HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 16. do 22. aprila

it  | 

Ovan
Poput baklje je! Ima dosta energije i može da savlada mnoge izazove, ali ako se neko ne slaže sa njim ili stvari ne idu po njegovom planu, sklon je nervozi pa čak i besu prema okolini. Sad zaista mora da broji do 10, za dobrobit svih.

Bik
Ako je singl, pred Bikom je magična i uzbudljiva nedelja u kojoj  mu je flert kao disanje – potpuno nesvestan! Uživa u adrenalinu koji mu takvi razgovori ili dopisivanja pružaju tako da ga škola mnogo ne zanima. Odličan period za zdraviju ishranu, dijete i mršavljenje, treba ga iskoristiti.

Blizanci
Osećaju potrebu za višim vrednostima, za nečim što je trajno, ali im se pruža sve što je površno i nebitno a daje instant zadovoljstvo. Zato treba da budu mudri u biranju partnera, odluka vezanih za školu i sl. Kreativnost je na maksimalnom nivou, treba je kanalisati.

Rak
Iako se oslanja na sreću i naklonost zvezda ili sudbine, ne ide sve kao podmazano, posebno zbog manjka truda i osećaja da nešto treba da mu se da. Intuicija mu je najbolji prijatelj, ali je vrlo moguće da neki strahovi utiču na nju. Najbitnije je da ostane miran i ne paniči, šta god se događalo.

Lav
Megaloman Zodijaka, Lav, ima priliku da nauči da u životu pokloni, darovi i pažnja ne moraju da budu na grandioznom nivou da bi on ili neko drugi osetio poštovanje. Nekad su sitnice, gestovi koji spontano dolaze iz srca mnogo bitniji i emotivniji od novog ajfona i sl.

Devica
Odlična prilika da osveži izgled, promeni frizuru ili malo isprati trendove. Poseban je izazov da iskoristi stare stvari i nosi ih na nov način, kreativno, sa aurom zadovoljstva. Sedmica ima dosta potencijala da bude zabavna, ali je na Devici da malo izađe iz zone komfora.

Vaga
Tokom ove nedelje Vaga nije tipična Vaga, mnogo je direktnija i ne okoliša oko toga kako se oseća i šta misli. Uprkos svim naporima da ne bude takva, to je jače od nje i treba da ga prigrli i samo prati reakcije ljudi oko sebe – biće zapajena rezultatom.

Škorpija
Nedeljni moto joj je „a što prosto i jednostavno kad može komplikovano i zamršeno?“. Naime, iako svesno ne ulazi u takve situacije, namešta joj se da prođe  težim putem i sebi i drugima pokaže koliko je u stvari snažna. Sad ne treba da okleva i čeka, već da grabi, na svim poljima.

Strelac
Predmet je nekih tračeva ili je neko na osnovu jedne situacije stvorioi kompletnu sliku o njemu kao osobi. To ga mnogo nervira i želi da se dokazuje, ispravlja krive Drine ali je to neuspešno. Zato neka se zadovolji time da on zna ko je, baš kao i njemu bliski ljudi. Ostali su nebitni.

Jarac
Ne sme da potcenjuje svoja dostignuća i uspehe. Od silnog besprekidnog rada nema vremena da uživa u onome što radi, ali ni u plodovima tog rada. Takođe, ako iskorišćava i ismejava nekog ko trenutno prolazi kroz krizu, kasnije će mu se to trostruko vratiti.

Vodolija
Ljubavne prilike su teške jer oseća i uviđa veliki kontrast između sebe I osobe s kojom je ili s kojom se muva. Iako je na tom polju tako, njen kreativni um radi punom parom, a ima i pomoć zvezda da se poveže s pravim osobama s kojima može da stvori nešto zanimljivo i trajno.

Ribe
Otkrivaju svoju novu stranu ali i način življenja, a to je balans! Balansiranje između emocija i realnog sveta, mašte i prizemnosti ide im jako dobro ove nedelje i u narednom periodu. Mnoge će prvi put u životu osetiti mir i tome  će stremiti čitavog života.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.