HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 11. do 17. decembra

it  | 

Ovan
Javljaju mu se bivše simpatije ili bivši partner s kojim nije završio emotivnu priču, pa sad ne zna šta oseća. Mnogi razmišljaju da se pomire, ali je najbolje da ne žure te da se prisete i loših stvari a ne samo dobrih. U školi ide otežano, ne može da se koncetriše i motiviše za rad.

Bik
Pati za nekim ili oseća jaku nostalgiju za vezom s nekim ko mu više nije blizu. Tugu pokušava da izleči tako što nastavlja dalje i pravi se da se ništa ne dešava. U školi mu je zabavno na odmorima i posle časova, jer želi da komunicira što više. Moguća upala grla.

Blizanci
Postoji verovatnoća da se razbole, te treba da budu jako pažljivi. Ovo važi pogotovo za bolesne koji ne preleže virus već ga na nogama izguraju. Moglo bi baš da se iskomplikuje, pogotovo ako su u pitanju glasne žice, grlo i disajni organi.

Rak
Velike su šanse da se zaljubljuje, ali mu je jako teško da to sebi prizna, pa izgleda kao da su svi pre njega shvatili šta se u njemu dešava. Ako je, ipak, više u kontaktu sa svojim osećanjima, teže nalazi prave reči tokom muvanja ali i pravi način za komunikaciju.

Lav
I ove nedelje ima problema da se koncertiše na času i prati nastavu, radi domaći i uči. Naime, njegov um već planira novogodišnje praznike, ali mu je u glavi nešto što je  proteklih godina omelo da taj trenutak bude savršen, tako da stalno vraća taj film. Moguće loše ocene na usmenom.

Devica
I dalje želi da što više izlazi, ali ove nedelje akcenat treba da joj bude na ljudima s kojima se ne viđa tako često, jer bi na staroj osnovi mogla da dogradi nešto novo. Ako ima svađe s prijateljima, treba da gleda da se pomire, to je odlično za sve.

Vaga
Veoma je nostalgična za starim ljubavima i vezama koje su se desile ili nisu, pa dosta razmišlja zašto je to propalo, tj. zašto se ništa nije desilo. Prijatelji joj imaju neke rasprave i nedoumice, a ona je u sredini. To joj smeta, ali to treba i da im iskaže jasno, bez uvijanja.

Škorpija
Neka pazi šta i kome govori jer nešto bezazleno drugi mogu da protumače kao maliciozne komentare. U školi neka bude spremna, moguće da će je profesori pitati iz vedra neba. Škorpije u vezi ne treba da opterećuju partnere ljubomorom, jer može doći do svađa i nelagodnosti.
Strelac
Želi da što više uživa u izležavanju i neradu. Iako mu to prija, na duže staze nije dobro po njega. Treba sebe da natera da obavlja školske poslove i da radi što brže kako bi imao više vremena za blejanje. Obavezno neka izađe za vikend, imaće odličan provod!

Jarac
Upada u svađe s okolinom, pogotovo s autoritetima poput roditelja i profesora jer je neku pretrpljenu nepravdu dugo čuvao duboko u sebi, ali sad osećanja ključaju i moraju nekako da izađu. Oni u vezi treba da provode vreme s partnerom, on umirujuće deluje na njih.

Vodolija
Našla je neku novu strast! Bilo da se radi o određenoj knjizi, pevaču, bendu ili životnoj filozofiji, stalno priča o mudrosti ili umetnosti koju je otkrila, pa je kao neki propovednik koji širi novostečeno znanje. A to mnoge  može da nervira.

Ribe
Imaju nekih porodičnih problema koji im smetaju, ali se ne otvaraju prema prijateljima ili bliskim članovima porodice. Fizička bolest koja se javi tokom nedelje isključivo je manifestacija negativnih emocija koje pokušava da suzbije, a naročito tuge.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.