HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 9. do 15. jula

it  | 

Ovan
Iako je hronično umoran i zabrinut zbog nekih stvari koje ne može da kontroliše, cele nedelje mu se nude prilike da se lepo zabavi s partnerom ili prijateljima. Na njemu je samo da prihvati. Ovnovi koji idu na more ili negde van uobičajne sredine odlično se provode.

Bik
Dobija priliku da radi svoj prvi posao i ako mu ga neko nudi, treba da prihvati. A ako to nije slučaj, neka se raspita, jako će mu značiti. Na ljubavnom planu ne ide sve kako treba, ima trzavica i negativne, posesivne energije između partnera. Povećanje džeparca.

Blizanci
U odličnoj su formi i sijaju kao zvezde u svojoj okolini! Zato ovu sedmicu treba da provode što više van kuće, s prijateljima i drugim ljudima jer se tako osećaju najbolje, a njihova nonšalantnost je zarazna. Najbolje bi bilo da organizuju piknik s prijateljima ili kraći put.

Rak
Iako ima dosta elana i kockice se sklapaju u njegovu korist, pesimističan je i vrlo nestrpljiv. Želi sve odmah i nije baš previše uviđavan prema potrebama drugih. Kako ne bi povredio bližnje, neka se malo osami i napuni pozitivnom energijom radeći ono što mu prija.

Lav
Neodoljiv je za okolinu a tako se i oseća. Treba više da bude s porodicom jer ga oni poznaju najbolje iako se njemu čini da je suprotno. Prijatelji su tu i biće vrlo zabavna nedelja, ali ako neko od prijatelja ima neki problem, treba i da mu pomogne.

Devica
Cela nedelja, pogotovo od četvrtka, pruža prilike za divna okupljanja i stvaranje uspomena koje se pamte do kraja života. Devica ne treba da bude previše organizovana, tj. da posmatra ovo kao posao i obavezu već da se opusti i malo više uživa.

Vaga
Odlična nedelja za druženje i širenje krugova poznanika! U jako je dobroj poziciji da upozna nove ljude koji će joj značiti kao kontakti u budućnosti. Takođe, odličan je period da završi sa starim emocijama i počne sveže muvanje. Prate je umor i blaga nervoza.

Škorpija
Ima sve moguće blagoslove planeta koji su potrebni da se ostvari i ispuni u nekom hobiju, bilo to pisanje, blogovanje, crtanje… Šta god bilo, bitno je da oseća strast prema tome, da ne radi ništa na silu i sve će ići kako treba. Škorpijine šale mogu da budu jako otrovne, zato neka bude pažljiva.

Strelac
Ovo je sedmica u kojoj mu se ispunjavaju snovi koje već jako dugo sanja. Planete mu daju sreću, šarm i samopouzdanje da se upusti u ostvarivanje onoga što želi. Kako to sigurno nije nešto sitno, ovo je odlična nedelja da se to pokrene i stvore temelji za ostvarenje sna, koji god on bio.

Jarac
Oseća se umorno i sam sebi bespotrebno stvara stres. Treba više da se odmara, uživa i druži s pozitivnim ljudima koji mu ulivaju nadu i optimizam koliko je to moguće. Samoća mu ne prija pa neka što više bude s prijateljima kako ne bi postao previše mračan.

Vodolija
Oseća umor i nervozu ako je previše užurbana i sebi zada mnogo obaveza, a naročito ako je neko tera na nešto, pogotovo roditelji. Treba da bude što više u prirodi i obrati pažnju na svakodnevno okruženje, shvatiće da joj promiču nijanse i oblici na koje nikad nije obratila pažnju. I sada nalazi lepotu u tome.

Ribe
Nedelja im je jako prijatna i dobijaju želju da delaju, nešto rade i nekako se ostvare. Sve emocije mogu da ulože u nešto što je njima važno i tako postignu osećaj ispunjenosti. U ljubavi može da ide jako dobro ako im je to u fokusu i ako se daju cele.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.