Stars

Briga za Arianu

it  | 

Prošlo je nekoliko dana otkako je pevačica Ariana Grande objavila da je u vezi sa zvezdom šoua Saturday Night Live Peteom Davidsonom.
A reakcije na društvenim mrežama izazvala je  činjenica  da pevačicin novi dečko boluje od poremećaja ličnosti, o čemu je javno govorio.
Sada je komičar u podugačkom postu objasnio detalje svoje bolesti i poručio svima da možda jeste lud, ali ne toliko da se krije iza Twitter i Instagram naloga kao oni koji ga napadaju:
“Čitam da ljudi s mentalnim poremećajima ne mogu da budu u vezi. To nije tačno. Samo zato što neko ima mentalnih problema ne znači da ne može da bude srećan i u vezi. Svi smo različiti i postoji mnogo načina da se bori protiv bolesti, a ja sve pokušavam. I utičem na druge da potraže pomoć, jer je to promenilo moj život nabolje. Mislim da je us*ano stigmatizovati ljude i nazivati ih ludim, jer ne mogu da rade stvari kao drugi. Nije to njihova krivica. Mentalne bolesti nisu šala, one su stvarnost. Klinci se ubijaju zbog toga, i to je strašno. Sv vi koji se mučite s ovakvim problemima, znajte da vas volim i razumem i da će sve biti u redu. To je sve”, napisao je Davidson.

Ovo je Pete:

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.