HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila

it  | 

Ovan
Ima osećaj da mu nekako ne ide. Taman pomisli da je sve uradio kako treba i da sad sledi velika nagrada, kad ono… Zato mu se čini da silnu energiju troši uzalud. Ipak, jedno mora da ima na umu: rad će se sigurno isplatiti, kad-tad.
I u emotivnim odnosima nešto hramlje, ponajpre zbog toga što Ovan veruje da je uvek u pravu i da su jedino njegova rasuđivanja vredna i ispravna. Takođe, često stavlja oštre primedbe na ponašanje druge strane. Ajd, to i ne bi bilo toliko strašno kad bi se bar koji put setio da pohvali ono što je dobro. A možda mu je sve to samo zbog potrebe da malo flertuje sa strane.

Bik
Što se škole tiče, neka ne brine, sva vrata uspeha su mu otvorena. Njegovo je samo da uvek bude spremnan da ih otvori i uzleti.
Bikovi koji su u emotivnoj vezi ovih dana pokušavaju da se distanciraju od problema koji ih muči i to tako što o njemu ne žele ni da razmišljaju ni da razgovaraju. Preciznije, s drugom stranom uopšte ne bi da razgovaraju osim onog uljudnog zdravo, kako si…
Slobodni pripadnici znaka uživaju u druženjima što ima otvara odlične prilike da upoznaju nekoga ili da se posle dužeg vremena sretnu oči u oči s nekim ko je neslavno izašao iz njihvog života. Ko zna, možda će im dati još jednu šansu.

Blizanci
I dalje su moguće razne greške, zato neka triput provere sve što urade. I odnosi s drugarima u školi i u okruženju nisu baš najbolji, Blizanci su jako nervozni i lako ih je izbaciti iz ravonteže, a kako su vešti na jeziku, neretko i oni druge debelo iznerviraju.
I sa voljenim bićem stalno se razmimoilaze gotovo u svemu. A ponekad to neslaganje u mišljenju naprosto bukne i pretvori se u pravu svađu. Zbog toga bi bilo dobro da ove nedelje ne donose nikakve važne odluke kad je u pitanju ljubav.
Oni slobodni definitivno ne znaju šta hoće. Potrude se i šarmiraju osobu koja im se dopada, a kad im ona uzvrati, oni se jednostavno povuku. A onda se čude što ih prati loš glas.

Rak
Muče ga razni strahovi i nesigurnost, što stvara veliku verovatnoću za impulsivno ponašanje, ponajpre za donošenje neutemeljenih odluka. Opasnost od grešaka i dalje je evidentna, zato neka sve radi polako i bez pritiska i neka obavezno sve dobro proveri.
Sumnja je ovih dana osnovno stanje Rakova u vezi. A nju prati zebnja da će zbog ovog ili onog razloga možda izgubiti voljeno biće. Objektivno, ništa od toga ne stoji, ali kako to dokazati Raku koga emocije zaslepljuju. I to jedino vreme može da sredi.
Oni slobodni definitivno su osvojeni i ovih dana počinje jedna nežna i lepa ljubavna priča.

Lav
Ima osećaj da svi u porodici žele da mu šefuju i da na njegova leđa natovare neku od svojih obaveza zbog čega je na ivici eksplozije, ali se ipak trudi da odradi sve što od njega očekuju.
Oni koji su u vezi očekuju od drage osobe maksimum posvećenosti i pažnje, i po tom pitanju nisu spremni ni na kakav kompromis. Pa ukoliko druga strana nije u stanju da se tako ponaša zbog porodičnih ili školskih obaveza, nastaje prava oluja. A ponegde će doći i do privremenog raskida, ukoliko Lav sebi ne pronađe neku zanimaciju. Oni slobodni, pod uslovom da češće izlaze ili se angažuju u nekoj aktivnosti, srešće osobu koja će im se useliti u srce i misli.

Devica
Sve polako dolazi na svoje mesto, još samo malo strpljenja. I opreza. Zato je najbolje da ove dane iskoristi za proveru onoga što je uradila, kako posle ne bi bilo neprijatnih iznenađenja i ometanja.
Device u vezi i dalje se suočavaju s problemima iako na prvi pogled sve izgleda kako treba. Međutim, obe strane se služe sitnim lažima i pokušavaju da manipulacijom navedu onog drugog da igra po njihovi pravilima. Takva želja može uroditi negativnim posledicama.
Slobodne Device neka budu na oprezu, neko će ovih dana uspeti da nađe ključ za vrata njihovog srca.

