FUN4U

6 HIT filmova za Dan zaljubljenih

it  | 

Romantični filmovi mogu da učine da se smeješ najglasnije, isplačeš do koske ili cičiš od sreće jer momak na kraju osvaja devojku (ili obrnuto). Zato ti na vreme, neposredno pred Dan zaljubljenih, predlažemo ovih 6 hitova koje možeš gledati sa dečkom ili drugaricama. Ovo su pravi klasici kada je reč o ljubićima.

1. FOUR WEDDINGS AND A FUNERAL

Ako do sad nisi, vreme je da pogledaš ovu nesvakidašnju komediju u kojoj Hugh Grant sreće fenomenalnu Andy Mac Dowell. On se, naravno, zaljubljuje u nju, a da bi je osvojio bila su mu potrebna četiri venčanja i jedna sahrana.

dan zaljubljenih, andie macdowell, hugh grant, film, sveti valentin, four weddings and a funeral dan zaljubljenih, four weddings and a funeral, film, sveti valentin

2. BRIDGET JONES’S DIARY

Renee Zellweger očarala je publiku kao čudna i nespretna Bridget Jones koja neprestano vodi bitku s kilogramima. Osim toga, ona je kako to obično biva luda za pogrešnim momkom (Hugh Grant), dok za Gospodina Pravog (Colin Firth) misli da je arogantni kreten.

dan zaljubljenih, bridget jones's diary, film, sveti valentin dan zaljubljenih, renee zellweger, film, bridget jones's diary, sveti valentin

3. PRETTY WOMAN

Ovaj klasik iz 90-tih pretvorio je Juliu Robersts u zvezdu. Crvenokosa lepotica ovde glumi Vivian Ward, kol gerlu sa zlatnim srcem, koja provodi nedelju sa bogatim i zgodnim biznismenom (Richard Gere). A za tih 7 dana ona će ga potpuno razoružati svojim šarmom.

dan zaljubljenih, pretty woman, film, sveti valentindan zaljubljenih, pretty woman, film, richard gere, julia roberts

4. WORKING GIRL

Ovo je tip filma koji ćeš poželeti da pogledaš opet, čim se završi. Mlada asistetntkinja (Melanie Griffith) mora da pobedi zlu šeficu (Sigourney Weaver) kako bi se dokazala u poslu i dobila momka (Harrison Ford), koji je savršen za nju.

dan zaljubljenih, working girl, filmovi, sveti valentin

5. ENDLESS LOVE

Priča je o privilegovanoj devojci i harizmatičnom dečku čija se ljubav dodatno rasplamsava zahvaljujući pokušaju roditelja da ih rastave.

dan zaljubljenih, film, endless love, predlogendless love, dan zaljubljenih, film

6. THE VOW

U ovom ostvarenju glumac Channing Tatum će morati još jednom da osvoji svoju ženu (Rachel McAdams), nakon što ona izgubi pamćenje u automobilskoj nesreći.

dan zaljubljenih, the vow, film, sveti valentin, rachel mc adams, channing tatum dan zaljubljenih, the vow, film, sveti valentin

Foto: Pinterest

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.