Matura

11 savršenih belih maturskih haljina

it  | 

Mi mislimo da je bela HIT! Želiš li da budeš primećena i razlikuješ se, sa belom toaletom nema greške. Bićeš elegantna i drugačija.

ČIPKA JE IN
Haljina ukrašena čipkom odličan je izbor. U ovoj varijanti čak i dugački rukavi dolaze u obzir. Možeš se opredeliti za A kroj do ispod kolena, što će delovati pomalo retro, ali i za mini ili model uz telo.

 

ZANIMLJIVE TRAKICE

Pravo iznenađenje biće haljina sa trakicama na dekolteu ili golim leđima. Ovo je odlična fora za devojke koje vole pomalo pomeren fazon. Za potpuni utisak možeš odabrati XL minđuše, lančiće sa simpatičnim privescima ili narukvicu koju ćeš staviti oko miške.

 

BEZ IZREZA

Ne moraš imati duboki dekolte da bi delovala zavodljivo. O otvor na haljini ukrašen čipkom ili ručnim radom biće više nego interesantno rešenje. Na tebi je samo da odlučiš hoćeš li naglasiti liniju tela ili ćeš otkriti noge.

 

ISTAKNUT STRUK

Bez obzira na model za koji se odlučiš, svoju toaletu možeš oživeti kaišićem sa zanimljivom kopčom. Pojas možeš napraviti i od satena (crni će stvoriti odličan kontrast) i ukrasiti ga mašnom ili cvetom od tila, pa i pokoje peruške.

  

           

Upotpuni svoj look fensi aksesoarom i tvoj autfit će biti za čistu desetku.

Ukoliko ti se dopada neki od naših predloga, imaš dovoljno vremena da sašiješ savršenu toaletu po uzoru na neku od ovih sa fotki, neđeš u nekom od butika nešto slično ili napraviš narudžbinu preko interneta.

Možeš pročitati naše tekstove Crna haljina uvek je pravi izbor i Pronađi neodoljivu matursku haljinu prema svojoj figuri.

Foto: nafdress.com, www.aliexpress.com, Pinterest,www.ebay.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.