FUN4U

21. beogradska rolerijada

it  | 

U subotu 9. juna od 10 časova održava se jedinstvena porodična manifestacija na točkićima – 21. beogradska rolerijada plus.
Planirano je dosta izmena u odnosu na prošlu godinu, a potrebno je i da se što pre prijavite za Porodičnu zonu, jer je broj takmičara po trkama i dalje ograničen.
Prva takmičarska zona okuplja čitave porodice koje vole rekreaciju na točkićima.
U okiru ove zone ove godine se voze roleri, trotineti, triciklići, biciklići guralice (bez pedala) i biciklići na četiri točka. Najveći broj trka se održava na ulici, Trgu republike, oko pešačkih ostrva. Samo dve trke na rolerima i trotinetima (za stariju decu), voze se od Trga republike, Vasinom do okretnice i nazad do cilja na Trgu republike.

Otvaranje je u 10.15, a prva trka počinje već u 10.30.

U Vasinoj ulici biće postavljen teren gde će se odžati turnir u hokeju na rolerima. Turnir počinje u 10 i traje do 13.30.
Ovo je turnir za juniore po IIHF pravilama 3 na 3, plus golmani. Jedna utakmica traje 18 minuta.

Predstavnici klubova organizovaće za mlađe vozače rolera besplatne časove osnovnih elementata iz hokejaškog sporta – vođenje paka i šutiranje na gol. Nije potrebno prijavljivanje.

Na bini na Trgu republike biće organizovano takmičenje najboljih dance klubova iz Srbije pod nazivom Belgrade Dance Fusion 2.
Učesnici će biti najbolji i najtrofejniji plesači, osvajači nacionalnih, evropskih i svetskih medalja u plesnim stilovima kao što su: open, moderan, savremeni, salsa, show, akrobatika, hip hop, break dance, freestyle, jazz, art, mjuzikl, cheerleading, disco, street style, kapoera.
Hiljadu plesača takmičinje se tog 9. juna od 9 do 21 čas.

Foto: Facebook

Ostavi komentar

Your email address will not be published.