HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 11. do 17. aprila

it  | 

Ovan
Rešio je da malo uspori. Možda taj neko koga dugo sanja i nije tako idealan kao što mu se čini. Neka pogleda u drugom pravcu i sve će dobiti dublji smisao. Dobro je raspoložen. Sitne rasprave.

Bik
Može dosta pogrešiti ako se vrati na staro, mada taj neko ko mu se iznenada javlja neće tek tako odustati. Osećaj mu govori  da će to opet biti jedno veliko ništa. Neće lako popraviti ocenu. Treba da bude strpljiv

Blizanci
Idu korak napred, nazad dva… I što je najgore, čini im se da to traje čitavu večnost. Neće se izvući na svoj poznati šarm. Vasiona im ovog puta poručuje da se uozbilje. Svađe sa roditeljima.

Rak
Nedelju započinje prilično površno i nepromišljeno. Daće šansu i onima koji to ne zaslužuju. Na stranu sve obaveze i predavanja, potreban mu je predah. Neće uspeti da izgladi jedan odnos.

Lav
Previše je ozbiljan i ne dozvoljava sebi luksuz da se malo opusti. U prethodnom periodu preterpeo je mnoge udarce na raznim poljima. Nije ni svestan koliko pogleda privlači.

Devica
Problemi u porodici počinju da se reflektuju i na njeno raspoloženje. Roditelji joj zameraju nonšalantan stav prema učenju. Što se nje tiče, love is in the air. Pad imuniteta.

Vaga
Već dugo želi da nekog zainteresuje za sebe, sad će joj najzad to i poći za rukom. Problem je samo što njena simpatija i nije tako bezazlena. Konačno je sebi našli pravi izazov. Neka se čuva da ne bude povređena.

Škorpija
Ako je u planu put sa roditeljima, onda je čeka puno zanimljivih i lepih trenutaka. Sve školske obaveze su izmirene, mada i dalje nije sigurna da je to bio njen maksimum. Nervoza.

Strelac
Oko njega se mota više ljudi, ali on je zatvoren u svom svetu. Neko ga je povredio nesvesno, a on je to doživeo previše tragično. Treba da prihvati poziv za izlazak i zaboravi na tugu.

Jarac
Ima i previše energije koja nije kanalisana. Bilo bi dobro da se upiše na neki sport ili ples. U narednom periodu neće moći da izbegne sukobe sa voljenom osobom. Ni kod kuće mu se ne piše bolje.

Vodolija
Ljubavi preko društvenih mreža uzimaju maha u narednom periodu. Neke veze će zbog toga biti u ozbiljnoj krizi. Nema se vremena za učenje, a roditelji i onako previše drame…

Ribe
Dobiće veću sumu novca koju će rado potrošiti kupujući poklone za drage ljude. U ljubavi su mirne. Jedan od roditelja mogao bi da ima manjih problema sa zdravljem, a i tebe očekuju prolazne tegobe.

Foto: www.horoscope.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.