HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 11. do 17. februara

it  | 

Ovan
Stalno juri, žuri, planira, pa opet juri i žuri da što više toga uradi kako bi mu raspust  bio ispunjeniji. Mnogi se pitaju kako to sve tako lako postiže, a on se samo smeška. Naravno, takva jurnjava ima svoju cenu. U  porodici ga retko vide za stolom, jer se uglavnom hrani u trku, a to pak znači da je ovih dana na brzoj hrani, pa i nju pojede s nogu dok žuri s jednog mesta na drugo, s jednog druženja na drugo.
Oni koji su u vezi ovih dana (od silne jurnjave) nemaju vremena za voljenu osobu pa su moguće svađice i durenja druge strane.
Slobodni će imati priliku da upoznaju originalnu i zanimljivu osobu kakvu dosad nisu poznavali pa će zbog nje napraviti rampu za one s kojima već neko vreme koketiraju.

Bik
Eto, činilo mu se da će napetost splasnusti s prvim danima raspusta. Kad ono, i dalje je nervozan i sekantan. Ipak, ruku na srce, sve što je planirao za ove slobodne dane polako i realizuje onako bikovski, što će reći jedno po jedno.
Bikovi u vezi otkrivaju da su nezadovoljni postojećim stanjem i tako bi rado da nešto promene, unesu neku svežinu. Jeste da je lepo kad se zna šta druga strana misli, želi i oseća, ali ponekad je to zaista veliko smaranje. Pa ako se baš ništa novo ne pojavi, onda će ga oni sam izmislitiu svojoj glavi. I to ponekad upali.
Oni koji još nisu našli svoju simpatiju neka što više izlaze, druže se, flertuju. Najbolje u nekom sportskom fazonu, biće im od dvostruke koristi.

Blizanci
Prave su vidre za sve što im se ovih dana dešava, reaguju brzo i na pravi način. Zbog okupiranosti događajima i osobama koje stalno traže njihovu pomoć, malo vremena mogu da odvoje za stvari koje sami žele. Zbog toga čine najveću i najčešću grešku mladih: preskaču obroke, a glad zavaravaju raznim grickalicama, ponekom čokoladicom ili parčetom pice. Pogađate, to će im se na kraju osvetiti jer će stomak žestoko da se pobuni. Uostalom, sad je pravo vreme za bakine supice i druge đakonije. I to treba iskoristiti.
Što se ljubavi tiče, oni u vezi osećaju da im nešto fali, a oni slobodni imaju brdo prilika da upadnu u neku šemu. Ali njima se to jednostavno ne radi, radije čekaju osobu zbog koje će se osećati kao da ih je grom strefio.

Rak
Najbolje bi bilo da ne troši energiju na planove koji su u ovom trenutku neizvodljivi. Naravno, jasno je to već njemu, ali on se svojski trudi da kontroliše sva dešavanja i da sve bude kako je zamislio. A najbolje bi bilo da se opusti i prepusti događajima i dešavanjima, pa gdegod da ga odnesu. Raspust i podrazumeva dobru dozu spontanosti.
U ljubavi je stanje promenjivo. Čas obožava voljenu osobu, a čas ga užasno nervira i voleo bi da bude što dalje od nje. To ga čudi i zbunjuje, a sve je samo posledica zbivanja na nebu i proći će kao što je i došlo.
Oni što su u potrazi za bićem s kojim će da dele emocije i romantične trenutke treba još da se strpe. Biće i toga!

Lav
Smeše mu se gosti iz inostranstva, a neki Lavovi će bogami i otići u inostranstvo, turistički ili kod rođaka. To je svakako divna prilika da se malo udalje od okoline s kojom u poslednje vreme nikako ne mogu da nađu zajednički jezik. Možda će kad se malo glave ohlade sasvim drugim očima gledati na svoju komunikaciju i jasnije videti zbog čega je ona narušena.
Lavovi u vezi shvataju da je druga strana preuzela palicu pa sad ona diriguje. Naravno, to im nikako nije po volji, a ako uspeju da se savladaju i prihvate trenutno stanje, imaće ogromnu korist jer će to značiti da su pobedili svoj ego.

Devica
Dogovaranje, planovi, odustajanje, pa sve iz početka. Kao da joj cela ova sedmica protiče samo u dogovaranju i nagovaranju društva na neke akcije, ali od akcije zasad nema ni a. Možda sledeće sedmice donesu više zabavnijih i konkretnijih izlazaka i aktivnosti.
Devicama u vezi čini se da su zapale u ćorsokak što se emocija tiče. Iako s voljenom osobom dele lepe zajedničke trenutke, duboko u duši imaju osećaj da ih druga strana ne voli, ali i da se ono što same osećaju ne može nazvati ljubav. No, bez brige, i to prolazi.

