Moda

3 kul letnja looka

it  | 

Želiš da izgledaš super, ali da se pritom osećaš opušteno, brzo se spremiš i da niko ne primeti da si mnogo razmišljala o svom autfitu. Najvažnije je da odabereš nekoliko upečatljivih komada. To može biti dobar prsten, neobična majica, zanimljive ogrlice, a nekada čak i samo upečatljiv karmin.

tinejdžerski stil, opušten, 3 kul letnja autfita

 

 

 

 

 

 

 

Farmerke na tregere su odličan fazon. Uz običnu majicu i malo nakita izgledaće super. Na obe ruke stavi narukvice. Jarkozelene ili tirkizne odličan su izbor, a uz njih ukombinuj i senku za oči. Zelena i plava hit su ove sezone.

 

 

 

 

 

 

3 kul looka, narukvica 3 kul looka, žuta majica 3 kul looka, zelena senka

 

tinejdžerska moda, 3 kul letnja autfita, teen devojka, opušten

 

 

 

 

Sa zebrastom majicom bićeš kraljica gde god se pojaviš. S druge strane, ako ti je to previše, posao će odraditi i zebrasta narukvica ili clutch torbica. XL plastični crni prsten, još ako je u obliku srca, biće kao trešnjica na vrhu kolača za tvoj autfit.

 

 

 

 

 

 

 

 

crni plastični prsten, kul look, leto, srce    zebrasta torbica, clutch, klač, tašna, kul look, leto šorts, 3 kul looka, leto

tinejdžerski stil 3 kul letnja autfita

 

 

 

 

 

 

Fazonska bela majica i helanke od džinsa delovaće sasvim kul. Sa šašavim naočarama daćeš svima do znanja da si spremna da se zabaviš. Ako tome dodaš nekoliko niski perlica i par ogrlica obmotaš oko ruke, imaćeš savršen stajling. Nedostaje ti još samo crveni karmin za usne.

 

 

 

 

 

 

naočare, 3 kul looka, leto  beli asinmetrični top, bela majica  crveni karmin

Foto: Bigstock, Pinterest, www.polyvore.com, estilofemenino.com

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.