HOROSKOP

Nedeljni horoskop 26. novembra do 1. decembra

it  | 

Ovan
Čini mu se da su sve okolnosti protiv njega, pa žuri li, žuri. A kad se previše žuri, tu su onda svakakve greške. Zato treba da stane i razmisli pre svakog važnog poteza. Neophodno je i da se prilagodi nekim novim uslovima, što on nikako ne voli, ali nema mu druge ako želi da uspe u onome u čemu je naumio.
Moguće su nove tenzije sa dragim osobama jer on na sve strane frca varnice. Slobodnima se otvaraju fantastične prilike da upoznaju osobu koja bi mogla da im odgovara.

Bik
Opet preteruje sa hranom, posebno sa slatkišima i nikako da stane na kraj toj svojoj slabosti… Iako mu se dešava mnogo toga pozitivnog, čini mu se kao da ništa ne može da realizuje, a ta frustiranost mu je opet alibi za, pogađate, hranu.  A stvar je tako jednostavno, ništa ne treba da radi na silu, sve će se rešiti kad za to dođe vreme.
Uz sve to čini mu se kako je voljena osoba okrenuta sebi i svojim ciljevima i da za njega nema ni vremena ni sluha. I onda počne da grmi i seva… Slobodnim Bikovima pak nije jasno ponašanje nekih osoba, ne mogu da zaključe da li je reč o prijateljstvu ili o muvanju.

Blizanci
Ukratko: stanje promenjivo! Čas su puni elana, a čas totalno bez energije, nesposobni da pravilno rasuđuju, pa onda na potpuno nebitne stvari potroše silno vreme. Sa drugarima povremeno dolazi do konfuzije u gotovo svim dogovorima i planovima, kao da to više nisu oni stari Blizanci.  Oni koji se bave sportom ili rekreativnim aktivnostima ne treba da precenjuju svoje mogućnosti jer može doći do povrede, posebno nogu.

Rak
Nervozan je i burno reaguje na situacije koje mu se ne dopadaju, ali time ništa ne postiže, samo se vraća korak unazad.
Ista je situacija i kada je reč o ljubavi, mada se stvarno ništa nije promenilo. Naravno, osim što su mu reakcije nervozne a emocije nestabilne. Usamljeni Rakovi podlegli su ljubavnoj magiji pa sada samo maštaju, sanjare, uživaju. Tako i treba. Najbolje je iskoristiti ono što vreme donese.

Lav
Uložio je velik trud u nešto, ali se sve ne odvija prema njegovim očekivanjima ili mu se pak čini da se sve odvija samo od sebe, a on će samo da pruži ruku i ubere plodove toga. No, ne treba preuranjeno da slavi pobedu, to što misli da je dosegnuo cilj može se prolongirati za nekoliko nedelja.
Zapljusnuo ga je talas nove energije, ali mora povesti računa da vreme mudro rasporedi između simpatije, porodice, prijatelja i provoda. Usamljeni Lavovi mogu da očaraju osobu koju su upravo upoznali.

Devica
Nije da ne obavlja svoje dnevne obaveze, ali kao da za to izvlači poslednje atome snage. S jedne strane realnost nije onakva kakvu je očekivala, a s druge tu je i velika količina posla koji mora da završi, uključujući i zaostatke za koje je sama kriva.
Onima u vezi teško je da odvoje vreme za dragu osobu, a usamljenima intuicija  ne dozvoljava  da se upuste u vezu s nekim od zainteresovanih.
Da bi se bolje osećala, Devica treba više da se odmara i češće boravi u prirodi.

Vaga
Stvari joj se čine mnogo boljim ili mnogo gorim nego što stvarno jesu. Kao da ne vidi jasno i ne može da poveže različite činjenice, pa stoga i nije u stanju da izvede ispravne zaključke. I komunikacija s drugarima u školi je totalno zbunjujuća, niko ne čuje šta drugi govori.
I u ljubavi je slično: čas raj, čas pakao. Čas divna komunikacija, čas totalno nerazumevanje. Usamljene  Vage opet emituju samopouzdanje i vedrinu pa privlače mnogo interesenata. No, ipak, onaj za koga su one zainteresovane i dalje ih ne primećuje.

Škorpija
Sasvim suprotno od one narodne „ne ostavljaj ništa za sutra“ Škorpija počinje da odlaže sve što se odložiti može. I za divno čudo, to je u ovom trenutku pravi potez.
One u vezi uspevaju  nekako da  plivaju u datim okolnostima, ali ako imaju još neku vezicu u tajnosti, velika je verovatnoća da će to isplivati na površinu. Pred slobodnim pripadnicima znaka pojaviće se osoba na koju su sasvim zaboravili, a najbolje bi bilo da je ovog puta zauvek pošalju u prošlost.
Zdravstvene tegobe će otkloniti ako promeni način ishrane i bude fizički aktivnija.

Strelac
Kao da ga je neko omađijao, pa sve mora da radi iz dva puta. A i počeo je da vodi računa o onome što je njemu bitno a ne kao do sada samo o tuđim željama. Jedino tako, korak po korak, doći će do onoga što on lično za sebe priželjkuje.
Usamljenim pripadnicima znaka smeše se iznenadna lepa poznanstva, a i dosta osoba želi da im se približi. Neko bivši radi sve da bi došlo do pomirenja.

Jarac
I dalje u njemu čuči nezadovoljstvo pa previše razmišlja o onome na šta ne može da utiče. A to mu se može osvetiti jer postaje zaboravan, brzoplet i neorganizovan. Ukoliko ga intuicija upozorava na neke osobe, treba da je posluša, nije to bez razloga.
Oni u vezi sumnjaju u vernost druge strane, čak i bez nekog razloga, pa tako stvarju problem i tamo gde problema nema. A oni slobodni pod uticajem iksustva iz prošlosti drže na distanci sve koji pokušavaju da im se približe ili da obnove kontakt.

Vodolija
Prilično uspešna nedelja, ali stavri se odvijaju obrnutim redom, nešto što je ranije započela sada je na stendbaju, a sve novo što preduzma odvija se bez ikakvih poteškoća.
Bilo bi dobro da ulicu prelazi po propisima, inače, ode džeparac na kaznu, a o ljutnji roditelja da i ne govorimo.
Slobodne Vodolije su se bacile na flertovanje, dobar provod i zabavu, ali ipak sve vreme čekaju da se pojavi ona prava osoba.

Ribe
Kreću se punom parom napred i uopšte ne pridaju značaj preprekama na koje nailaze niti na osobe koje bi da ih ometu na tom putu. A uz to im je i nebo naklonjeno, pa im ovih dana stižu vrlo povoljne vesti.
Posvećenost školi i obavezama uzima svoj danak kada je ljubav u pitanju jer je druga strana nezadovoljna i oseća se zapostavljeno. Zato malo vremena treba da odvoji i za nju.
Slobodne Vodolije su ovih dana baš tražene, svih ih pozivaju nekuda, ali one žele nekog sasvim drugog ko ne pokazuje da mari za njih. Šta da se radi, tako je to u životu!

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.