Stars

Liam Payne najavio novu muziku?

it  | 

Prošlo je više od godinu dana kako je bend One Direction otišao na pauzu. U međuvremenu, Harry, Liam, Niall i Louis krenuli su svako svojim putem (no, fanovi nikada nisu izgubili nadu da će se bend jednom ponovo okupiti). Momci su se ponovo aktivirali na muzičkoj sceni, ali sada kao solo izvođači. Prvi korak napravio je Niall u septembru prošle godine  i objavio singl This Town. Tri meseca kasnije Luis Tomlinson objavio je hit Just Hold On, koji je posvetio prerano preminuloj mami Joanni Deakin. Pre dva dana i Harry Styles je objavio svoj prvi singl, Sign of the Times. A kako se priča, čini se da ćemo uskoro čuti i solo muziku Liama Paynea.
Liam je jedini 1D član koji ne može da se pohvali solo radom, ali navodno, to bi već sledećeg meseca moglo da se  promeni.
Vesti stižu baš u vreme objavljivanja novog singla Harryja Sylesa, ali ovo nije prvi put da neko najavljuje Liamovu solo muziku. U novembru 2016, dok je pevač bio u studiju u Los Anđelesu, jedan član njegove ekipe tajno je snimio i na netu objavio kratki klip u kojem ga čujemo kako peva ono što bi moglo da bude njegova prva solo pesma.
Iako se malo toga vidi, čuje se kako Liam ponavlja tekst Cause it means, goodbye, turn a blind eye, don’t tell me goodnight.

@liampayne singing in the studio (24/11) 😍(via @sylvestermusic )

A post shared by Liam and Cheryl (@cheriamupdates) on

Jedva čekamo!!!

Foto: Instagram

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.