HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 17. od 23. septembra

it  | 

Ovan
To što ga mnogi cene ume da iskoristi na najbolji mogući način (naravno, po sebe). Ovih dana pokušava da što bolje organizuje svoje vreme kako bi odgovorio na brojne obaveze koje su pred njim i koje ga čine pomalo nervoznim.
Slobodni Ovnovi sreću osobu koja je spremna na flert sa njima. Moguć pad imuniteta.

Bik
U školi može da postigne mnogo više nego do sada. Pokušava da se sasvim koncentriše na učenje, ali mu to ne dozvoljava izesna doza opuštenosti (čitaj lenjosti). Kreativnosti mu ne fali i ima prilike da se pokaže u najboljem svetlu, a tu je i velika podrška članova porodice.
Neko pokušava da mu pokaže koliko je očaran njime.
Treba se pričuva od povrede.

Blizanci
Daleko su sposobniji nego što su mislili i to kada je reč o širokom spektru interesovanja. Bilo bi dobro da ovih dana po svim važnijim predmetima preuzmu inicijativu u svoje ruke i odlučno krenu u napad na ocene. U ovom periodu više su okupirani školom i svojim ambicijama nego ljubavnim životom. Muči ih blaga nervoza.

Rak
Postaje pravi maher kada je reč o komunikaciji i rečima može da postigne mnogo toga. Ipak, ne treba preterivati u očekivanjima ako iza njih ne stoji adekvatan trud.
Na ljubavnom nebu skupljaju se tamni oblaci i ukoliko ne bude taktičan i sasvim iskren, može doći do oluje. Neki pripadnici znaka pokazuju veliku posesivnost, a neki su skloni tajnim vezama. Zato i nije čudo što su nervozni.

Lav
Kao i uvek ima jaku potrebu da se nametne i sve natera da uvide koliko vredi. Ovo je za mnoge Lavove vrlo povoljna sedmica kada je reč o nekim praktičnim stvarima, u šta spadaju i školske obaveze.
Ali ako budu mnogo pričali a malo radili, ništa od uspeha, i tu posle ne pomaže nikakvo vajkanje da su drugi krivi.
Bilo bi dobro da smanji obroke.

Devica
Mnogo je posla i raznih aktivnosti, ali Devici to ne smeta i sve radi onako kako je planirala.
U ljubavi je očekuju velike promene i ona ih sluti, ali se ponaša kao da je to ne uopšte ne dotiče.
Moguće vesti u vezi sa osobom koja joj je nekada bila veoma draga ili pak neočekivani susret sa njom što će bti baš lepo iznenađenje za obe strane.

Vaga
Veoma naporna sedmica, jer iako su na vidiku odlične šanse kada je reč o umetnosti, sportu ili nekoj kreativnoj delatnosti, Vage koje žele da su među najuspešnijima moraju baš dobro da se pokažu.  One u vezi osećaju se zanemareno, ali se ustručavaju da to pokažu, što je sasvim pogrešno.
Povremeno neraspoloženje najbolje leči šetnja.

Škoprija
Sada je pravo vreme da usavrši znanje stranih jezika ili da počne da uči neki novi, to će joj se isplatiti na duge staze. U školi pod hitno neka preuzme inicijativu, elokvencija će joj biti od velike koristi po tom pitanju. Jer, nije važno samo znati, znanje treba i pokazati na pravi način, zar ne?
Neke Škorpije će se strasno zaljubiti, a neke će obogatiti svoj krug prijatelja.
Bilo bi dobro da se pričuvaju od povreda u kući.

Strelac
Otvaraju se lepe šanse za uspeh, zato neka navali na knjigu i uredno se javlja da odgovara. Uz pomoć prijatelja neki će i da reše probleme kojih dugo ne mogu da se otarase.
Usredsređen na sebe i svoje ciljeve, Strelac i nema vremena da se bavi pitanjima srca niti da neguje vezu, pa ovo na ljubavnom planu za neke može biti izuzetno burna sedmica. Moguć pad imuniteta.

Jarac
Povremeno je nesiguran i ima osećaj kako u odnosu na druge mora daleko više da radi kako bi uspeo. Tokom ove sedmice mnogim Jarčevima se pruža prilika o kojoj su maštali, a pomoć stiže i od osobe na koju nisu računali.
Položaj planeta govori o nalaženju zajedničkog jezika sa veoma šarmantnom i sposobnom osobom, pa će neke i pogoditi Amorova strelica.

Vodolija
Probuđena ambicija prosto je tera da više sedi nad knjigom, temeljnije radi domaće zadatke i u školi bude aktivnija na času. Ova sedmica donosi pojačanu ljubomori i posesivnost Vodolijama u vezi,  a slobodne će sresti osobu s kojom će da vode duge, inspirativne razgovore.
Moguće su stomačne tegobe, zato treba pripaziti na hranu.

Ribe
Otvaraju se šanse za uspeh na svim poljima i sve im ide lako i od ruke. To mudro treba iskoristiti najpre u školi te zauzeti određenu poziciju koju je kasnije lako održavati. Neke Ribe će upoznatu osobu koja ih osvaja već na prvi pogled i tako započinje jedna divna, nežna romansa. S druge strane, postoji mogućnost da sasvim nesvesno budu upletene u neki ljubavni trougao, što ih može teško uzdrmati.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.