HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 13. do 19. avgusta

it  | 

Ovan
Stare ljubavi oživljavaju! Neki shvataju da i dalje vole onoga s kim su raskinuli i počinje osvajanje iznova. A ako ljubav nije u pitanju, Ovan putuje u prošlost da bi shvatio sebe. Neki se mogu zaljubiti u drugara ili pak pokvariti staro drugarstvo. Sve je moguće…

Bik
Sada mu je izuzetno važan mir i komfor u domu, pa čini sve da unese poboljšanja po tom pitanju. Ipak, ma koliko se trudio, kontrola nije u njegovim rukama. Bilo bi dobro da to mirno prihvati i opusti se.

Blizanci
Ponovo su otvorene stare teme s bliskim osobama, bilo da su to rođaci, prijatelji, braća i sestre, ali ni ovog puta rešenje nije na pomolu. Na njih utiču osećanja koja čak i sami sebi ne priznaju. Neki se spremaju na važne odluke po pitanju obrazovanja ili odlaska u inostranstvo. Bilo bi dobro da se malo oslone na intuiciju umesto na razum.

Rak
Najverovatnije mu je stiglo neočekivano povećanje džeparca, ili se pojavio sjajan sezonski poslić s dobrom zaradom. Sve ono što je već dugo vremena planirao, najednom počinje da se ostvaruje gotovo samo od sebe. Sudbina je, naime, preuzela kormilo u svoje ruke.

Lav
Divna vest! Lav je ponovo u glavnoj ulozi. Pred njim su neki završeci i novi počeci. Možda donese neke važne životne odluke. Ponekad oseća jaku napetost, ali sve se to događa za njegovo dobro. Samo neka bude malo strpljviji, sve dolazi na svoje mesto.

Devica
Na pomolu je sasvim neočekivano buđenje veze iz prošlostu, ali ovo nije pogodno vreme za to jer kasnije može da usledi baš veliko razočaranje. Dobro bi bilo da sačeka bolje vreme za neke nove početke.

Vaga
Bilo bi sjajno da je školska godina počela, bez problema i s lakoćom stigla bi u sam vrh. Sreća je prati na svakom koraku, posebno u novčanim pitanjima: stižu iznenadni pokloni, veći džeparac. Problem se može javiti jedinu u polju komunikacija. Zato oprez! Pazi šta govoriš!

Škorpija
Strpljivo i odlučno radi na ostvarenju onoga što je zamislila ili da se domogne onoga ono što joj je potrebno. Otvorena je mogućnost za daleka putovanja i kontakte sa inostranstvom. Da bi rešila konflikt s braćom, sestrama ili roditeljima, treba da pokaže svoja osećanja.

Strelac
Mogući su neočekivani dobici ali na površinu isplivavaju i neki stari dugovi. Ipak, nedelja je bez briga i pred Strelcom je sjajno vreme. Šta god da mu se događa, mora biti pažljivi kada su papiri u pitanju.

Jarac
Otkriva važne detalje o sebi i pokušava da preoblikuje svoj život. Mnogi svode račune sa životnim lekcijama koje su do sada primili. Bilo bi idealno da nakon toga preduzmu korake za promene kako bi u novu školsku godinu ušli s tačno definisanim ciljevima i osveženim pogledima. To će im umnogome olakšati stvari.

Vodolija
Oseća priliv snažne energije. Sada je pravo vreme da se završe veze koje već duži period hramlju ili da se prizna neka tajna platonska ljubav. Na dnevni red ponovo stižu neke stare nerazrešene teme. S novim saznanjima rešenje je sada moguće. Treba da povede računa o zdravlju.

Ribe
Ribe koje okončavaju ljubavne veze moraju se potruditi da one i ostanu u prošlosti. U svakoj situaciji reaguju u skladu s trenutnim emocionalnim stanjem. Potrebno je da dobro razmisle pre nego što krenu s nečim novim u životu.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.