HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna

it  | 

Ovan
Maksimalno se aktivirao u iznalaženju raznih mogućnosti za zanimljiv i nezaboravan raspust. Pun je planova ko šipak koštica, ali ne ostaje samo na planovima već i preduzima određene korake i obezbeđuje se od mogućih osujećenja, što će reći da ima plan A, B… ma celu abecedu.
Ovnovi u emotivnoj vezi frustirani su zbog nekih poteza druge strane, a posebno zbog izražene posesivnosti jer je doživljavaju kao ograničenje svoje slobode.
Slobodni pripadnici znaka uspostaviće kontakt sa jednom osobom za koju će se dosta zagrejati i učiniće sve da je osvoje uprkos njenoj zatvorenosti.

Bik
Pomno analizira da li je sve uradio kako treba ili možda postoji potreba da još nešto ispravi, poboljša… I toliko je pod opterećenjem da se uopšte ne usuđeje da išta planira za raspust. Uostalom, i bez planova će sasvim sigurno uživati u njemu.
Bikovi su zaljubljeni do ušiju, prepuni nežnih i romantičnih osećanja, ali na osnovu njihovog odmerenog, gotovo hladnog ponašnja, malo ko to može da zaključi. E sad, ako drugoj strani bude stalo, potrudiće se i naći ključ za njegovo ponašanje, ali tako da ga ne raskrinka pred drugima.
I slobodni pripadnici znaka u istom su sosu, gaje duboke simpatije prema jednoj osobi, ali nisu spremni da  naprave prvi korak i to joj barem diskretno pokažu.

Blizanci
Prepuni su energije i planova, pa lete spiskovi na sve strane: koje knjige pročitati, koje filmove pogledati, manifestacije posetiti, na koje izlete otići. Leto mora biti ludo ali i racionalno iskorišćeno.
Blizanci će generalno ovog leta biti na velikom ispitu kada je reč o emocijama jer planete u njihov život donose jednu zanimljivu osobu kojoj jedva da mogu odoleti. Slobodni pripadnici znaka mogu da rade šta im volja, ali  valjalo bi da se malo strpe i sačekaju da neke situacije pokažu da li je to ona prava. Blizancima u vezi bilo bi bolje da se odupru izazovu, u suprotonom mogu imati velike komplikacija na više polja.

Rak
Mnoge pripadnike ovog znaka čekaju neobična iznenađenja kada je o školi reč, a uz to su oni još pod velikim pritiskom. Nikako ne mogu da se opuste i počnu da razmišljaju u duhu raspusta, lepršavo i bezbrižno.
Tu nervozu koje ne mogu da se oslobode Rakovi unose i u emotivne odnose, što će reći da su ponekad nestrpljivi i u najmanju ruku otresiti prema osobi koju vole. A stvarno nema razloga da neko drugi ispašta zbog toga što oni ne mogu da se presaberu.
Slobodni pripadnici znaka suočavaju se s ljubavnim iznenađenjima. Nije mala stvar: svake nedelje dopadne im se neko nov, pa više ne znaju šta da rade i kako da se ponašaju, to jest kome da se posvete. A trebalo bi što pre da izaberu, inače preti opasnost da i dalje ostanu sami.

Lav
Privremeno je ostao bez energije i oseća se kao izduvani balon. Nije to ništa strašno i dešava se kad neko uloži veliki trud i uspešno završi neki posao, a onda nastane praznina. Uostalom, lako će je popuniti, raspust ga već mami u nove zabave.
I u emotivnim stvarima ponaša se luckasto: čas je oličenje zaljubljenosti i romantike a čas nemilosrdni kritičar kome ni najmanja sitnica ne promiče. Ma, čista lavovska drama, ne može on bez nje.
Slobodni pripadnici znaka zabacili su široke mreže pa povremeno flertuju s više njih mada uopšte nisu sigurni da li im se iko od dotičnih dopada.

Devica
Čekaju je neke zanimljive promene, ali ove nedelje mora da se izbori sa svojom neodlučnošću. Naime, želela bi da pedantno isplanira ceo raspust do u detalja ili bar neke najvažnije stavke, ali joj to nikako ne ide od ruke. Možda je i bolje da se sve odvija spontano.
Zaljubljene Device sada su sasvim spremne i emotivno a i što se vremena tiče da se posvete voljenoj osobi i sa njom podele neke lepe a i zanimljive trenutke.
Slobodni pripadnici znaka konačno mogu da se posvete uspostavljanju komunikacije sa osobom koja im je nedavno privukla pažnju, ali zbog silnih obaveza zbližavanje su ostavili za neko bolje vreme.

