Matura

Kako da zablistaš na maturskoj večeri

it  | 

Tvoje je hoćeš li brigu o svom make upu prepustiti stručnjaku ili ćeš to učiniti sama. U svakom slučaju, evo nekoliko ideja kako bi mogla da se našminkaš da bi na maturskoj večeri privlačila pažnju.

NEOBIČNA LJUBIČASTA

Ljubičasta senka na očima daće ti pomalo sanjiv, zavodnički izgled. Gornji kapak možeš uokviriti crnom bojom i potom ispuniti ljubičastom i to sa šljokicama. Dovoljno je da na usne naneseš svetloroze sjajan ruž.

KARMIN BOJE CRVENOG VINA

Ako se odlučiš za braonkaste tonove na očima, karmin boje crvenog vina biće idealna završnica tvog maturskog looka. Nanesi maskaru u dva sloja i bićeš spremna za žurku.

 

ZELENA JE VRH

Zelena senka odličan je izbor za devojke sa zelenim i braon očima. Ne oklevaj da krejonom iste ili nešto tamnije boje naglasiš i donji kapak.

 

TREP, TREP!

Veštačke trepavice (Arsense Eyelashes 3D Mink Lashes) biće tvoje najjače saveznice. Pokušaj da ih staviš sama, jednostavno je. Ukoliko ne umeš ili se plašiš da neće ispasti kako treba, potraži pomoć. Mama ili iskusnija drugarica biće srećne da ti se nađu pri ruci.

SVETLUCAVI AJLAJNER

Osim crnog ajlajnera, možeš upotrebiti i onaj svetlucavi, pa čak i oba. Pogledaj kako to fenomenalno izgleda. Boju odaberi sama u zavisnosti od celokupnog autfita.

APSOLUTNA KLASIKA

Make up artista Vincent Oquendo za glamurozan look predlaže čistu klasiku. Svetao ten i obrazi boje breskve savršena su osnova za ovaj make up. Sa crvenim usnama nema greške. A uz nas nauči kako da odabereš pravu nijansu crvenog karmina. Na oči možeš staviti tanku liniju crnim ajlajnerom. Dodatni štos je da na unutrašnji deo donjeg kapka, uz trepavice, naneseš beli krejon. To otvara pogled i čini ga bistrijim i sjajnijim.

   

ZEMLJANI TONOVI

Mat usne u boji mesa i kombinacija braonkaste i zlatkaste senke idealan su spoj. A zemljani kolorit odlično će se uklopiti uz svaku boju haljine.

Možeš pročitati i naše tekstove 7 trikova za savršen make up i 8 ideja za savršen smokey eyes.

Foto: Pinterest, www.amazon.com, www.essence.eu, Instagram, YouTube, www.nyxcosmetics.com, www.dm.cz

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.