Vaga
Na momente je zadovoljna, a na momete ima neodoljivu želju da bude na nekom drugom mestu ili sa sasvim drugim osobama, a ni njoj samoj nije jasno zašto je to tako. Pravog odgovora i nema, sve će vreme da razreši.
Zbog preterane preosetljivosti stalno je u nekim lošim slutnjama kada je reč o voljenoj osobi. Ponekad i preoštro reaguje na neka sasvim obična dešavanja kojima bi se u neko drugo vreme možda čak i nasmejala. A sve to neće još dugo trajati, svetlo je na vidiku.
Neko iz šireg društva pokušava da privuče pažnju Slobodnih Vaga i na razne načine im pokazuje da je zainteresovan za neku priču.

Škorpija
Pod velikim je pritiskom jer ima dosta obaveza a i odnosi s nekim bliskim osobama nisu baš najbolji. Ponekad ima osećaj da se stalno vraća na početak, pa silnu energiju ulaže da izađe iz začaranog kruga. Strasno bi htela da nešto promeni, ali sad nije vreme za promene.
Škorpije u vezi nisu spremne da s drugom stranom razgovaraju otvoreno o onome što ih muči, a da bi stvorile privid kako je sve u redu, pribegavaju razgovorima o potpuno nevažnim stvarima. Ipak, ruku na srce, ne može se reći kako tu ljubavi nema.
Slobodni pripadnici znaka zainteresovani su za nekoga, ali ne mogu da utvrde zbog čega ih taj neko privlači. Ma kakvo utvrđivanje, samo neka se opuste i uživaju.

Strelac
Nije mu jasno šta se događa i zbog čega je sa drugarima čas u odličnim odnosima, a onda naiđe period kada po svakom pitanju imaju potpuno različita mišljenja i nikako ne mogu da ih približe. Sad je jedino važno da povede računa šta govori bliskim osobama kako nekoga ne bi teško povredio ili naljutio.
Strelčevi u vezi osećaju se nekako umorno jer im se čini da druga strana stalno provocira neke rasprave, natezanja, nešto zamera ili kritikuje. Dakle, stanje je opasno, i samo je korak do žestoke svađe pa i razlaza.
Slobodnim pripadnicima znaka otvaraju se ljubavne šanse i pred njima je lep i zabavn period.

Jarac
Suočava se sa zavišću pa i podmetanjem ljubomornih osoba iz šireg društva. Ipak, bez brige i bez rasprava, čvrst karakter će mu pomoći da ih postavi na pravo mesto. I neka se što više kreće u društvu pozitivnih.
Jarčevi u vezi prolaze kroz naporan period jer je druga strana potpuno nepredvidiva, naizgled bez razloga plane, ne uvažava njegove razloge i potrebe i duri se nizašta. Iako ga to nervira, celu situaciju treba da sagleda iz pozicije druge osobe i da malo razmisli o sumnjama koje mu ponekad baci u lice.
Oni slobodni mogu da očekuju početak jedne lepe ljubavne priče.

Vodolija
Bilo bi dobro da ovih dana napravi planove i one kratkoročne i one dugoročne, pa da polako počinje da radi na njihovoj realizaciji. Jer svaki veliki cilj zapravo se sastoji od niza malih ciljeva koji se ostvaruju utvrđenim redosledom. Pa srećno!
Vodolije u vezi naprosto su postale baš teške: u svemu što druga strana uradi traže grešku, a ako ne uradi ništa, tek to je ne greška nego smrtni greh. Dakle, prvi zadatak je da se lepo opuste i uživaju.
Mada mnoge Vodolije nimalo ne veruju u slučajnosti, slobodni pripadnici ovog znaka konačno će se osvedočiti kako najzanimljivije ljubavne priče počinju potpuno slučajno. Pa i vreme je!

Ribe
Sve bi da menjaju, ma kakvi da menjaju, da poruše i počnu iz početka. A ta potreba je rezultat neke unutrašnje nestabilnosti i opsesivnih razmišljanja. Srećom, oko njih su osobe koje će ih držati na pravom kursu.
Nagle promene raspoloženja od onih najmračnijih, punih crnih slutnji pa da lepršave nežnosti uzrok su nestabilnosti ljubavnog odnosa. Ko bi, zaime boga, mogao da podnese toliku količinu sumnjičenja, rasprava i ubeđivanja. Zato bi bilo dobro da se što pre saberu i saslušaju nečiji glas razuma.
Slobodne Ribe su konačno srele nekoga ko im neće tek tako dozvoliti da zarone u mutne dubine. Ova priča će da potraje.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.