FUN4U

63. međunarodni beogradski sajam knjiga

it  | 

Od 21. do 28. oktobra na Beogradskom sajmu biće održan 63. međunarodni beogradski sajam knjiga pod sloganom Radost čitanja.
Premijerno će biti predstavljena mnoga izdanja, a publika će imati mogućnost da prisustvuje brojnim diskusijama i predavanjima o književnosti, izdavaštvu, aktuelnom društvenom trenutku i obeležavanju jubileja.
Ove godine zemlja počasni gost jeste Kraljevina Maroko. U centralnom delu hale 2a Maroko će predstaviti svoju viševekovnu tradiciju i kulturnu raznovrsnost – dela naučnika, pisaca, pesnika i umetnika, kao i domete dinamičnog razvoja u kulturi, posebno u izdavačkoj oblasti. Pored predstavljanja marokanskih autora, sajamski program biće posvećen savremenoj srpskoj i svetskoj književnosti, aktuelnoj teorijskoj misli u oblasti duhovnih disciplina, književnom prevodilaštvu i promociji knjige i čitanja. Školski dan na 63. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga biće u četvrtak 25. oktobra, a namenjen je organizovanim posetama učenika, nastavnika, školskih bibliotekara, studenata i profesora. Izdavači za školski dan pripremaju poseban sadržajan program namenjen starijim i mlađim školarcima kao i njihovim učiteljima i predavačima. Ponedeljak i utorak 22. i 23. oktobar 2018. godine rezervisani su za porodičnu posetu. Tada će biti omogućeno da cela porodica sa jednom kupljenom porodičnom ulaznicom poseti manifestaciju.

Radno vreme 63. međunarodnog beogradskog sajma knjiga:

  • 21, 26, 27, i 28. 10. – od 10 do 21 h.
  • 22, 23, 24. i 25. 10. – od 10 do 20 h.

Cene ulaznica na 63. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga:

  • pojedinačna je 250 dinara, dok je za grupne posete 150 dinara.

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.