HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 18. do 24. februara

it  | 

Ovan
Svašta se dešava i on uleće u razne situacije, ali ipak ne udara glavom u zid već pokušava da stvari razreši na fleksibilniji način. Uz to nailazi na nepokolebljiv stav roditelja i nema mu druge: mora da prihvati ono što oni kažu.
Treba da izbegava i razmimoilaženja sa dragom osbom jer i najmanja svađica može da se pretvori u neukrotivu vulkansku erupciju nakon koje se stvari baš teško dovode u red.
Slobodne Ovnove čekaju iznenadna poznanstva koja se mogu pretvoriti u nešto više, ali isto tako mogu  neočekivano da se ugase, kao da ništa bilo nije.

Bik
Brine bez razloga jer mu se čini da se sve oko njega urušilo ili da će se uskoro urišiti, a realno stvari uopšte ne stoje tako. E sad, važno je da se što više smiri kako ne bi napravio nešto pogrešno i na taj način otežao i prolongirao razrešenje situacije.
Istu energiju unosi i u emotivne odnose pa je sasvim moguće da uz slabašan okidač dođe do prave eksplozije. A da bi se to izbeglo, bilo bi dobro da se prorede viđanja pa i razgovori telefonom ili komunikacija na društvenim mrežama.
Slobodni mogu sresti jednu zanimljivu osobu, ali i oni moraju da pripaze da stvari ne uprskaju pre nego što išta i počne.

Blizanci
Na njihovu veliku žalost nemaju nikakvu kontrolu nad onim što im se događa, što je u suštini i dobro jer je velika verovatnoća da bi u suprotnom samo sve još više zapetljali. A ovako sve i ne mora da ispadne loše, pogotovo ako budu potražili pomoć od roditelja, starije braće ili sestara.
A zbog planetarnih odnosa mogući su problemi u emotivnoj vezi, tačnije naprosto će izvirati iz svakog dešavanja a i nedešavanja. I komunikacija će im biti nemoguća, kao da svaka strana priča svojim jezikom. Uz to postoji mogućnost tajnog flerta, a ako se desi i druga strana to otkrije, biće svašta.
A i slobodni Blizanci ne znaju šta hoće, čak nisu načisto i da li nešto hoće.

Rak
Ni sam ne veruje šta mu se sve dešava, događaji se nižu jedan za drugim, kao na pokretnoj traci, i nežnom Raku više ništa nije jasno, ponajmanje šta u toj situacije mora i može da uradi. E kad je već tako, njbolje je da ne radi ništa. Neka jednostavno pusti da se sve samo od sebe sredi.
Što se tiče ljubavnog plana, čini mu se da je i tu sve u haosu i da ne postoji ni najmanja naznaka da se stvari mogu popraviti. Naravno, to nema blage veze sa stvarnošću. Zato bi bilo dobro da se malo povuče kako ne bi napravio problem i gde problema nema.
I slobodni pripadnici ovog znaka uplovili su u tešku konfuziju, pa mnogima više nije jasno da li im se neka osoba dopada ili ih naprosto izluđuje. Doduše, taj osećaj i nije daleko od istine, jeer ko se voli zaj se i svađa.

Lav
Bez obzira na to šta mu se dešava, treba da veruje u svoju srećnu zvezdu, jern ona stalno bdi nad njim. To je posebno važno u ovom periodu kad je moguće da upadne u totalnu zbrku u kojoj uopšte ne može da se snađe. Samo treba da se ne nervira i da napravi malu distancu od onoga što se događa.
Ako želi da mu u ljubavi sve štima, mora da nauči da drži jezik za zubima, pogotovo kad se nađe u većem društvu ili kada je reč o kritici određenog ponašanja ili imidža. Može li Lav tako da se ponaša, pitanje je sad. Može, naravno, ako mu je stalo i ako se potrudi.
Oni koji su u potrazi za srodnom dušicom shvataju da u ovom trenutku više nisu osvajači, već strana koju osvajaju. Šta da se radi, i u tome se može uživati bar nakratko.

Devica
Svuda oko nje se događaju promene, a ona ni pod razno nije pripremljena za to. I bez obzira na to što svaka promena ne mora nužno da bude s negativnim posledicama, Devica joj se s mukom prilagođava i prolazi kroz veliki stres. Ali šta da se radi, život zapravo i jeste neprekidna serija promena.
Device u vezi konačno su odlučile da u svemu prate drugu stranu i da prihvataju sva njena rešenja. Ali, jao, to im baš i ne ide od ruke, pogotovo ako komunikacija s voljenom osobom nije njabolja. Slobodni pripadnici znaka su na korak od toga da u svoj život ponovo puste nekoga s kim su jednom već raskinuli, a neki će bogami i da se smuvaju sa zauzetom osobom.

