Moda

20 cvetnih maturskih haljina od kojih zastaje dah

it  | 

Cvetni print je nezaobilazan u prolećnim kolekcijama! I to s razlogom. Ovaj desen unosi radost u našu svakodnevicu. Dakle, za dobro raspoloženje i pozitivnu energiju na maturskoj zabavi ovakva haljina biće pravi hit. Sigurno ćeš privlačiti poglede, a mnoge tvoje drugarice poželeće da su i one odabrale sličan autfit. Kombinacija boja za koju se odlučiš i kroj odrediće da li će to biti elegantan, nežan, bombastičan, ili možda seksapilan look.

PROTKANO CVEĆEM

cvetna haljina, matura 1

Providan gornji deo sa golim leđima prošaran cvetićima daće tvom izgledu pravu dozu elegancije. Ukoliko ne možeš da nađeš nešto slično u našim buticima, fotku ponesi krojačici a ona će znati da te posavetuje oko materijala i za nekoliko nedelja imaćeš savršenu haljinu.

RETRO LOOK

cvetna haljina, matura 4

Fenomenalan model u stilu šezdesetih odlično pristaje devojkama sa širim kukovima i većim poprsjem. Kolorit odaberi u zavisnosti od boje kose i tena. Pretpostavljamo da već znaš šta ti dobro pristaje.

DAH ŠPANIJE

cvetna haljina, ruže, matura

Uz ovakvu fensi haljinu, možeš napraviti nisku punđu i u kosu zakačiti veliku crvenu ružu poput španskih diva.

šnala, ruža, maturaštikle, matura torbica crvena, matura

ŠARENO I DO PODA

cvetna haljina, matura 2

Duga toaleta uvek je dobar izbor. Puštena talasasta kosa začešljana na stranu i viseće minđuše najbolje će zaokružiti ovakav autfit. Bilo koji od ovih modela već je dovoljno efektan. Zato ne preteruj sa detaljima.

ROZE-CRNA KOMBINACIJA

cvetna haljina, mini, maturacvetna haljina, crna, matura

Ovo je zaista moćna kombinacija boja. Bez obzira na to opredeliš li se za roze materijal prošaran crnim detaljima i cvećem ili za crnu podlogu sa roze ružicama nećeš moći da prođeš neprimećeno. A to je i cilj, zar ne? To može biti korset haljina sa ili bez rukava od tila ili sa čamac izrezom i spuštenim ramenima. Ukoliko imaš neku drugu ideju, samo napred.  🙂

STILIZOVANI FLORAL

cvetna haljina, roze, matura cvetna haljina, diskretna, matura

Želiš li nešto posebno, stilizovana floralna šara kao stvorena je za tebe. Svilenkastu, laganu haljinu možeš upariti sa jednostavnim visokim potpeticama, dok od nakita možeš poneti samo nekoliko narukvica sa cirkonima na jednoj i XL prsten na drugoj ruci.

AH, KO JE TA DEVOJKA!?

cvetna haljina duga, maturacvetna haljina, duga, matura 3

Za ovakve toalete slike govore više od hiljadu reči. I u ovom slučaju stvar je u tome da pronađeš dobru šnajderku, na vreme počneš da tražiš materijal i ideš na redovne probe. A kad se pojaviš na maturi… Ma bićeš kraljica večeri.

ČISTA ELEGANCIJA

cvetna haljina, šik, maturacvetna svilena haljina, matura

Tvoja duga toaleta može biti sa ili bez rukava. Za malo dodatnog šika možeš staviti pojas od istog materijala koji ćeš vezati u obliku velike “nemarne” mašne. Vrlo fensi!

torbica, matura minđuše, maturaroze sandale, matura

TIRKIZNA JE IN

cvetna haljina, Favim.com-matura

Voliš li tirkiznu, pink cvetići na njoj će izgledati savršeno. Kako kul!!!

WOW!!!

cvetna haljina, bordo, matura

Ovo je pogodak pravo u metu. Mini model fenomenalnog A kroja čiji struk je naglašen fensi lakovanim kaišem. Neverovatno dobra kombinacija boja. Treba li ovom autfitu još nešto? Paaaa, možda samo crna ogrlica od perlica i narukvica.

NEŽAN SPOJ

cvetna haljina, retro, maturamatura, roze štikle i minduše copy

Svetloplava, bebiroze i svetložuta stvorene su za dame sa stilom. Šta reći? Blistaćeš!

Foto:@theprettydress, Instagram, Pinterest, favim.com, www.aliexpress.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.