FUN4U

100 dana 100 stvari

it  | 

Dva najbolja prijatelja imaju svoju startap kompaniju i razvijaju novu aplikaciju. Toni voli svoj aparat za kafu, dok Pol obožava svoj pametni telefon i svoju novu aplikaciju Nanu s kojom neprestano razgovora. Toni ne može ništa bez svojih tableta za rast kose. Pol ne može da funkcioniše bez Amazona, Nane i svih najnovijih modela patika. Oni su dva najbolja prijatelja koja ne mogu da prežive dan jedan bez drugog, ali se isto tako svaki dan takmiče ko je veći frajer.
Sve se promeni kada se nađu među golim zidovima svojih stanova, bez ijedne stvari, nagi. Tokom slavljenja pobede i pijane noći pada opklada i odlučuju da se odreknu svih svojih stvari na 100 dana, tokom kojih će svakog dana dobijati samo po jednu stvar nazad na korišćenje.
Odjednom, svakodnevni život postaje nepodnošljivo komplikovan, a bio bi vrlo jednostavan za obojicu da nemaju goruću želju za pobedom. Tokom ovog izazova obojica shvataju da jedina stvar bez koje ne mogu jeste njihovo prijateljstvo.
Ovo je priča o današnjem materijalizmu i konzumerističkom načinu života, te o potrazi za zaista važnim stvarima u životu, među kojima su ljubav, prijateljstvo i sreća.
Uloge: Florian David Fitz, Matthias Schweighöfer, Miriam Stein, Sarah Viktoria Frick, Johannes Allmayer.

Foto: YouTube

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.