Stars

Kako je stradao DJ Avicii?

it  | 

Smrt švedskog muzičara DJ Aviciija potresla je svet.
Poznati DJ, čije je pravo ime Tim Bergling, pronađen je mrtav u Omanu 20. aprila. Prošle nedelje njegova porodica se oglasila saopštenjem povodom njegove smrti.
“Naš voljeni Tim bio je tragač, nežna umetnička duša koja je  tražila odgovore na egzistencijalna pitanja. Perfekcionista koji je uspeo van svih očekivanja i koji je proputovao svet radeći dok se nije potpuno iscrpio. Kada je prestao da nastupa, želeo je da nađe način da izbalansira svoj život – da bude srećan i bavi se muzikom. Ali borio se s teškim mislima. O životu, smislu, sreći. Nije mogao više”, stoji u saopštenju porodice. “Želeo je da nađe mir. Tim nije bio stvoren za ovu biznis mašinu u kojoj se našao. Bio je osećajan momak koji je voleo svoje fanove, ali želeo da se skloni iz javnog života. Tim, zauvek ćemo te voleti i nedostajaćeš nam. Osoba koja si bio i tvoja muzika činiće te  večnim. Volimo te, tvoja porodica”.
Od proglašenja smrti na društvenim mrežama se polemiše šta se zapravo desilo tog kobnog dana u Omanu. Najnovija teorija je da je izgubio mnogo krvi usled rana koje naneo sam sebi pošto se izrezao razbijenim staklom. Međutim, ne zna se još da li je Tim isekao vene ili je smrtne povrede naneo sebi na neki drugi način.

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.