Lepota

Maxim izbacio listu 100 najlepših žena na svetu

it  | 

I ove godine časopis Maxim izbacio je listu 100 najlepših žena na svetu. Na spisku se nalaze modeli, pevačice, glumice i druge javne ličnosti.
Za najlepšu ženu godine izabrana je manekenka Kate Upton, koja takođe krasi i naslovnicu tog izdanja. S njom na listi su i mnoge druge lepotice podeljenje u četiri kategorije.

U kategoriji Dive nalazi se 18 najlepših pevačica na svetu. Među njima su Demi Lovato, Selena Gomez, Ariana Grande, Taylor Swit, Beyonce, Rita Ora, Rihanna, Camila Cabello i mnoge druge.

U kategoriji Sirene ekrana nabrojali su ukupno 28 glumica: Gal Gadot, Margot Robbie, Reese Witherspoon, Jennifer Lawrence, Zendaya i Camila Mendes…

Tu je i kategorija Zabavne devojke gde ubedljivo vodi Chrissy Teigen, ali se na listi našla i najpopularnija jutuberka Lilly Singh.

Meghan Markle, Kim Kardashian, Ivanka Trump i Melania  Trump našle su se u kategoriji Moćne igračice. A tu je i kategorija Bombe puna supermodela, kao što su sestre Hadid,  Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Adriana Lima i druge. Među njima je i naša manekenka Bojana Krsmanović, koja je krasila njihovu naslovnicu u aprilu 2017.

(Photo: Gilles Bensimon/Maxim)

Foto: Instagram, Facebook

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.