HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 1. do 7. oktobra

it  | 

Ovan
Došlo je njegovih pet minuta i ako uloži dovoljno truda, postići će izvanredne rezultate. Zato je najbolje da se koncentriše na predmete koje ne voli i za koje veruje da mu ne idu od ruke. Malo strategije nikad nije naodmet! A čuvena ovnovska energija uvek je tu.
Neki slobodni Ovnovi stalno misle na nekoga s kim su već bili u vezi. Ali nema povratka na staro! Bolje je da se malo strpe, u njihov žvot uskoro ulazi jedna veoma zanimljiva osoba.

Bik
S više volje i ambicije hvata se ukoštac sa školskim obavezama i izazovima. Konkretna akcija već donosi hvale vredne rezultate. A najlepše je što prave prilike za njega tek dolaze.
Onima koji su sanjali da sretnu svoje drugo ja planete ostvaruju želju. U njihov život ulazi osoba u čijem društvu će uvek biti veseli, radosni, razigrani.

Blizanci
Oslobođeni sumnje i nezadovoljstva sobom kreću u nove poduhvate. Taktika i planovi koje sada zacrtaju kasnije će se pokazati kao pun pogodak. Uz to mogu da računaju na pomoć bliskog prijatelja. I emotivni život im je sve stabilniji i zanimljiviji. Neki će uskoro da upoznaju veoma veselu osobu koja će im zaokupiti pažnju.

Rak
Ozbiljno počinje da planira ispunjavanje školskih obaveza jer definitivno shvata da kampanjski rad ničemu ne služi gledano na duži rok. U tom poslu ima svesrdnu pomoć osobe koja mu mnogo znači, ali je ipak veoma neodlučan čemu da da prioritet.   Simpatija se ponaša prilično hirovito, a njemu se čini kako povodom toga nema kome da se požali niti da ztraži savet.

Lav
Zalaganje, učenje i aktivnost na času već daju prve rezultate. I dalje ima mnogo energije za postizanje odličnih rezultata o kojem god polju da je reč. No, bez obzira na to, ne treba da se ustručava da zatraži pomoć ili savet od roditelja, braće i sestara ili pak školskih drugara. Nekim Lavovima nikad dosta da im simpatija pokazuje naklonost, pažnju i obožavanje.

Devica
Iako je muče razne nedoumice i sumnje, ne predaje se tek tako čak i kad je jasno da joj okolnosti uopšte ne idu naruku. Ali sada sve polako dolazi na svoje mesto. Pred njom se otvaraju putevi za rešenja koja je dugo čekala. Slobodne Device imaju priliku da uđu u vezu, a one u vezi jačaju bliskost i razumevanje s voljenom osobom.

Vaga
Konfuzija, krize i sumnje polako postaju stvar prošlosti. Vage koje su se potrudile i radile biće zadovoljne postignutim rezultatima. Trebalo bi da povede računa kako se odnosi prema profesorima i drugim autoritetima. Uvek i u svakoj prilici treba pokazati uvažavanje i poštovanje. Uostalom, diplomatskoj crti Vage to neće biti preterano teško.

Škorpija
Stalno dokazuje svoje kvalitete i usto realizje gotovo sve što zamisli. Ipak, za pravi uspeh potrebno je da okolini jasno pokaže spremnost da traži i pristaje na kompromisna rešenja. Teško joj to pada, naravno! Ipak, to je cena koju mora da plati, a gledano na duge staze biće joj od neprocenjive koristi. Sedmica je povoljna i za popravljanje narušenog odnosa s drugarima, braćom i sestrama.

Strelac
Polako se zahuktava i sve više vremena posvećuje školskim predmetima, ali i hobijima, što nailazi na veliko odobravanje u užoj i široj porodici. Neki rođaci će biti široke ruke kad vide sav njegov napor, što pak znači da će biti dovoljno novca za izlaske ali i za kupovinu jesenje garderobe koja tako zanosno mami iz izloga.

Jarac
Opterećen je iskustvima iz prošlosti, što ga ometa u postizanju željenog uspeha iako su se planete tako složile da su mu mnogi putevi otvoreni a moguće prepreke uklonjene.
No, čuveno jarčevsko strpljenje i ovog puta je moćno oružje! Ono što očekuje na kraju ipak stiže, sasvim je sigurno! I emitovni život ulazi u bolji period, pa će tako oni usamljeni sresti osobu o kakvoj su dugo sanjali.

Vodolija
Ako su joj se javile poteškoće u realizaciji ideja, najbolje je da se smiri i sačeka malo bolje vreme. Takođe, neka dobro odvaga kome će od drugara da pokloni puno poverenje, to jest da priča o najintimnijim stvarima, kako se posle ne bi jela zbog moguće indiskrecije. Zato neka bude oprezna i sebe uvek stavlja na prvo mesto.

Ribe
Funkcionišu na više polja i odlično žongliraju obavezama. A veoma dobro znaju i da procene koji potez će im u budućnosti doneti najviše dobrobiti. To je ta njihova čuvena intuicija! Kod zaljubljenih Riba emocije su sve snažnije, ali su i dalje pomalo na oprezu. Slobodnima se pak otvaraju prilike za veoma zanimljiva poznanstva. Ipak, prvo treba da malo sačekaju i vide da li će taj neko ispuniti njihova očekivanja.

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.