HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 12. do 18. novembra

it  | 

Ovan
Zaplovio je u velike promene i lakše nalazi zajednički jezik s profesorima i onima koji su mu na neki način važni.  Oni u vezi očekuju od druge strane da delima dokaže razumevanje i odanost, jer su im sada neophodni opipljivi dokazi ljubavi. A oni slobodni? Oni ove nedelje slatko flertuju, zabavljaju se i uživaju. Sve to im  i te kako diže raspoloženje.

Bik
Više sebi ne sme da dozvoli da se nervira zbog svega i svačega, a kad to postigne, osećaće se bolje. Zbog napetih situacija u školi potrebno mu je opuštanje, a on to, naravno, postiže uz hranu, svejedno da li je slana ili slatka.
Oni u vezi pribegavaju raznim taktikama i počinju da misle glavom, a ne srcem kao do sada. Usamljene ne drži mesto, više izlaze i druže se. Krajnje je vreme za veću fizičku aktivnost.

Blizanci
Zahvaljujući pozitivnom stavu lakše se snalaze na časovima iz predmeta koje baš i ne ljube i zbog kojih su se ranije mnogo nervirali.  I dalje su opterećeni raznim pitanjima, a to ih ometa u emotivnoj vezi jer druga strana ima utisak da je iz nekog razloga na ledu. Oni slobodni su se pokrenuli pa maksimalno koriste svoje umeće za sklapanje poznanstva, druženje i uživanje. A to je odlična prilika da u njihov život uđe neko nov.

Rak
Zapostavljao je obaveze i sada je došlo vreme da im se posveti. Ukoliko to ne učini sada, kasnije će mu biti dvostruko teže.  Uz to, sve što uradi treba dobro da prekontroliše jer postoji mogućnost da mu se potkrade neka greška. Ni u ljubavi mu baš ne cvetaju ruže. Dobra vest je da se to ipak može popraviti. Iskren razgovor najbolji je način za to.

Lav
Sve se ne odvija onako kako on želi i očekuje, a to ga nervira do ludila. E, upravo takvu sitaciju treba da prevaziđe, da se smiri i shvati kako je ponekad za nešto naprosto potrebno vreme. Neko iz kruga njegovih druagara preneće mu pogrešne informacije.
I emotivno je nestabilan. Pun je kontradiktornih osećanja, muče ga ljubomora i sumnja, pa bi da stvari što pre izvede načistac. No, to je porešno u ovom trenutku!

Devica
Ne razmišljajući o posledicama, preuzela je mnogo novih obaveza iako još nije završila sa starim, ali kao veliki optimista hrabro nastavlja dalje i nada se najboljem. U svakom slučaju, obaveze nikako ne sme da zapostavi. U ljubav je dosta nestabilno, zaboravlja data obećanja,  naljuti se a ne želi da razgovara o razlozima i slično, pa druga strana počinjena da sumnja u njenu iskrenost.

Vaga
Dosadašnja napetost i nesigurnost polako ostaju iza nje i već joj se smeše neki sjajni dani. Ponovo je to ona stara odmerena i diplomatična Vaga. A kao šlag na tortu, stižu parice, i to baš lepe.
One u vezi osećaju malo nezadovoljstvo jer im neka sitnica predstavlja trn u oku, a to mogu da otklone ako se potrude i pokrenu lepa dešavanja.
Usamljene Vage zrače pozitivnom energijom koja u njihov život privlači zanimljive osobe.
Pravi je trenutak za rekreaciju.

Škorpija
Preuzela je inicijativu na časovima pa sad sve pršti oko nje. Tako i treba, ali neka ne žuri previše.
Na vidiku su i lepe parice, ali neka ih čuva, treba će joj za praznike koji stižu.
One u vezi mnogo toga počinju da sagledavaju na nov način,  i spremne su da se posvete voljenoj osobi. Usamljenima druženje, bilo s prijateljima ili na društvenim mrežama, u život donose novu simpatiju.  Samo, oprez, poznanstva sa društvenih mreža treba dobro preispitati jer nije uvek sve onako kako se predstavlja.

Strelac
Drugarima u školi se čini kako on sve postiže s lakoćom i da ne nailazi ni na kakve prepreke.  Profesor ga pita baš kad je spreman, i to lekciju koju najbolje zna. Ali on ipak ne zna šta pre da radi i čemu da se posveti.
U ljubavi ga prati sreća, a usamljeni slatko flertuju. I ne treba da žure s vezom, neka dozvole da se sve spontano dogodi.

Jarac
Ne može se reći da nema raznih prepreka na putu, ali one njega ne zaustavljaju. Naprotiv, kao da ga još jače motivišu da stigne do onoga što je sebi postavio za cilj. U svemu tome pomaže mu i saveti mudrih ljudi.
Usamljeni Jarčevi sreli su osobu koja im prija, ali zbog raznih strahova i nesigurnosti ne usuđuju se da se prepuste emocijama.
Treba da se druži s pozitivnima, da dovoljno spava i odmara se.

Vodolija
Taman kad pomisli da joj se planovi super odvijaju i da je nadomak cilja, onda se desi nešto što je u tom napretku ometa ili bar stvara iritirajuće problemčiće.  No, sve će doći na svoje mesto, i to uskoro.
Ako ima problema u odnosu s voljenom osobom, lek je u komunikaciji! Usamljeni pak bez ikakvog truda privlače pažnju, lako uspostavljaju konverzaciju u komunikaciju i uživaju u razmeni dobre energije.

Ribe
Zbog kontradiktornih informacija ništa im više nije jasno, ne znaju kuda da krenu i čemu da daju prednost. No, ova zbunjenost neće dugo potrajati, uskoro se sve razrešava, samo treba da i dalje održavaju dobre odnose s drugarima i poštuju autoritete. Tek stižu prave prilike da pokažu koliko vrede.
U ljubavi je pomalo napeto, a deo krivice za krizu snose i same Ribe jer drugoj strani deluju konfuzno i nesigurno. Zato treba da porade na dobrom raspoloženju.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.