HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14. do 20. januara

it  | 

Ovan
Bilo bi mu od koristi da bude veoma pažljiv u komunikaciji sa roditeljima i profesorima. A to će najlakše postići ako dobronamernu kritiku ne bude shvatao kao napad i opstrukciju. Može on to i te kako, a to je u ovom trenutku i najbolji način da dođe do onoga što želi.
I što se ljubavi tiče njegova impulsivnost može da uništi sve. Pa mu ljubavne prilike trenutno liče na doboš tortu: red svađe, red mirenja. Osim toga, neki će pokušati da malo muljaju sa strane. Krišom, naravno!
Slobodni Ovnovi imaju priliku da upoznaju neku osobu s kojom će se baš lepo provoditi i uživati.

Bik
Zahvaljujući suptilnoj energiji koja ga ovih dana ispunjava lako prevazilazi situacije koje bi ga u neko drugo vreme gadno iznervirale i navele na pogrešne poteze. A sada on samo mudro promeni taktiku i nastavlja ka svom cilju.
Nažalost,  u emotivnom životu u nagoveštaju su problemčići, a uzrok im je loša komunikacija. Pa iako se svaka svađa završi slatkim pomirenjem, ipak to nije najbolji način za funkcionisanje neke veze. Dakle, treba da poradi po tom pitanju. Slobodne privlači osoba koja iz nekog razloga ne može sasvim da im se posveti, ali njima to zasad ne smeta.

Blizanci
Uopšte nisu spremni na prilagođavanje i ustupke, zato treba da izbegavaju konflikte sa drugarima, bilo da su iz škole ili iz kraja. Inače se može dogoditi da neka drugarstva jednostavno pretrpe nepopravljivu štetu.
Slična situacija je i u emotivnim vezama jer i najbezazleniji postupak druge strane može biti povod za druge rasprave i tirade. Zato treba da se potrude i stišaju svoju napetost.
Oni slobodni dobijaju priliku da preko prijatelja ili društvenih mreža upoznaju nekog interesantnog ko će im u svemu odgovarati.
Blizanci treba da budu veoma obazrivi jer su moguće razne povrede i padovi, pogotovo kad je reč o sportski nastorjenim.

Rak
Naporna sedmica, stalno sevaju neke oštre reči i iz svakog ćoška vreba svađa ili prepirka. Elem, Rak treba da primeni svoju tehniku povlačenje, pa neka se drugi svađaju sami sa sobom.
Što se ljubavi tiče, druga strana treba da se oseća nesputano kada je reč o njenim izborima, što znači kako ne treba da joj nameće svoju volju, ideje ili rešenja. Pogotovo što uz sasvim malo truda i mašte, jednostavnim pokazivanjem emocija Rak može osvežiti vezu.
I oni slobodni ovih dana imaju priliku za lepu emotivnu priču.

Lav
Neki aspekti otvaraju vrata za sukobe s osobama s kojima je svakodnevno u dodiru, ali istovremeno mu donose mnoštvo neverovatnih ideja i snažnu energiju, pa s lakoćom završava sve što je započeo.
Iako mu se u emotivnoj vezi oseća neka blaga nervoza, i Lav a i druga strana spremni su da pređu preko nekih problemčića. A tek ako se malo potrude, sve će da pršti od radosti i veselja. Pa zar ne vredi uložiti malo truda?
Slobodni Lavovi neka budu spremni da iskoriste povoljne planetarne aspekte i upoznaju nekog novog ili pak da sa tihom simpatijom ostvare komunikaciju u čemu dosad nisu uspevali.
Treba da se čuvaju padova i povreda.

Devica
Dosta je nestrpljiva pa postoji velika verovatnoća da će povući pogrešne poteze. A naročito treba da se čuva ishitrenih odluka jer joj se ubrzo mogu obiti o glavu. Dakle, najbolje je da iskoristi ono što joj je dato: svoju racionalnost i praktičnost.
Što se emotivne veze tiče, sada je sve lepo i u harmoniji, ali ubrzo može doći do problema, sumnji i ljubomore. U takvoj situaciji najbolje je da se stvari odmah raščišćavaju, opasno je ako nešto ostane nerazjašnjeno.
Slobodne Device može da zapali jedna jako privlačna i tajanstvena osoba. Što i nije loše, osim ako dotična tajanstvenošću ne pokušava da prikrije kako u njenom životu već postoji neko.
Bilo bi dobro da se pričuvaju padova jer im i dalje preti opasnost od lomova.

