HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila

it  | 

Ovan
Treba da bude veoma pažljiv u svemu što radi i da bar dva puta proveri ono što je napisao ako ovih dana ima pismene ili kontrolne. Jer je velika verovatnoća da će napraviti neku grešku koja njegov trud može da uništi.
Onima u vezi odgovara da se što manje viđaju i druže sa svojom simpatijom jer se na neki način u njenom društvu osećaju kao zarobljeni, pod pritiskom. Od one lakoće i lepršavosti s početka kao da nije ostalo ništa. Neki će možda baciti oko na novu osobu, ali će se truditi da sve ostane pod velom tajne.
I slobodni će naići na osobu u čijem će se društvu osećati lepo, ali će i na sam nagoveštaj pritiska i gušenja pobeći glavom bez obzira.

Bik
Konačno stižu promene, i to one lepe koje prijaju njegovoj duši sklonoj lepoti. I to će mu dati snagu na duži period. A sve se događa baš kad je pomislio da više nema snage da funkcioniše na dosadašnji način.
Evidentna je i preterana emotivnost kod onih koji su u vezi. Neki od njih mnoge postupke druge strane doživljavaju isuviše lično, pa se povlače u sebe, a neki pak voljenu osobu obasipaju velikom brigom i pažnjom i trude se da stalno budu uz nju. Oni slobodni pripadnici znaka mogu da uplove u priču kakvu do sad nisu imali prilike da iskuse i do daske će uživaju u njoj.

Blizanci
Otvaraju im se dobre prilike i prati ih sreća u svemu što ovih dana rade. Ali nije samo reč o sreći, uložili su oni dosta sati učenja i vežbanja i sada im se to višestruko vraća jer će rezultatima zaseniti mnoge. Ipak, svaku važnu informaciju neka dobro provere pre nego što se oslone na nju.
Oni u vezi imaju potrebe za više pažnje i nežnosti nego što im druga strana u ovom trenutku poklanja, što je delimično i posledica njihove zatvorenosti i nespremnosti da pokažu šta žele i očekuju.
Slobodni Blizanci definitivno su spremni da iskorače iz senke prošlosti. Pred njima je nova ljubavna priča koju ne bi trebalo da propuste jer će im dobro osvežiti svakodnevicu.

Rak
Pred njim se otvaraju novi vidici, novi planovi, nove želje. A za sve to ima svesrdnu podršku cele porodice, bliskih prijatelja, drugara.
I koliko god dobro bilo u školi i hobijima u kojima uživa, u ljubavi mu baš i nije toliko sjajno. Ponekad ima osećaj da je jednostavno isparila ona sjajna spona koja ih držala od prvog trenutka, pa se sada na neki način oseća nezadovoljno i promašeno. No, taj osećaj neće potrajati. Stvari se uskoro menjaju nabolje i ponovo će da se rascveta ona stra bliskost.
Slobodni Rakovi imaju priliku da ostvare veoma inetersantan kontak sa osobom koja živi van njihovog mesta, što će im baš podići elan i motivaciju.

Lav
I dalje oseća kao da sve stoji u mestu i da nema nikakvog pomaka kada su njegovi planovi pa i rezultati rada u pitanju. Objektivno stvari i jesu takve, ali je taj iritantni period pri kraju i uskoro će Lavovima da zasija sunce bar kada je reč o školi i onome što ih zanima.
I u ljubavnim stvarima sve počinje da se sređuje iako ga još ponekad zapljusnu talasi nemira i nezadovoljstva. Druga strana je sad već spremna da se potrudi i deluje podsticajno. A slobodni pripadnici znaka možda uplove u naizgled neobičnu priču koja će ih zaintrigirati i pobuditi njihovo uzbuđenje. Samo treba da se opuste i prepuste onome što stiže.

Devica
Magla i teskoba koja ju je okruživala polako se podiže i Devica konačno počinje da se oseća baš onako kako i treba, spremna da pokaže svoje najbolje osobine. Mada, još je malčice muči osećaj da nema punu podršku onih do čijeg joj je mišljenja stalo.
Device u vezi skrivaju se iza zida ćutanja pa drugoj strani nije jasno o čemu se radi i može li to na neki način da ispravi. Naravno, iz takvog ponašanja ne može se izroditi ništa dobro, zato Devica treba da iskoristi šansu za obnovu iskrene i otvorene komunikacije. Jer ona je najsigurniji način da se svi problemi i problemčići razreše.
Slobodne pripadnike znaka očekuje jedno veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom koja živi daleko od njih.