Vaga
Čekaju ju je brojna zanimljiva dešavanja, pa bi vrlo lako mogla da se pogubi u raznim događajima. Ali tako je to, koliko god se neko spremao, raspust ga iznenada zapljusne ko jaka letnja kiša pa na tren ostane bez daha.
Vage u emotivnoj vezi potpuno su svesne monotonije koja je zavlada njihovim odnosom, a time pravdaju i to što sve češće gledaju na neku sasvim treću osobu. U ovom trenutku potrebno je da ih neko ili nešto dobro prodrma kako bi se aktivirale i animirale drugu stranu.
Slobodni prpadnici znaka traže načina da se približe jednoj osobi koja je na njih ostavila snažan utisak.

Škorpija
Žurba je bila njeno normalno stanje poslednjih dana. Ipak, uspela je da završi sve neophodne i važne obaveze pa sad može da odahne i spokojnog uma žustro uplovi u raspust.
Njenu nervozi sasvim će da umiri i otklone zanimlji trenuci koje bude provodila sa voljenom osobom. Jer ovo je jedan od perioda kad Škorpiji prija i da prima i da daje nežnost. Situaciju malo može da zamuti povremeno zahtevan stav druge strane, ali se sve to nekako ispegla.
Slobodne Škorpije su se pošteno zainteresovale za nekog i sad s nestrpljenjm očekuju da vide u kom će pravcu sve to da ide.
Ništa se ne odvija onako kako je on zamišljao, pa ovih dana stalno mora da menja planove, predloge, odluke a sve je to, naravno vezano za njegovo veličanstvo raspust. No, nema mesta zebnji, u raspustu se može uživati i kad se naizgled ništa ne dešava.

Strelac
S dolaskom raspusta smanjuju se i tenzije između Strelca i njemu drage osobe jer sada imaju više vremena da se posvete jedno drugom i uživaju u zajedničkim aktivnostima.
S druge strane, slobodni pripadnici ovog znaka prilično su neaktivni čak i u slučaju kad postoji neko za koga su zainteresovani.

Jarac
Naravno, koliko god ozbiljan bio i on želi lud raspust koji će pamtiti celog života, ali se čini da u ovom trenutku ništa od onog o čemu mašta i što mu je obećavano ne može da se realizuje. Polako, bez razočaranja, nebo stalno menja svoje uticaje.
Jarčevi u emotivnim pričama su nekako opuštenije i slobodnije govore o svojim osećanjima, Uz to neka posebno povedu računa da i nehotice ne povrede drugu stranu jer je ona ovih dana nekako baš preosetljiva.
Oko slobodnih pripadnika znaka muva se više osoba zainteresovanih za neku novu priču, a oni nisu sigurni koju da odaberu.

Vodolija
Neko je mnogo nervira pa svu svoju energiju ulaže da sačuva mir i ne reaguje burno. Bilo bi dobro i da ne žuri s novim aktivnostima, to jest da sve planove  malo odloži.
Zaljubljene Vodolije ove sedmice imaju potrebu da budu same sa sobom i malo srede svoje misli i osećanja, što drugoj strani i te kako odgavara. A neki neka se pripreme za  zanimljivo druženje, kraći put ili bajan izlet.
Slobodne pripadnike znaka čekaju nove ljubavne prilike s velikom mogućnošću da zažive i obeleži im ovaj raspust.

Ribe
Sva napetost polako odlazi i Ribe počinju da uživaju u mogućnostima koje su pred njima. A njih je toliko da će se dobro namučiti da sve postignu i iz svake izvuku maksimum zadovoljstva.
Takođe, rešile su da prednost daju ljubavi i nežnosti, pa će se ovih dana više družiti s dragim bićem i maksimalno koristiti svaki zajednički trenutak, što je zaista lepa uvertira u raspust.
Za one slobodne pripadnike znaka u ovom trenutku zainteresovano je više osoba, a neke od njih se svojski trude da im privuku pažnju. Na njima je samo da se odluče za nekogu njemu a.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.