HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14. do 20. maja

it  | 

Ovan
Ima neodoljivu želju da flertuje i komunicira s ljudima koji mu se dopadaju. Ako nije siguran ko mu se svidjđa, otkriće jako jednostavno: to je osoba o kojoj najviše priča ili misli! Najveća pretnja tokom cele nedelje je nervoza, tu druženje može mnogo da pomogne.

Bik
Zaista treba da se više bavi sportom ili da počne s vežbanjem jer mu položaj planeta daje odličnu motivaciju i brže rezultate  nego obično. Biće ovo prijatna nedelje za njega, ništa neće faliti u svakodnevnom životu. Međutim, neki Bikovi treba da se paze upale grla.

Blizanci
Jako su šarmantni, kao da iz njih izlaze mehurići opuštenosti i bezbrižnosti, što ne znači da će se sve vreme tako i osećati. Nedelja je odlična za ljubavne sastanke, muvanja i slično, pa treba da iskoriste ovaj period. Oni zauzeti vezu mogu da učvrste romantičnim izletom.

Rak
Iako će mu mnogo toga biti potaman, on vidi samo negativno, drami i jako je nervozan, pogotovo prema članovima porodice i onima koje smatra porodicom. Ne treba da ispoljava nikakve vidove agresije jer će mu se to kasnije obiti o glavi. Pisanje i žvrljanje može da pomogne.

Lav
U školi nije cenjen koliko zaslužuje, možda i dobije manju ocenu nego što treba, ali neka ne pravi dramu oko pravde navodeći primere iz odeljenja, ovog puta to mu neće pomoći. Pošto se oseća kao da ga niko ne razume, utehu i nežne reči neka potraži u porodici i prijateljima koji ga vole.

Devica
Moćna je i samouverena. Gotovo sve radi sa velikom dozom odlučnosti i samopouzdanja, hirurški precizno. No, neka se pazi kako drugima plasira kritiku, ali i ako zna kako da kritikuje, mora da zna i kako da prihvata kritike.

Vaga

Ima obilje društvenih prilika na kojima može da pokaže svoj sjaj i šarm, ali tokom ove nedelje fokus treba da joj bude na samostalnom radu i odrastanju. Ovo se pre svega odnosi na treniranje samodiscipline i organizovanosti ili bilo čega za šta primećuje da joj fali. Kasnije će joj se mnogo isplatiti.

Škorpija
Oseća se umorno i bezvoljno, pogotovo kad se radi o školi. Neke imaju ljubavnih problema od kojih će se i fizički razboleti. Osećaju se beznadežno, ali nije tako! Kreativno izražavanje i podrška prijatelja i roditelja sada su od ključnog značaja kako bi lakše prebrodila ove probleme.

Strelac
One rođene od 15. do 21. decembra čekaju velike životne promene, tj. ono što sada poseju biće jako značajno za njihovu budućnost. Generalno, nedelja je mirna ako se ne kupuje previše i ako se sve blagovremeno obavlja, koliko god to bilo teško tog trenutka. Neka se čuvaju prehlade jajnika ili bešike.

Jarac
Hrabar je na svim poljima. I jako zaposlen. Mnogi se čude kako uspeva da obavi sve to što ima. Međutim, zbog prevelike aktivnosti mozga i mnogo akcije tokom dana mogu da se jave glavobolje, nesanice ili previše živi snovi. Slušaj svoje telo, Jarče!

Vodolija
Ima društveni život na kome bi joj svako pozavideo, ali cena mu je umor i nedostatak koncentracije u školi ili kod kuće. Um joj je rasut, pa se roditelji pitaju šta joj se dešava. Treba malo da izbalansira sebe i život kako razlika ne bi bila tako očigledna.

Ribe
U rukama drže konce svojih delovanja i treba da biraju ona za koje znaju da će im doneti uspeh, priznanja i dobre ocene. Očekuje se da prave kompromise koji nisu povoljni po njih, a najbolje je da te situacije, ako je moguće, odlože za kasnije jer im skretanje fokusa u ovom trenutku ne ide naruku.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.