TVOJ ŽIVOT

Adidas Woman organizuje besplatan Training Day

it  | 

Uzbudljiv i potpuno besplatan trening dan samo za žene – adidas Women Training Day – biće organizovan u subotu 9. decembra u Muzeju grada Beograda (Resavska 40b). Reč je o manifestaciji koja je prošle godine okupila više od 500 ljubiteljki vežbanja. Ovog puta očekuje se još više učesnica, a cilj je da se istakne mesto žena u društvu i osnaži njihov položaj.
Iskusni treneri i joga majstori zainteresovane devojke vodiće kroz različite fizičke aktivnosti, kako bi se kroz druženje i rekreaciju upoznale s najnovijim trendovima u fitnesu, jogi i trčanju. Različitih 25 besplatnih treninga biće raspoređeno u periodu od 10 do 18 časova.
Učesnice mogu da biraju samoodbranu, jogu, trčanje sa iskusnim trenerima iz adidas runners kluba, ili neki fitnes program.
Jedan od zanimljivih detalja ovog dana predstavlja Silent Disco Fitness, a podrazumeva kombinaciju borilačkih veština i aerobnog kondicionog treninga, gde učesnice sa slušalicama  uz najbolju muziku vežbaju u potpunoj tišini. Reč je o treningu koji je već tri godine pravi hit u Americi.
Broj mesta je ograničen, prijavljivanje na adresu

www.adidas.com/rs/adidasrunners.

završava se 8. decembra u 17 časova.

Kako se priča, učešće su potvrdile Sara Jovanović, Aleksandra Duende, Vanja Milićević, Dunja Jovanić, Jelena Karakaš.

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.