Stars

Kroz pesme se obratio bivšoj!

it  | 

Pevač The Weeknd izdao je novi album, a na društvenim mrežama pokrenuta je lavina komentara u kojima fanovi smatraju da u tekstovima spominje bivšu devojku Selenu Gomez. I to ne baš po lepom…
U pesmi pod nazivom Wasted Times kaže sledeće: “Potrošio sam vreme s nekim drugim, nije ti bila ni do kolena. Sve te devojke te žele samo dok dobijaš, ali ti si bila sa mnom od početka. Znam da sada i ne razgovaramo, nadam se da znaš da je ovaj k**** i dalje opcija.”
Iako pevač nije imenovao nijednu, u stihu gde kaže: “Jahala si konje, pa jaši kao šampion”, naterala je fanove da pomisle kako je mislio na bivšu devojku, manekenku Bellu Hadid koja je  volela da jaše konje.
U numeri Call Out My Name čini se da vezu sa Sel naziva greškom, čak sugeriše da joj je ponudio bubreg kada joj je bila potrebna transplatacija, ali da ga je ona samo iskoristila.
“Našli smo se, pomogao sam ti da se izboriš iz slomljenog mesta. Pružila si mi utehu, ali zaljubljivanje u tebe bila je moja greška. Zamalo sam isekao deo sebe za tvoj život. Pretpostavljam da sam bio samo još jedna usputna stanica dok se ne odlučiš šta želiš”.
Kako god, Abel Tesfaye je odličnan album zahvaljujući vezama s ovim poznatim devojkama!

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.