Stars

Konačno kraj!

it  | 

Nekadašnji slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt započeli su romansu na snimanju filma Mr. I Mrs. Smith. Zbog lepe Angie glumac se razveo od supruge, takođe glumice Jennifer Aniston, zvezde kultne serije Friends. Sa Angie Brad je proveo više od deset godina, u braku dve, i imaju šestoro dece – troje biološke i troje usvojene.

View this post on Instagram

🆕«THE NEXT STAGE AND RELIEVED WITH PROGRESS FOR THE HEALTH OF OUR FAMILY»🆕 On Friday, Angelina Jolie-Pitt’s lawyer, Samantha Bley DeJean, released a statement touting what appeared to be a truce. “A custody arrangement was agreed to weeks ago, and has been signed by both parties and the judge. The agreement, which is based on the recommendations of the child custody evaluator, eliminates the need for a trial. The filing and details of the agreement are confidential to protect the best interests of the children.” “Angelina is very pleased to be entering the next stage and relieved with the progress for the health of their family," a source familiar with the situation but not authorized to speak publicly. "It is progress, this is a step in the right direction but there has been no final resolution”.

A post shared by Brad Pitt & Angelina JoliePitt (@joliepittsofficial) on


Nakon što su 2016. godine objavili da se razvode, usledila je mučna brakorazvodna parnica: međusobno su se napadali po medijima, a glumica je čak optuživala bivšeg partnera da je bio nasilan prema deci, zbog čega je usledila istraga koja ga je oslobodila svake sumnje da se to dogodilo.
Ipak, najveći problem bio je podela starateljstva nad decom, a sada je advokat Jolieve najzad obavestio javnost da je i to rešeno na sudu nakon dve godine žestoke bitke.
Međutim, kako se priča, detalji tog dogovora, to jest ko je dobio starateljstvo nad kim i pod kojim uslovima, nisu poznati javnosti i poverljivi su kako bi se zašititio interes dece.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.