HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 18. do 24. aprila

it  | 

Ovan
Njegovu ljubavnu sreću i zanesenost može pomutiti samo neko iz prošlosti. Možda mu je trenutno sve samo igra, ali se čini da iz nje neće izaći kao pobednik. Neko je rešio da ga spusti na zemlju. Zdravlje se popravlja.

Bik
Napet je, nervozan i nestrpljiv. Ako se tome doda i da ne shvata šta partner od njega očekuje, onda je jasno u kakvoj je zbrci. Rešavanje problema treba ostaviti za neka bolja vremena. Uspeh mu je jedino zagarantovan u školi.

Blizanci
Tajnoviti si i povučeni u sebe, što baš i nije svojstveno njihovom znaku. Ljubav im se nudi na više mesta, ali nisu previše zainteresovani. U sukobu su sa roditeljima. Treba da provode više vremena sa prijateljima.

Rak
Nedelja mu počinje prilično analitično. Razmšlja o prijateljima, školi, ljubavi. Ništa tu nije na svom mestu, ali bez obzira na sve on se ne predaje. Mogući problemi sa bubrezima.

Lav
Konačno izgleda kao da je sve bolje, ali neko iz proslošti mogao bi da se vrati i ponovo ga zainteresuje za sebe. Najbolje je da dobro razmisli zašto je otišao od te osobe. Nemiran je. Spremaju mu se promene.

Devica
Moglo bi se reći da je zadovoljna. Dobila je pohvalu od profesora i rešila da se pozabavi popravljanjem ocena. U suštini, rad na nju deluje stimulativno. Device žele da se dokazuju.  Ljubav i dalje stoji solidno.

Vaga
Neka dešavanja od prošle nedelje malo su je poljuljala, ali je optimista i zna da će doći i bolji dani. Osoba koja je zanima i nije tako sjajna kao što misli, ali ni Vaga nije tako naivan igrač.

Škorpija
Provodiće vreme  uglavnom kod kuće. Nešto u vezi sa roditeljima ne da joj mira. Prijatelji će pokušavati da je oraspolože. Dobro bi bilo da poseti doktora. Neki stari problemi ponovo bi mogli da postanu aktuelni.

Strelac
Ne dozvoljava sebi odmor, mada bi najradije negde otputovao i ostavio sve probleme iza sebe. Postoji velika mogućnost da u njegov život uđe veoma kvalitetna osoba, a da je on zbog ovakvog stanja uopšte i ne detektuje.

Jarac
Ako je u sukobu sa nekim ko mu je nekad bio jako drag, moglo bi doći do pomirenja. Primećuje kod sebe neku novu, avanturističku nijansu. Treba da poseti zubara.

Vodolija
Njoj svakako i dalje nije dosadno. Ljubavi su joj  strastvene i nepromišljene, ali svaka Vodolija uči samo na svojim greškama. Roditelji neće još dugo biti strpljivi sa njom. Dobro bi bilo da se malo uozbilji.

Ribe
Umetnost ih nadahnjuje, ali one  kao da i nisu spremne za ovoliko sunca. Deluju povučeno i u kontaktu su samo sa onima sa kojima moraju. Društvene mreže su njihovo carstvo. Najbolje da se prijave na neki nagradni konkurs i iskoriste svoju kreativnost.

Foto: Bigstock

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.