HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 11. do 17. juna

it  | 

Ovan
Umorniji je nego inače. More ga ljubavni problemi i ne zna šta da radi, pogotovo ako ima komplikovnu vezu. Škola mu je postala baš teška obaveza, ali uz dobro društvo i šalu na odmorima i posle časove  uspeva da preživi nedelju.

Bik
Ima jaku želju da razmišlja o bitnim stvarima i nalazi sitnice koje ga čine srećnim i ispunjenim. Zbog ovakvog stanja uma shvata da mu neki prijatelji nisu prijatno društvo i prekida druženje, ali ne treba da žuri. Što se ljubavi tiče, neodoljiv je okolini.

Blizanci
Zarazno su optimistični i žele da svi to znaju pa se trude da sa svima podele svetliji pogled na svet. Pojavljuju im se mnoge prilike na koje dugo čekaju i to baš kako su ih zamišljali, ali ishod nije veliki kao što su očekivali. Mogući problemi s bešikom ili menstrualnim ciklusom.

Rak
Vrlo mirna i stabilna nedelja prepuna lepih trenutaka i prijatne atmosfere! Rak treba da veruje svom instinktu i spontano krene za onim što već neko vreme želi, jer mu intuicija tako kaže. Odličan je sagovornik svakome i rame za plakanje kakvo se može poželeti.

Lav

Nedelja mu je puna izazova ali I sreće koja mu pomaže da se izvuče na vreme. Fizički i mentalno se oseća jako dobro, ali su moguće oscilacije energije i promene rspoloženja. To treba da shvati kao promenjivo stanje i samo gleda da što više uživa sa prijateljima i partnerom.

Devica
Jako izazovna nedelja! Sve deluje mirno, ali se zbog nekih njenih postupaka stanje brzo i dramatično menja. Treba da bude jako pažljiva u aktivnostima koje obavlja, da se malo povuče iz društva ako se oseća umorno i bezvoljno te da se što više odmara.

Vaga
Jako uzbudljiva nedelja prepuna zabavnih momenata. Mnogo joj znači mentalna stimulacija i ne prijaju joj dosadni prijatelji ili potencijalni partneri. U školi je dobro jer brzo može da pohvata gradivo. Ne treba da bude nepromišljena po pitanju novca.

Škorpija
Čitava nedelja je fantastična, a najviše uživa tokom vikenda. Ima dosta energije te može da napadne problem i savlada ga a da se pritom emotivno ne istroši previše. Treba samo da sluša  sebe i radi ono šta joj se radi, s kim god to bilo. Moguća zubobolja.

Strelac
Neke stvari vidi jasno, a neke očigledne nelogičnosti prevđa. Zato je bitno da razgovara s prijateljima i okolinom o njihovom viđenju određene situacije. Ne sme da bude tvrdoglav, jer će samo on da izgubi. „Dela govore više od reči“ neka mu bude mantra ove sedmice.

Jarac
Miran je, stabilan i organizovan što svi primećuju i ne ustručavaju se da ga pohvale. Međutim, neke Jarčeve muče tihi ljubavni ili porodični problem, a ako to traje već neko vreme, može da dođe do eksplozivne reakcije koja nikome neće biti jasna. Kreativnost pomaže da se ovo izbaci na zdrav način.

Vodolija
Odličan period da postane inicijator i neke važne životne stvari preuzme u svoje ruke. Ovo pogotovo važi za spajanje tehnologije i umetnosti, tj. kreativnost. Odličan je motivator društvu da krenu na treninge i na taj način zajedno provode vreme. Moguća nesanica i lucidni snovi.

Ribe
Imaju poteškoća u svakodnevnim aktivnostima kao i u komunikaciji, vrlo lako dolazi do nesporazuma pa sve treba dva puta da pitaju i provere. Najbitnije je da znaju svoje granice i mogućnosti, jer ako uzmu preveliki zalogaj, samo će se one zadaviti.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.