Vaga
Kako i doliči raspustu, dani su joj ispunjeni zabavnim dešavanjima. A i ona zna da uživa u svemu, čak i u sitnicama koje drugi možda ne bi ni uočili. Ne smeta joj ni što se planovi menjaju u poslednjem minutu, rešena je da uživa, uživa, i opet uživa.
I tolerancija joj je na visokom nivou, pa tako pokazuje izuzetno razumevanje prema osobi s kojom je u emotivnom odnosu. Slobodne Vage ulažu veliki trud da ne pokažu svoja osećanja osobi koja ih je veoma zainteresovala bar dok im ne bude jasno kakve su njene namere. Ali tu moraju biti veoma pažljive jer preterana uzdržanost na dotičnu osobu može delovati kao hladan tuš.

Škorpija
I dalje se žestoko bori da sve bude po njenim planovima, idejama i željama, pa prosto poludi kad shvati da na neke događaje uopšte ne može da utiče. Dakle, Škorpija ove sedmice mora da savlada važnu lekciju i dozvoli da se neke situacije same razreše. Jer neki put je nedelovanje prečica do najbržih i najboljih rezultata i velikog zadovoljstva.
To pravilo važi i na emotivnom planu: treba da se prepusti i uživa u zajedničkim trenucima a drugoj strani dozvoli da vodi kolo.
Slobodne Škorpije ovih dana jednostavno ne osećaju nikakvu želju za osvajanjem. Nije to nimalo loše, jer sada mogu i te kako da se razmašu u drštvenom životu.

Strelac
Iako se oseća pomalo lenjo, ovih dana će uživati u nekim zanimljivim kratkim putovanjima tokom koji će upoznati interesantne ljude i čuti neobične priče. Ma, sve se zareklo da njemu omogući uživanje u svakom trenutku raspusta!
Poboljšava se i komunikacija s voljenom osobom, ali ipak u njemu je i dalje nešto što ga muči, neka sumnja, nemir u srcu ili loša slutnja, i ne dozvoljava mu da se sasvim opusti… No, neka se ne uzbuđuje previše, vreme će razrešiti sve.
Slobodne Strelčeve neko nedvosmisleno napada sa svih strana i iz svi oružja pa im stižu slatke poruke, duhoviti komentari, zanimljiva zapažanja. Nije da ne uživaju u svemu tome, al opet sa zadrškom.

Jarac
On baš nikako ne odustaje od svojih principa, zbog čega povremeno upada u problemčiće. E sad je došao red da savlada pokeraški izraz kako više niko ne bi mogao da ga čita kao otvorenu knjigu. Dakle, treba da prihvati ono čega se užasava: da jedno govori, drugo misli a treće radi i još da se tona njemu ne primećuje. Čisto da bi kasnije što bolje mogao da pročita namere i postupke osoba u okruženju a i da malo uđaga sebi. Bar nakratko.
Jarčevi u vezi spremni su da drugoj strani skinu i zvezde s neba, al njihova voljena osoba nije u istom fazonu, okrenuta je nekim drugim stvarima. Kad to prođe, sve će se uklopiti na najbolji način. Slobodnim pripadnicima znaka planete otvaraju lepe emotivne prilike. A da li će oni da ih iskoriste, to je već druga stvar. Sigurno je samo da im neće biti dosadno.

Vodolija
Raspust za pamćenje! Jer ovih dana susreće se s mnogim iznenađenjima i dešavaju joj se stvari o kojima se nije usuđivala ni da sanja. Zato neka iskoristi ove povoljne okolnosti i sa svojim dragim društvom i porodicom uživa do maksimuma.
Povoljne okolnosti je prate i u emotivnom životu. Čak i ako je muče neka pitanjca na koja dugo traži odgovor, neka je to ne uzrujava. Rešiće se i ona jednog dana. A sada neka obilato koristi ono što joj nebo daje.
A i Slobodne Vodolije ne treba da se plaše neuspeha ili da će još dugo ostati same. Njihov jedini problem je koga da izaberu od silnih interesenata.

Ribe
Što pre shvate da ne mogu baš sve same, lakše će zaplivati kroz raspust i dešavanja u njemu. Iako ovih dana nešto i nisu sklone da se oslanjaju na druge, treba stalno da imaju na umu da su neke osobe tu stalno za njih, i kad ime je super i kad su u bedaku. Zato neka ih ne izbacuju iz svoje svakodnevice i planova.
Dobar oslonac im je posebno potreban kada su emotivne stvari u pitanju jer su im u ovom periodu posebno naglašeni strahovi, nesigurnost, nepoverenje u drugu stranu. A kad se takve emocije podele s nekim, sve postaje vedrije.
Slobodne Ribe mogu bezglavo da ulete u zanimljivu priču. Samo oprez! Druga strana može da sedi najmanje na dve stolice. Al ako je samo za zimsku zabavu, onda dobro…

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.