Vaga
Bilo bi dobro da odmah ne reaguje na nepovoljne informacije, najbolje je da pusti da se sve samo razjasni. Takođe, mora biti oprezna jer neko pokušava da je prevede žednu preko vode, ali ona to već jasno naslućuje.
Zaljubljene Vage konačno su iz mraka ljubomore i opsesivnosti izašle na svetlost i sada imaju priliku da se bolje povežu s voljenom osobom. Jer ako samo budu tražile povoda za svađu, naći će ga i brzo, i lako. A one slobodne neka se što pre spreme za novu ljubavnu priču.
I da, vreme je da što pre započnu s nekom rekreacijom.

Škorpija
Neko pokušava da negativno utiče na nju, ali uz malo spretnosti (što joj ne manjka) ona uspešno izbegava tu zamku. Uz to ne sme da žuri, iako joj to kao i uvek baš teško pada. Dakle, moto sedmice je: strpljenje i promišljenost. S takvim stavom ona može da ostvari sve što je naumila.
Zvezde najavljuju i harmoničniji odnos s voljenom osobom, što će doneti veliko olakšanje Škorpijama koje su u poslednje vreme imale osećaj da se voljena osoba polako distancira od njih, pa čak i da je reč o trećoj osobi.
Slobodne Škorpije konačno mogu da odahnu: sad je vreme da im se u životu pojavi njihova druga polovina.

Strelac
Uspeh mu je zagarntovan pod uslovom da u komunikaciji bude ljubazan, vedar i spreman na uklapanje i dogovor. A to znači da se polako uči veštini izražavanja vlastitih misli, osećanja i uverenja bez težnje ka dominaciji, ponižavanju ili degradiranju drugoga.
Takva energija mu je donela i neku magnetsku privlačnost, pa je sada na meti interesovanja suprotnog pola, što je fantastično za one koji već duže vreme soliraju jer se stvaraju mogućnosti da se zaljube i to u pravu osobu.
No, istovremeno je to izvor velikih problema za Strelčeve u emotivnoj vezi. Doduše, i oni mogu da uživaju u tom nebeskom daru, samo neka ne preteruju, da se druga strana ne razgoropadi.

Jarac
Sve je tu: praktičan je, korektan, ima sjajne ideje, odlično rasuđuje i u punom je zamahu, a opet nigde traga od rezultata koji bi bili adekvatni tome. Možda bi se neko drugi i razočarao zbog toga, ali ne i Jarac! Zna on da su rezultati tu iza ćoška i da će se pojaviti u pravo vreme.
U emotivnim vezama je trusno jer ga voljena osoba iritira nekim svojim postupcima. Doduše, on to strpljivo podnosi, ali u njemu počinje da vri i pitanje je trenutka kad će lonac eksplodirati. A sve to može da eliminiše  ako se zajedno uključe u neke zanimljive aktivnosti. Slobodnima se smeška zanimljivo poznanstvo sklopljeno na drutvenim mrežama.

Vodolija
Pred njom je srećan splet okolnosti koji joj donosi velike šanse za uspeh. No, nikako ne bi smela da se upušta u rasprave i nadmudrivanje sa osobom koja je stalno provocira. Daleko je bolje da je jednostavno iskulira.
Mnoge Vodolije će ovih dana upoznati osobu koja će ih oboriti s nogu svojom elokventnošću, duhovitošću i šarmom. Pa će one u vezi početi da razmišljaju o radikalnom koraku. No, to treba dobro da odvagaju kako se kasnije ne bi gorko kajale. Ali zato slobodne mogu da uživaju u njenom društvu do mile volje i razvijaju odnos u pravcu koji im odgovara.
Za dobro zdrvlje poželjno je da bude fizički aktivna, ali neka se čuva padova i povreda.

Ribe
Planete su se složile tako da im donose uspeh. Pa uz malo truda kraj prvog polugodišta mogu da dočekaju i više nego zadovoljne. A sve ljubomorne komentare treba da ignorišu jer su dalek ispod njihovog nivoa. U emotivnim vezama stanje je i dalje klizavo, čas misle da savršeno odgovaraju jedno drugom a čas da su totalno različiti i da tu nema šta da se traži. Oni koji budu umeli da se kontrolišu uskoro će izaći iz te nestabilnosti.
Ni usamljenim Ribama nije lako, stalno su u vrtlogu nekih događanja, nabacivanja i muvanja, ali konkretno još nema ničega.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.