FUN4U

Mrnjau fest

it  | 

Ukoliko si mačkoljubac, onda ćeš sigurno doći na jedinstveni festival posvećen mačkama – Mrnjau fest! Dakle, došetaj u subotu i nedelju 12. i 13. januara 2019. od 10-18 h da mrnjaučeš, predeš, da se maziš, ako treba i frkćeš, zatim nešto i naučiš o ovim divnim četvoronožnim stvorenjima – tankim, bucmastim, čupavim, kratkodlakim, ćelavim, dugonogim, kratkonogim, crnim, šarenim…
Takmičenje mačaka je oba dana. Programi za decu su u subotu, od 12-17 h. Udomljavanje maca je u nedelju, od 12-17 časova.
Najmlađi će imati priliku da učestvuju u zabavnim i šarenim radionicama-igraonicama. Mrnjau staratelji i Veterina Beograd će ponuditi zdrave, negovane i lepo vaspitane mace na udomljavanje.
Na predavanjima i u kontaktu sa veterinarima, specijalistima za ishranu i ponašanje, saznaćeš baš sve o macama – o nezi, ishrani, vaspitanju, mitovima i predrasudama.
Na mačećem događaju biće ponuđeno preko 30 lepih i zdravih maca spremnih za udomljavanje. Sve mace su spasene sa ulica. Odnegovala ih je i postavila na šapice ekipa odgovornih i predanih aktivista koji nesebično ulažu veliku ljubav, trud i značajna sredstva da mace spremne i zdrave odu u nove domove.
Ulaznica je 300 dinara. Za decu predškolskog uzrasta ulaz je slobodan.

Foto: YouTube

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.