HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 15. do 21. oktobra

it  | 

Ovan
Veoma je podložan virusnim i bakterijskim infekcijama, pa je velika verovatnoća da će mu ova sedmica biti u znaku papirnih maramica, vitamina i sličnih stvarčica koje pomažu u takvim situacijama. Zato bi bilo dobro da malo više obrati pažnju na ishranu, a to znači što više svežeg voća i povrća, toplih supica, ali i no-no brzoj hrani i mesnim prerađevinama.

Bik
Nedelja puna preokreta! Bik pojma nema šta ga sutra čeka u školi ali i u društvu u kojem se najčešće kreće. Takva situacija, naravno, rađa nervozu. Zato je pravi uspeh ako ne dozvoli da ga tolika količina promena izvede iz ravnoteže i pretvori u pravog nervčika. E, da, i pod hitno da nekako bar malo smanji svoju čuvenu tvrdoglavost, inače mu se crno piše u ljubavi.

Blizanci
Došlo je vreme za promenu liste stvari na koju treba da obrate pažnju. Zdrav razum im govori da ono što je drugima važno ne mora nužno biti i njima. Svako ima svoj put i svoje prioritete i njih treba da se drži. No, nikako ne smeju smetnuti sa uma da tu nije reč o oštrim rezovima već o suptilnoj i postepenoj promeni.
Usamljenim Blizancima otvraju se mogućnosti za početak nove ljubavi.

Rak
Ako je negde zapelo, ne sme da reaguje ishitreno već da zastane, napravi odmak i dobro razmisli o svemu. Oni koji imaju problema sa školskim gradivom neka bez oklevanja potraže pomoć od drugara koji su u određenoj oblasti dobri. To je drugarstvo i nije nikakva sramota.
Uostalom, to je zasad jedini način da ostanu u okvirima školskih rokova.

Lav
Bitne odluke treba da stavi na čekanje, sad nije vreme za njih. Posebno treba da bude obazriv ako mu neko tek tako nudi pomoć a jedva da se znaju, svejedno da li je reč o školi ili osobama iz kraja. Neki Lavovi maštaju o ljubavi, ali im neko ranije razočaranje ne dozvoljava da se sasvim opuste i ulete u novu vezu. Po tom pitanju treba da se oslone na savet proverenog prijatelja.

Devica
Sada je pravo vreme da se završi sve što je ostalo nezavršeno, a o realizaciji nekih novih planova nema ni govora. No, Device najviše napora ulažu u to da sve drže pod kontrolom, što je nemoguća misija i uzaludno trošenje energije.
Slobodne Device žele da se posvete sebi, svom duhovnom, intelektualnom pa ako hoćete i fizičkom razvoju. Zato im nikakve ljubavne priče i ne padaju na pamet.

Vaga
Škola sada zahteva više ozbiljnosti i pažnje nego što je Vaga u ovom trenutku spremna da pruži jer je zauzeta potrebom da svemu da svoj prefinjeni pečat, zbog čega i trpi kritike nezadovoljnih roditelja.
Po svojoj prirodi neodlučne, neke Vage sada moraju konačno da se opredele kojoj će od nekoliko simpatija pružiti priliku da zaista uđe u njihov život.

Škoprija
Sve ono što misli ne mora i da kaže ili u najboljem slučaju neka dobro odmeri kome će da kaže. Uvek aktivna i sada bi da učestvuje u nečem novom, ali neko je vidi kao jaku konkurenciju i sprema se da joj podmetne nogu i dobro iskomplikuje život. Zato polako, vreme će sve da dovede u red. Zauzeti pripadnici znaka sve više sumnjaju u svoju vezu i imaju potrebu da se povuku i dobro odmere ima li smisla da je nastave i dalje.

Strelac
Do izražaja posebno dolaze organizacione spobnosti i britak um, samo mu još fali radna navika pa da zablista na kojem god času poželi. Možda će u ovom periodu iz nekog razloga stalno upotrebljavati pogrešne informacija i neproverena saznanja. Zato bi bilo dobro da nikuda ne žuri i sve dvaput proveri. Strelčevi u vezi postali su baš naporni, stalno nešto zameraju i od druge strane očekuju savršenstvo.

Jarac
Kad god se dešavaju neke novine, to kod njega izaziva nervozu i navodi ga na preispitivanje da li je on sposoban za to. Ipak, pred njim je zanimljiv period koji mu otvara vrata da ostvari neke svoje želje i namere. Slobodnima su zvezde odškrinule vrata za strasnu avanturu. Pa sad, ko se ne boji, doživeće nešto izuzetno!

Vodolija
Očekivanja joj nisu sasvim realna, što, naravno, podrazumeva neophodnost da se prilagodi datoj situaciji i okolnostima. Bilo bi dobro da zapisuje ideje koje joj prosto naviru, jednog dana će doći vreme da ih s lakoćom realizuje. Zauzete Vodolije postaju dominantne u vezi, a to drugu stranu navodi da sebi postavi pitanje vredi li nastaviti dalje.

Ribe
Obasipaju ih raznim obećanjima, ali one ne smeju tek tako da ih prihvate. Najpre moraju da dobro razmisle kako bi dokučile šta se krije iza toga. Ipak, mora da znaju da nikakve ishitrene reakcije u ovom trenutku nisu poželjne. Slobodne Ribe treba da se odluče kome će pokloniti srce: osobi koju poznaju ili onoj koja je tek ušla u njihov život. U odluci će im najviše pomoći njihov unutrašnji glas.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.