FUN4U

Izašao novi trejler za film Izvan granica realnosti

it  | 

Film Izvan granica realnosti reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, u kojem glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas, dobio je novi trejler koji nagoveštava uzbudljivu, avanturističku priču s elementima fantastike i akcije.
U pitanju je jedinstven projekat ruske kinematografije, jer je snimljen na engleskom jeziku za rusko tržište, ali i za druge zemlje. Priča se odvija u nekoliko evropskih prestonica, te je film sniman u Rusiji, Italiji i Gruziji. Kako bi scene kockanja bile što uverljivije, snimane su u pravom kazinu u ruskom gradu Azov.
Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Michael (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala te sebe i svoj tim dovodi u opasnost. Da bi spasao prijatelje, moraće da pređe sve granice.
Premijera filma zakazana je za 2. maj u novoj Dvorani Doma sindikata, a od 3. maja naći će se na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Foto: YouTube

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.