Vaga
Više neće da ćuti o stvarima koje joj smetaju, pogotovo kada je reč o rodbini ili širem društvu. Dosta je gutala i pravila se slepa i gluva, a sada je definitivno odlučila da svakom kaže šta misli, pa makar je to koštalo nekih durgara koji njen izliv neće tek tako primiti.
I u ljubavi joj nije sjajna situacija jer su ona  i voljena joj osoba u totalnom raskoraku: kad je jedno nasmejano i lepršavo, drugo je namrgođeno i zatvoreno; ili jedno želi smeh i zabavu a  drugo je do guše u priči o porodičnim ili školskim problemima. Pa šta da se radi?  Da se strpi, ako joj je do veze stalo, uskoro će oblaci da se raziđu i sunce će ponovo da zasija.

Škorpija
Njena preterana tvrdoglavost, inat i osvetoljubivost najveću štetu mogu da nanesu njoj lično, i ona to savršeno zna zbog čega se već dugo uzdržava od akcije po tom pitanju. Ali ipak ovih dana ne može da se odupre porivu da povuče neke poteze koji u krajnjem slučaju mogu imati pogubne  efekte po nju. No, bilo bi dobro da se još neko vreme kontroliše jer će uskoro neke stvari koje je muče početi da se razrešavaju pa će hladne glave moći da donosi valjane odluke.
Škorpije u vezi svoju ljubav pokazuju na veoma čudan, tačnije uopšte je ne pokazuju sve dok druga strana ne počne da se udaljava ili da pokazuje interesovanje za treću osobu. Tek tada se potrudi da pokaže svoja osećanja i vezu vrati na pravi put.
Slobodnim pripadnicima znaka otvara se mogućnost za jednu bajkovitu ljubavnu priču s veoma neobičnim početkom. Baš uzbudljivo, zar ne?

Strelac
Sve se polako uklapa i pojavljuju se obrisi nečega što najavljuje uspeh. Ukratko: uloženi trud i napor da ostane u akciji konačno postaju vidljivi i merljivi.
I dok bi on da uživa u plodovima rada, ljubavne prilike mu ne daju prostora za to. Naime, druga strana se povukla i ućutala, pa sad Strelac mora da uloži veliki trud da je animira ali i pruži odgovore na neka pitanja. Dakle ono što već duže vreme vešto izbegava sad ga je ipak sačekalo.
A slobodni pripadnici znaka, oni koji već izvesno vreme krišom posmatraju jednu osobu, ove sedmice će imati priliku i da se s njm upoznaju.  Ili će ponovo da uspostave komunikaciju sa simpatijom s kojom su neko vreme „u prekidu“.

Jarac
Muči ga konstantna neizvesnost i vraćanje na početak gotovo u svemu što radi, ali krajem nedelje neke stvari se ipak pokreću i magla se diže. Nakon toga je pred njim prilično jasan put.
S voljenom osobom odnos je sve bolji i bolji. A razlog je vrlo jednostavan, Jarac se prilično otvorio pa kao iz rukava sipa stihove, nežne reči, pravi romantične gestove… Ma, zrači šarmom i veseljem i niko mu ne može odoleti.
Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju novu ljubavnu priču. A tu osobu će upoznati preko prijatelja ili tokom neke aktivnost. Pa sad oni koji čekaju takvu priliku, pod hitno neka mrdaju iz kuće.

Vodolija
Trči, juri, radi, pomaže, al niotkuda nijedne pohvale niti reči podrške i to je već na neki način ljuti. Al ljutnja će joj uskoro nestati jer se otvaraju mogućnosti da dobje upravo sve ono za čim čezne, a to su prvenstveno pohvale koje joj daju snagu i olakšavaju napore.
U emotivnoj priči i dalje su evidentni problemi a uzrok im je nedovoljna komunikacija s voljenom osobom. Vodoliji se čini da u vezi ne dobija onoliko koliko zaslužuje, pa ima trenutaka kad se pita da li je druga strana i dalje zainteresovana za nju.Što se toga tiče, sve je u redu, druga strana je jednostavno zaokupljena svojim problemima.
Slobodne Vodolije i dalje tapkaju u mestu jer ne znaju šta bi i kuda bi.

Ribe
Nadaju se boljim ocenama u dnevniku, al ne čine ništa kako bi to i realizovale. Tačnije, stalno odlažu trenutak da se žustro dohvate knjige i krenu u akciju. A najbolje je da to učine odmah, nebo im je naklonjeno u tim stvarima.
Ovih dana im se otvaraju i mogućnosti da nađu odgovarajući način i s voljenom osobom pokrenu otvoren i iskren razgovor koji će zapravo biti početak razjašnjenja mnogih nejasnoća i nedoumica na obe strane.
Slobodni pripadnici znaka su u veoma čudnom raspoloženju, ali sve će to promeniti jedna osoba koja ovih dana ulazi u njihov život pa im više osmeh neće silaziti s lica.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.