HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 12. do 18. marta

it  | 

Ovan
Neka  izlazi što više, u suprotnom može vrlo lako da upadne u apatično raspoloženje ili bude nervozan. Na ljubavnom planu može da mu ide jako dobro, ali samo ako ima osobu koja ga intrigira, koja mu je pre svega zanimljiva. Škola je jedan od razloga stresa, no ako okrene prizmu, biće mu zanimljivo.

Bik
Treba da čuva sitnice za koje je emotivno vezan, poput nekih narukvica, privezaka i sl. Ako se desi da nešto izgubi, biće tužan i neće verovati da mu se to desilo. Isto važi i za prijatelje, zbog tvrdoglavosti može da izgubi prijatelja ili poljulja odnos sa njim. Do srede se ne preporučuju tretmani kod kozmetičarke.

Blizanci
Jako često menjaju raspoloženje i veoma se teško nose sami sa sobom. Iako su na emotivnoj klacklalici, u školi je dobro i mogu da dobiju dobre ocene bez mnogo truda. Naravno, treba za kasnije da utvrde gradivo, jer kako lako dolazi petica, isto tako lako dolazi i jedinica.

Rak
Definitivno mu više prija samoća nego inače. Neko može da ga optuži da je emotivni manipulator, u tom slučaju neka malo proanalizira to i vidi da li je tako, a ako jeste da li to čini namerno ili nenamerno. Mogući problemi s kožom i noktima, posebno na stopalima.

Lav
Oseća neke emocije i generalno je empatičniji nego inače, što mu se ne sviđa, jer na emocije ili priznavanje istih gleda kao na slabost. Činjenica je da to dolazi iz straha da ne bude povređen. Zato je bitno da zna kome može da se otvara, jer od sebe i svojih emocija ne može da pobegne.

Devica
Sebi je nametnula veoma težak zadatak – da razumom objasni zašto, kako i koliko oseća, a to nije najbolji način da razume sebe. Čak i ako racionalizuje emocije, ne može da pobegne od onoga što oseća, pogotovo od ljubavnih jada ili neuzvraćene ljubavi. Bitno je da zna da će to proći s vremenom.

Vaga
Mnogo bi joj prijalo da se malo povuče od ljudi koji je, izgleda, smaraju, i da se posveti radu sa životinjama. Da li će pomagati udomljavanje, više vremena provoditi sa svojim ljubimcem ili ga nabavati, na njoj je. Neizmerna ljubav životinja ublažiće joj svaki problem.

Škorpija
Lepo raspoloženje stiže tek kraajem nedelje, a sve dotle je vrlo promenljivo. Vrlo je razdražljiva, živi za vikend, vreme kad može više da spava i opusti se. Međutim, ako tokom nedelje ne ispunjava obaveze, roditelji joj neće dati da se previše odmara.

Strelac
Prija mu da provodi vreme sa decom i životijama jer vidi njihovu neiskvarenost, što fali ljudima u njegovoj okolini a i podseća ga na ono šta veoma vrednuje. Posle druženja sa njima spreman je za sve moguće nervirajuće sitnice tokom nedelje.

Jarac
Ima nekog bolesnog u okolini, nekoga koga smatra porodicom, bilo da se radi o prijatelju ili kućnom ljubimcu. Želi da pomogne koliko može, ali mu smeta kad vidi da se to od njega očekuje. Ukoliko niko nije bolestan, neko će se ponašati kao da je u nevolji i biće dramatičan.

Vodolija
Pokazaje izvesnu dozu snobizma ako nešto kupuje. Zadovoljna je samo najnovijim, najboljim i najskupljim artiklom, npr. modelom telefona. Treba da bude razumna i da se ne ljuti na roditelje ako ne mogu da joj ispune želju u potpunosti, već da bude srećna što ima i toliko.

Ribe
Malo beže iz realnosti i osećaju se kao deo filma/serije/knjige koja ih trenutno okupira, što im je zanimljivo. Međutim, u zavisnosti od toga šta upijaju, ponašaju se negativno ili pozitivno prema okolini, što mnogi ne razumeju. Moguća nesanica.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.