HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 2. do 8. jula

it  | 

Ovan
Umoran je ali I zadovoljan! Ima dosta energije za iniciranje novih stvari i hrabrosti da krene da radi ono što želi, ali ga drugi ljudi opterećuju jer mu troše energiju. Zato takve ljude treba da izbegava. Zaista super nedelja!

Bik
Iako ga možda roditelji nerviraju svojim stavovima ili neprestanim zanovetanjem, oseća duboki mir koji drugi ne mogu da poremete. Ovu nedelju treba da iskoristi u samoći, razmišljajući i pokušavajući da reši neka životna pitanja koja ga muče. Pogotovo vezano za ljubav i profesiju.

Blizanci
Vladaju svim situacijama cele nedelje! Imaju podršku mnogih planeta koje rade u njihovu korist, u smislu da imaju pravu reč u svakom trenutku, osećaj kad treba da navale ili da se povuku i td. Odličan period za početak treniranja ili neke fizičke aktivnosti.

Rak
Događa se neka promena u okolini ili u društvu, pa on svima pokazaju da je zreo i da odlično zapaža stvari koje drugi ne primećuju. Vrlo je prilagodljiv gde god da se nađe i druge može da šarmira na vrlo simpatičan i topao način. Međutim, kod kuće može da bude nekih tenzija i nesporazuma.

Lav
Posle dužeg perioda Lav može malo da odahne i opusti se. Ova nedelja mu donosi mnogo prijatnih susreta, konverzacija i dopisivanja. Treba da iskoristi dobru energiju neba i pusti da ga srčanost ispuni, da se ne plaši izazova ili novina. Osećaj nervoze može da lebdi oko njega, ali ništa prejako.

Devica
Namešta joj se takav sticaj okolnosti u kome će sasvim slučajno da ispadne cool u društvu i tim zaradi poene, te da se popne više na društvenoj lestvici jer će se to pročuti. Savršen tajming da gradi temelj za realizaciju nekog sna koji već duže sanja. Trebalo bi da ga podeli s nekim bliskim.

Vaga
Vrlo živahan period za Vagu! Oseća se odlično u svojoj koži, prilike i optimizam samo rastu i postaje zarazna za okolinu tako da su svi oko nje. Iako je raspust, to ne znači da mora da bude besposlena. Proradio je njen nos za biznis, zato neka nađe neki posao ili upiše kurs.

Škorpija
Vrlo je racionalna i hladne glave! Ovo mnoge čudi, čak i nju samu, jer problemima i stvarima koje je muče prilazi bez prevelike emotivnosti ili pasivno-agresivnog ponašanja. Moguće su kavge i neslaganja u vezi ili veliko razočaranje u nekoga s kim je duboko u muvanju.

Strelac
Ima ogromne šanse da pogodi metu direktno u centar! Ovaj period, pogotovo ova nedelja, savršen je za muvanje, zavođenje, zabavu, entuzijazam ali na smireniji, prizemniji način. A u porodici je toplo i mirno, što Strelcu prija.

Jarac
Na umu mu je protekla školska godina, analizira šta je radio i razloge za te postupke. Mnogo toga ga iritira, ali to ne pokazuje, tako da možda dođe do blažih emotivnih izliva. Bilo bi dobro da bude otvoreniji. Dobro je i što uči lekcije koje će primeniti od septembra.

Vodolija
Hrabra je, oseća se odlično i energije joj ne fali. Ima sve astrološke pogodnosti da okrene novi list, reši se loših navika i potraži nove prilike i polja u kojima će biti odlična. Ako ne radi ništa i samo lenčari, energija će početi da je izjeda pa će u jednom trenutku biti kao atomska bomba.

Ribe
Prijatna nedelja, ni po čemu značajnu osim u slučaju da putuju! Ako imaju isplanirani put, provešće se odlično, nameštaće se super situacije gde će upoznavati cool ljude. A ako nije isplaniran, nek se organizuje s društvom. Lokacija je totalno nebitna.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.