Vaga
Planete joj i dalje donose iznenadne promene i neočekivana dešavanja zbog čega je teško sačuvati bistru glavu. Ali Vagi to uspeva jer je rešila da nikuda ne žuri i ne jure već da sve radi polako i natenane, bez nervoze i ljutnje. I to joj je najbolja moguća opcija.
Vage u vezi imaju potrebu da nešto menjaju, jedino je problem što u ovom trenutku promena ne može da prođe bez žučnih rasprava i međusobnog okrivljavanja, a to može dovesti do raskida.
Slobodne Vage pak iskusiće neverovatna dešavanja koja će se odvijati meteorskom brzinom: neko će naprosto izroniti u njihovom životu i pokušati da ih izbaci iz kolotečine.

Škorpija
Mnogo toga se događa, ali na Škorpiju to ne utiče preterano, jer nju je teško izbaciti iz ravnoteže. Brzo se ona osovi na noge, sagleda situaciju i potom počne da sređuje stvari i to tako da sve bude najpovoljnije po nju. Dakle, minimalna je verovatnoća da ona bude oštećena strana o čemu god da je reč.
Šta najviše mrzi Škorpija, čak i u vezi? Monotoniju i dosadu! Zato je sada, iz snažne potrebe da se nešto menja i dešava, moguće da Škorpije u vezi počnu da flertuju s nekim ili da sve vreme sanjare o trećoj osobi. A od toga je samo jedan korak do avanture koja može da izbriše trenutnu vezu. Zato neka dobro razmisle.
Po tom istom obrascu slobodnima u život ulazi osoba koja vrca od energije i uz koju je nemoguće da se dosađuju.

Strelac
Nešto počesto zabrlja ovih dana a uopšte mu nije jasno kako i zašto se to dešava. A svaka brljotina pomalo mu potkopava samopouzdanje, pa polako počinje da gubi kontrolu. U ovom trenutku je najbolje da zastane i potraži savet od nekog iskusnijeg.
I druga strana kao da uočava to nesnalaženje pa pokušava da ga prevede žednog preko vode ili da se sve odvija po njenom.  Malo šta se tu može učiniti, a najjednostavnije i najmudrije je da po tom pitanju ne reagujue, ma koliko mu to teško palo. Jer, sve će se na kraju samo razrešiti i to na najbolji način.
Slobodni Strelčevi se odjednom mogu naći u ljubavnom vrtlogu s nekim koga su upoznali preko društvenih mreža, ali to može da im pokvari neki virus. Zato bi bilo dobro da se kljukaju vitaminima, više borave na svežem vazduhu i duže spavaju.

Jarac
Staro oklevalo ponovo ne hvata korak s dešavanjima. On bi prvo da se osami, dobro razmisli, proceni sve što je za i protiv, pa tek onda da deluje. Nevolja je samo u tome što se, dok on to odmerava, situacija radikalno promeni. I tako može da propusti neke povoljne prilike. A da se to ne bi desilo, treba da pita za savet starije i mudrije od sebe. Nije to nikakav blam…
Jarčevi u vezi suočavaju se s promenama i to ih baš duboko uznemirava iako same promene i nisu loše. Ali on je dete nepromenjivosti i tu se ništa ne može. Ipak, ako se potrudi, mogao bi da prihvati neku od ideja druge strane kako bi im dani postali živahniji i puni boja.
Slobodni u svom okruženju mogu da očekuju neke nove zanimljive osobe, a nije isključeno i da se ne pojavi neko ko je nedavno otišao iz njihovog života.

Vodolija
Veoma je nestrpljiva i sve bi da nešto ubrza, i događaje i drugare. A to u ovom trenutku nije preporučljivo, ali kako Vodoliju navesti da se toga pridržava. Dakle, sada je najkorisnije po nju da smiri strast i pusti da sve samo od sebe legne na svoje mesto.
Vodolijama u emotivnoj vezi preti opasnost da bez ikakvog stvarnog razloga naprave frku i same stvore problem koji će se posle teško razrešiti. Zato je bolje da se sada same obuzdaju.
A slobodni pripadnici znaka neće još dugo biti slobodni. Neko ih polako i sa uživanjem osvaja već izvesno vreme. Samo je pitanje dana kada će konačno da pokleknu i objave predaju. Srećno im bilo!

Ribe
Pomalo se osećaju izgubljeno u onome što im se dešava poslednjih dana. Nije im jasno šta treba da rade pa stalno jure napred-naazad, levo-desno, što će reći da bezglavo trčkaraju okolo. No, umesto toga bolje bi bilo da se na neko vreme osame i, na primer, slušaju muziku koja ih smiruje ili pogledaju film koji ih relaksira, pa da tek onda nešto preduzmu ako još bude potrebe za tim.
I u ljubavi se sve nekako jedva vuče, kao da su emocije na izmaku snaga. Mada, druga strana se trudi da popravi stvari, ali ne ide. I zasad  ostaje tako.
A i slobodne Ribe su u nekoj vrsti ljubavne apatije. Oko njih udvarača koliko im duša želi, ali one kao da se pitaju čemu to i zašto, jer ih niko od njih još nije oborio na teme. Ali jednog dana desiće se i to i biće baš zanimljivo.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.