HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 24. do 30. septembra

it  | 

Ovan
I inače ne trpi kritike na svoj račun, ali ovog puta baš reaguje burno, gotovo agresivno ako mu neko stavi neku primedbu. Pravi uspeh leži u tome da nauči da ne reaguje na kritike već da mudrim klimanjem glave svakom stavi do znanja da će njegova reč biti razmotrena. I dalje je naglašeno umeće da sve oko sebe šarmira i zavodi rečitošću.
Moguće sezonske prehlade.

Bik
Mnogo se nervira što neke bliske osobe ne žele da mu pomognu u za njega važnim trenucima. Otuda i napetost koje nikako da se oslobodi. Njegovu plemenitost i darežljivost neko može da zloupotrebi, zato u svemu baš mora biti obazriv.
Oni koji su se ogrešili o simpatiju sada bi da tu grešku isprave, ali to čine na prilično nespretan način.

Blizanci
Do punog izražaja dolazi njihov zdrav razum, jaka logika i smisao za ubeđivanje. A tu je i izuzetna ambicija koja im ne dozvoljava da stanu čak i kada su sasvim iscrpljeni. Kako god, to je najsigurniji put do uspeha. Ali svaki uspeh ima svoju cenu, tako će i ovde doći do razmirica sa simpatijom jer za nju ne ostaje mnogo vremena. Neka povedu računa o ishrani.

Rak
Življe, življe u školi! Više inicijative na časovima isplatiće se i te kako u bližoj budućnosti. Situacija s braćom i sestrama nije baš sjajna. Protivreče mu u svemu, a on više ne zna kako da se postavi pa bi pobegao daleko od njih. To bi zaista i bilo najbolje, te ukoliko mu se pruži prilika, neka ode bar na neki kraći izlet.

Lav
U procepu je između različitih želja i ne zna više kojoj da se prikloni. A rešenje je baš jednostvano: treba da sledi svoju potrebu za kreativnim izražavanjem.
Bilo bi dobro i da ove sedmice izlazi i druži se što više, jer će u suprotnom biti sve napetiji, nervozniji i neprijatniji prema svom okruženju. Tu mu neće pomoći ni velika popularnost kod suprotnog pola, iako mu prija svaka vrsta pažnje.

Devica
Malčice se demoralisala jer se sve ne odvija onako kako je zacrtala: neki pripadnici ovog znaka kasne sa svojim obavezama ili se sapliću o probleme koji svaki čas iskrsavaju pred njih. No, nema razloga za to, treba s optimizmom da gleda na budućnost.
Devica je voljna i da na sebe preuzme obaveze svoje simpatije (napiše mu domaći, pročita lektiru) uprkos tome što zna da to dugoročno nije najbolje rešenje za drugu stranu.

Vaga
Neko će dobiti priliku da se zaista istakne i zablista u prvom planu, ali pod uslovom da se ne uzbuđuje oko svake sitnice koja iskrsne pred njim. Jer je ovih dana kod mke veoma evidentna sklonost ka preteranoj brzi čak i kad nema mesta za to, a briga donosi jako neraspoloženje i napetost. Napetost je pak okidač za povrede.

Škorpija
Bilo bi dobro da ovih dana iskoristi svoj bogomdani dar za diplomatiju jer odmerenim postupcima može mnogo toga da postigne. Činjenica je i da neki pripadnici ovog znaka izazivaju divljenje bližeg i šireg društva, a s druge strane nisu sposobni da uspostave harmoničan odnos sa voljenom osobom. A kako sedmica odmiče, sve je uočljivija čuvena škorpionska tajanstvenost. Bilo bi dobro da se pričuva nazeba, najbolje svakodnevnim uzimanjem vitamina.

Strelac
Ova sedmica je kao stvorena za aktivniji nastup na časovima, jer ono što pokaže biće i te kako nagrađeno. Neki pripadnici znaka žele da izađu iz veze koja ih ne zadovoljava, ali ne znaju kako to da izvedu a da ne povrede drugu stranu. Slobodni Strelčevi mogu da uplove u tajnu vezu jer ih druga strana na to suptilno navodi. Neka poradi na jačanju imuniteta.

Jarac
Porodica pokušava da utiče na njegove odluke, ali on je nepokolebljiv u mnogim pitanjima. U ovom trenutku kod njega prevladava romantična crta te preterana bolećivosti kao i sklonost ka dramatizaciji. Slobodni Jarčevi maštaju o strasnoj ljubavi sa osobom iz kruga prijatelja ili poznanika. Moguće povećanje džeparca.

Vodolija
Napeti odnosi s društvom u školi i van nje. Što više tolerancije bude gajila u svakodnevnim odnosima, to bolje po nju. I u ljubavi iskrsavaju problemi, planete joj nisu naklonjene ni na tom polju. Probudio se i demon ljubomore pa je ubeđena da je osobi koju voli neko drugi zapeo za oko. I u kući je turbulentno, na vidiku su rasprave s rpditeljima, braćom i sestrama.

Ribe
Veoma, veoma su tajanstvene. Nikome ne govore o svojim planovima, željama i akcijama. To je donekle dobro, ali ako je preterano, može da dovede do neočekivanih problema. Ovih dana sanjaju o osobi na koju bi mogle sasvim da se oslone i bez ikakvog ustručavanja pričaju o svojim osećanjima. A takvu osobu mogu upoznati na nekoj kućnoj zabavi ili kraćem putu. Bilo bi dobro da pripaze šta jedu i piju, mogući su stomačni problemi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.