Matura

13 dugih haljina u kojima ćeš blistati na maturskoj večeri

it  | 

Sve devojke žele da izgledaju savršeno za matursko veče. Potraga za pravom haljinom može da potraje i nekoliko meseci. Ovoga puta naš predlog su duge toalete. Dobro pogledaj! Možda ćeš baš u našoj galeriji pronaći tvoju kombinaciju iz snova.

Možeš se opredeliti za haljinu koja je od vrha do dna prekrivena čipkom. Gola leđa samo će pojačati celokupan efekat.

Važno je da aksesoar uklopiš uz toaletu. Crvene sandale i tašnica biće odličan začin za tvoj autfit, samo budi pažljiva sa kojom bojom ih kombinuješ.

  

Ovakvi detalji savršena su dopuna crvenoj, crnoj i sivoj.

Jednostavan pojas na struku daće tvom izgledu dozu elegancije i učiniti tvoju figuru izduženijom. Delovaće kao da imaš baaaaaaš dugačke noge. 🙂

Haljine sa dubokim šlicom i šlepom predlog su pre svega za velike maturantkinje.

Uz rojal plavu i tamnozelenu odlično će se uklopiti krem cipele. Samo treba da odlučiš da li će to biti šik sandale, salonke u nekom neobičnom fazonu ili lakovane platforme.

Ako odabereš haljinu koja ležerno prati liniju tela, neće biti loše da ima šlic do iznad kolena kako bi pokazala i deo noge.

 

Maxi haljina sa kraćim prednjim delom, karnerom i blagim dekolteom idealan je izbor za dame koje se spremaju za malu maturu. Tanke trakice na otkrivenim leđima daće joj dodatni šarm.

Pink ili tirkizna biće vrlo smeo izbor. Ukoliko se odlučiš za raskošan gornji deo, donji bi trebalo da bude jednostavan, od laganog materijala, te da se nežno spušta do poda.

Foto: Pinterest, www.aliexpress.com, www.topshop.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.