HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 10. do 16. septembra

it  | 

Ovan
Mora dobro da se kontroliše kako ne bi uletao u svađe i burne rasprave. Moguće su razne provokcije koje u njemu bude veliki inat. Zato treba da se sasvim posveti svakodnevnim obavezama, školi, učenju, pomaganju u kućnim poslovima i da ih nipošto ne propušta. A oni koji u džepu nose neku tajnu neka se pripreme za njeno otkrivanje, na ovaj ili onaj način.

Bik
Nikako ne može da odoli slasnim zalogajima. Čak i kad se reši da povede računa o ishrani, dogodi se neki rođendan, slavlje i pomrsi mu račune. Ovo naprosto nije vreme za dijete, ne vredi se sekirati. Biće dana…
A dotle neka uživa u savršenom zdravlju i širi pozitivne vibracije. Oni slobodni upoznaće zanimljivu osobu pa će sve vijuge aktivirati da smisle šta i kako dalje.

Blizanci
Imaju više samopouzdanja nego inače, dobro procenjuju situaciju a tu je i velika moć ubeđivanja. Bilo bi dobro da to iskoriste produktivno: povežu se s novim ljudima i ideje počnu da pretvaraju u dela. Zbog viška energije nesmotrno mogu za srce da ujedu najbolju drugaricu ili druga, sestru… I neka se posle ne ljute kad im bude uzvraćeno. Zato dvaput neka promisle pre nego što nešto kažu.

Rak
Iako su mu planete naklonjene, mora i sam dosta da se potrudi oko svih važnih stvari.
Kako sedmica bude odmicala, sve postaje mnogo jasnije i neće mu biti teško da donese neke odluke. Moguća provokacija zavidljivih i sujetnih školskih drugara, a nju mudro treba ignorisati.
Slobodni Rakovi su opčinjeni njenom harizmom i inteligencijom osobe koju su upravo upoznali, ali se ustručavaju da to poznanstvo prodube.

Lav
Sve ono što želi može ostvariti na fin i kulturan način, nikako na viku, dreku… Najbolje je da pusti neka se stvari odvijaju same od sebe, srećne okolnosti će mu naprosto iskrasavati sa svih strana. Naravno, takvo čekanje ne odgovara nestrpljivom Lavu, on bi sve da ubrza što u ovom slučaju može da dovede do neuspeha.
I da, mora da zaboravi na ono „moja je zadnja“.

Devica
Vreme je da se pokrene, jer joj je sada sve mnogo jasnije i bez problema sagledava prilike koje joj se ukazuju. A uz to ima dovoljno energije, volje i sposobnosti da savlada i najteže školsko gradivo, ali i da napravi velike promene kojih će se pridržavati.
Bilo bi dobro da nađe neki izduvni ventil za nervozu koju nosi u sebi.

Vaga
Sistematično uči i strpljvo čeka pravu priliku da to iskoristi na najbolji način. A to će joj se sasvim izvesno višestruko isplatiti. S druge strane nikako ne može da zaključi da li joj simpatija nešto veliko mulja, ali se trudi da ostane korektna prema njoj. Slobodne Vage će konačno da upoznaju osobu o kojoj su dugo slušale što može biti veoma zanimljivo.
Mogući problemi s alergijama.

Škorpija
Čas se trudi da bliske osobe obraduje nekim sitnicama, malim znacima pažnje i da im ulepša svakodnevicu, a čas postaje pravo zakeralo koje traži dlaku u jajetu. Ukratko, teško je ovih dana biti u društvu Škorpije (a i biti Škorpija).
Ako se u školi ili društvu dešava ono što ni pod razno ne želi, treba to da iskulira jer uskoro sve ono što je bilo zamagljeno i nedefinisano počinje jasno da se oblikuje. Sad je pravi trenutak za promenu nekih životnih navika.

Strelac
Previše je usmeren na ono što je njemu bitno i važno, pa je njegovo društvo pomalo uvređeno, a neki bliski drugari su i veoma ljuti te su mogući sukobi jačeg ili slabijeg intenziteta pošto im se čini da ih on debelo zapostavlja. U glavi i srcu usamljenih Strelčeva ugnezdila se neka osoba iz prošlosti i ne pokazuje nameru da ode, pa je na redu sledeći korak: kontakt.

Jarac
Obaveze navalile sa svih strana. Rešenje je u organizaciji, Treba da napravi precizan plan rada (kad je učenje, kad hobi, kad druženje), jer od toga zavisi koliko će biti uspešan a shodno tome i zadovoljan urađenim. A zvezdice kažu da će uspeh biti popriličan, vredi se potruditi.
Slobodni Jarčevi imaju široko polje izbora jer je više osoba zainteresovano za njih. Naravno, to prija njihovoj sujeti, ali im je srce okrenuto ka osobi s kojom su ranije bili u vezi.
Treba da obrati pažnju na zube.

Vodolija
Ako bude tvrdoglava i spremna da u svemu isteruje svoju volju, i više je nego sigurno da će joj ova sedmica biti izuzetno naporna kada je reč o porodici ili društvu u kome se često kreće. Naravno, ovo se može preduprediti. Jednostavno samo treba da prihvati sve lepo što joj porodica ili drugari nude te da im uzvrati na isti način i nikako ne dozvoli da je trivijalnosti izbacuju iz takta.
Nervozu i probleme sa spavanjem moguće je otkloniti biljnim čajevima.

Ribe
Ovih dana Ribe su u neobičnoj situaciji. Nikako ne mogu da prećute ono što im smeta, ma koliko bila visoka cena toga. Dobra strana toga je što će se raščistiti neki problemi i razrešiti situacija koja ih je baš dugo mučila. A kad se čvorovi razreše, sledi mir i nepomućeno zadovoljstvo. Usamljene Ribe su konačno skapirale da neko pokušava da im privuče pažnju, ali i dalje ne daju nikakve signale već pomno prate situaciju i vagaju za i protiv bližeg kontakta.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.