HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 27. avgusta do 2. septembra

it  | 

Ovan
Polako raste napetost i uzbuđenje zbog povratka u školske klupe i ponovnog susreta s drugarima od kojih neke nije video gotovo celo leto. Zapravo, ti prvi školski dani su i najlepši, zato i treba do daske uživati u njima, a Ovan tome može da nauči sve iz okruženja.

Bik
Uživanju sklon, slatkišima leči blagu nervozu zbog obaveza koje su na pragu i insistiranja roditelja da već jednom prevaziđe jogunastu lenjost. Ako tako nastavi, neće moći da se uvuče u odeću za školu. A uz to, neka pripazi kako troši pare. Da posle ne bude problema.

Blizanci
Poznanstva s letovanja nastavlju se i preko interneta, čak postaju sve jača. Pojedini Blizanci teško odolevaju šarmu osobe koja već neko vreme pokušava da ih osvoji. Poznati po brzom umu, ovog puta treba da pripaze šta govore jer su mogući veliki nesporazumi s dragim osobama.

Rak
Rakovi skloni umetnosti osećaju posebno nadahnuće, a svi ostali neka dobro pripaze na svoja dokumenta jer lako mogu da ih izgube ili zature. Dobro bi bilo da do početka školske godine što više borave u prirodi te tako pročiste i obnove energiju.

Lav
Ne lupa glavu time što je raspust na izmaku. Pun neverovatne energije i vitalnosti, svuda je baš zapažen i to obilato koristi. Mnogi uspostvaljaju vezu sa starom simpatijom ili osobom s kojom su nekada bili vrlo bliski. Treba da se pričuvaju alergije.

Devica
Pedantnu Devicu već muči nesanica jer pokušava da isplanira svaki dan do početka škole kako bi što više uživala u vremenu bez obaveza. Jer posle, zna se. Ne može Devica tek tako da digne sidro i ode u provod a da kod kuće ostavi nedovršene poslove. I gle, baš ovih dana čeka je romantičan susret sa umetnikom ili nekom poznatom osobom.

Vaga
Neke Vage su lepo primetile da im je iznenada porasla popularnosti kod suprotnog pola, a neke će jedan naizgled sasvim običan susret bukvalno ostaviti bez daha. Ali one će upotrebiti svu svoju diplomatičnost da se stvari ne završe na tom jednom susretu. U to budite sigurni.

Škorpija
Mnogi ovih dana žele njeno društvo. A šta ona želi? Da i dalje bude u centru dešavanja i da sve bude kako ona hoće i kaže. U suprotnom, jao onom ko joj se zameri. Važno je da ovih dana izbegava rasprave sa starim drugovima ili osobama koje poznaje iz ranog detinjstva.

Strelac
Ma kakva škola! Očaran je romantičnim susretom s nekim ko mu se dopao na prvu loptu i samo o tome razmišlja i priča. Knjige, sveske i ostale drangulije zasad su još na nekoj drugoj planeti. Eh, ipak uskoro mora da se prizemlji. Druge mu nema, tata i mama već ga podozrivo gledaju.

Jarac
Mnogi ovih dana muku muče sa zglobovima ili zubima, pa poslednje dane raspusta provode u čekaonici kod lekara. Oni srećniji koje je takva muka zaobišla preko prijatelja ili poznanika upoznaju zanimljivu osobu. I taman kad pomisle daa je to ona prava pravcijata, ispostavlja se da baš i nije sasvim iskrena – prećutala im je svoj emotivni status. A to je kao laž, zar ne?

Vodolija
Planate najavljuju dobar period u ljubavi. Vodolije u vezi savršeno se razumeju i podržavaju sa dragom osobom, a slobodne čeka uzbudljiv susret s nekim ko će ih očarati na prvi pogled. A pre nego što se zahuktaju obavezi, bilo bi dobro da provere krvnu sliku. Da posle ne bude problema!

Ribe
Kockice, što će reći planete, složile su se tako da je sasvim moguć strastveni susret sa zauzetom osobom. A to će nakratko Ribe izvući iz njihove samoće kojoj su uvek sklone.
Od baka, deka, ujaka, tetaka stižu parice, poklon za početak škole. Od svakog pomalo, ali biće to zgodna gomilica, taman za atraktivnu jesenju garderobu.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.