HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 18. do 24. juna

it  | 

Ovan
Ima divnu nedelju, zdrav je i u punoj snazi, tako da postiže sve što želi, ali nek da pazi da ne preceni svoje sposobnosti, odnosno ne potceni težinu zadataka pa da na kraju ne završi ništa. Uprkos tome, zvezde su mu naklonjene, treba samo malo više da balansira nego inače.

Bik
Iako se stvari suštinski ne menjaju, Bika čekaju mnoga sitna iskušenja i saplitanja tokom dana, dok obavlja uobičajne stvari. Treba da računa da nešto uvek može da krene po zlu i bude spreman na to, pa da, na primer, krene negde ranije, pređe više gradiva i sl. Mnogi se trude da ga osvoje, ali nema hemije.

Blizanci
Sijaju tokom čitave nedelje i svuda su jako poželjno društvo. Neka koriste što više prilika da budu u velikom društvu gde će upoznati nove ljude, jer tu leži mogućnost za novu romansu ili bar nešto mentalno zanimljivo. Ne smeju nikako da se opuste u školi i pred autoritetima.

Rak
Intelektualne sposobnosti i trezvenost služe mu jako dobro, jer je  racionalniji u svojim postupcima i shvata razlog neke emocije ili reakcije. Odličan period za blejanje s prijateljima i ljudima sa kojima uživa i može sasvim da se opusti. Stalno mašta o letovanju.

Lav
Odlična i zabavna nedelja! Uživa u svim aktivnostima koje radi, pogotovo sa ljudima i treba što više da se okruži osobama koje ga inspirišu i zasmejavaju. Ima potencijala da ovaj period pamti kao jedan od najzabavnijih u životu. Ako se s nekim oseća sputano, neka jednostavno prekine druženje.

Devica
Odlično vreme da se fokusira na školu ako ima problema jer je nedelja puna intelektualnih blagoslova koje joj nebo šalje. Čak i ako je sve u redu, ocene mogu da se zavedu što pre i da se završi s tim. Takođe, jako je bitno da se odmara i sluša svoje telo i um.

Vaga
Odlučna je! Iako ovo možda zvuči kao nešto nemoguće, Vaga je u stanju da mnoge stvari i situacije u životu vidi jasno kao dan, te gotovo neće ni morati da gleda drugu stranu jer joj je sve kristalno jasno. Uz to je neodoljiva, ali mora da nauči da ne troši vreme na ljude koji joj se ne sviđaju.

Škorpija
Jasno vidi svet oko sebe, ali malo okreće prizmu tako da stvari sagledava drugačije, a to će je inspirisati i doneti nove ideje. Mnogo njih. Na ljubavnom planu možda dođe do problema zbog ega i/ili ljubomore, zato ne treba da se upušta u teorije zavere.

Strelac
Oseća se umorno i istrošeno, a mnogi imaju problem da brzo nađu način odmora koji im odgovara. Lakše stupaju u veze, a oni  već u vezama osećaju više zadovoljstva i užitka sa voljenom osobom. Ipak, neki Strelčevi su se odvažili i počinili neku vrstu prevare.

Jarac
Pun je snage i upornosti u čemu god da se oproba. Iako ovo možda nije nešto što budi strast u njemu, biće uspešan. S druge strane, jako je bitno da gura i druge, prijatelje, okolinu čak i roditelje, jer se tada oseća dobro a i dobija pozitivne vibracije od planeta.

Vodolija
Ima dosta ideja, kreativnosti i želja za promenom, ali ako ne ostvaruje te zamisli, preplaviće je frustracije, nervoza i bes. Vodolija je mirnog temperamenta, ali kad poludi i više ne drži konce u rukama, tad je nalik atomskoj bombi. Zato treba da se trudi da do toga ne dođe.

Ribe
Imaju promene raspoloženja, a ono na čemu rade u svim sferama čas ide dobro, čas loše. No, i to ne treba da ih navede da se predaju, već neka jednostavno prihvate da im je takav period koji će ubrzo proći i da će, što je najbitnije, na kraju sve biti u redu. Moguća preterana pospanost i glavobolja.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.