HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta

it  | 

Ovan
Trudi se, zaista se trudi i daje sve od sebe ali nema spektakularnih rezultata koje očekuje i veruje da zaslužuje. Mada, povremeno mu se učini da se stvari pokreću, a onda se sve vrati na staro. Ova klackalica hladno-vruće potrajaće još neko vreme, i tu nikakvo nerviranje ne pomaže.
Klackalica sistem je i u emotivnim odnosima. Naime, stvari stoje tako da mu uopšte nije jasno šta će u sledećem trenutku da pretegne; lepa dešavanja ili sukobi, durenja, razlazi. Slobodni pripadnici znaka jedino žele dobar provod, zainteresovanost za suprotoni pol gotovo je na nuli. A i bez toga im je sasvim dobro.

Bik
Tvrdoglavost upravlja njegovim postupcima. Sve radi po svom i nije ga briga što se nekima iz njegovog bližeg okruženja to nimalo ne sviđa. Na sve dobronamerne kritike i savete samo odmahne rukom i tera dalje. Dokle? Dok se ne umori ili se ne spotakne o prepreku koju u svojoj zaslepljenosti ne vidi.
U emotvnim odnosima stanje je prilično eksplozivno, i Bik a i druga strana stalno su u nekom razdražiljvom raspoloženju, spremni da prasnu čak i na uljudno „kako si“, a opet nikako ne mogu jedno bez drugog iako im raspoloženje prolazi celu skalu, od suza do smeha. Al nije im dosadno!
Slobodne pripadnike znaka juri neko s kim su nedavno završili, ali oni ne prihvataju nikakv dogovor niti poziv na viđenje.

Blizanci
Postali su veoma nepoverljivi, pogotovo kad im neko ponudi pomoć. A sve to zbog ranijeg loše iskustva koje nikako ne mogu da zaborave. Ipak, ovog puta neko je spreman da im ponudi pravu i iskrenu pomoć u vezi s pitanjem koje ih dugo muči.
I ljubavni odnosi na klimavim su nogama, pa će pojedini pripadnici ovog znaka razumevanje i utehu potražiti u trećoj osobi koju inače odavno poznaju ili s kojom su nekad bili bliski. Ipak, moraju povesti račun da sve ostane u granicama drugarstva.
Pojedini slobodni pripadnici znaka nostalgično se prisećaju nekih osoba i dešavanja iz prošlosti. A oni drugi nikako da shvate zašto ih jedna osoba čas oduševljava a čas strašno nervira.

Rak
Baš je besan i pomalo razočaran. Ponašao se korektno a dobio je nekorektan odgovor drugih. Sad se teši činjenicom da je uradio najbolje što je mogao i da baš ničim nije inicirao nestabilne odnose u školi ili u porodici. Ipak, po ovom pitanju uskoro stižu bolji dani.
Ni u emotivnim stvarima nije idilično, ali Rak je intuitivno svestan da mnogo toga zavisi od njegove prilagodljivosti i spremnosti da neke stvari prećuti ili pak potrebe da sve istera načistac po cenu rasprava i tenzija.
Oko slobodnih pripadnika znaka vrti se puno zainteresovanih osoba, ali… ne dešava se ništa konkretno. Pa sad, ako su sasvim iskreni, videće da je kočnica u njima.

Lav
Ne može se pohvaliti nekim radnim elanom, a na učenje će prionuti tek kada ga situacija na to natera: profesor najavi da će ga pitati ili se sprema neki kontrolni. Dakle, postaje kampanjac, bar na kratke staze.
Ljubavna konfuzija totalno ga zbunjuje i izluđuje jer ni njemu samom nije jasno šta to hoće od druge strane. U trenutku mu se se učini da je iskreno voli, a već u sledećem mu je svejedno hoće li ostati zajedno, biti prijatelji ili će svako krenuti svojim putem. Sve u svemu, po tom pitanju ne treba da čini ništa, proći će i samo.
A one slobodne neko na sve načine pokušava da osvoji. Ipak, oni su na distanci, nešto im se tu ne dopada.

Devica
Ništa od onoga što joj se sada dešava ne ide naruku njenim planovima. Da odustane od njih? Ne, nikako! Potrebno je samo da sačeka neka bolja vremena koja sasvim sigurno dolaze.
A što se ljubavi tiče, situacija je pomalo čudna. Devica bi da se osami ili pak da se druži s proverenim prijateljima i bude što dalje od voljenog bića. A neke će, bogami, i da uživaju u pažnji i naklonisti treće osobe. No, tako nešto treba što pre da saseku u korenu. Ne bi bilo fer, zar ne?
A one slobodne? E pa jedna osoba je ostavila snažan utisak na njih, ali će uskoro otkriti da ona nije ono za šta se izdaje i da neke stvari vešto krije.

Vaga
Rastrzana je na sto strana jer nije naučila da kaže ne onima koji od nje nešto traže. A sad je baš pravo vreme da i tu veštinu uspešno savlada. Dakle, onako kako to ona ume, diplomatski i sa širokim ljupkim osmehom treba da postvi granici i jasno kaže da preko toga ne može. A i to samo kad njoj odgovara.
Što se ljubavi tiče, stanje je baš kako treba. Opuštena i nasmejana, Vaga zrači neodoljivom energijom koja bez velikog napora osvaja svakoga. Što je odlično za usamljena srca koja su u potrazi za srodnom dušom, al može da bude veliki kamen spoticanja kad je reč o Vagama u vezi. Jer, neverovatno, samo druga strane te priče ne pada od ushićenja pred njom. A nju to baš može da naljuti i navede na nepromišljene korake.

Škorpija
Sve je nervira i svi je nerviraju. Ali se nekako još kontroliše iako bi najradije sve poslala dođavola. Ruku na srce, mnogi bi i nju takvu kakva je sad poslali dođavola jer je teško biti pored neeksplodirane bombe. Al ako je za utehu, i ova nedelja će da prođe.
Nije joj potman ni što se ljubavi tiče. I tu joj mnogo toga smeta, ali nije svesna da se i druga strana oseća isto. No, bilo bi sasvim pogrešno da se ta situacija sada otvara, analiziraju uzroci i postupci. To ne vodi ničemu a samo diže naboj.
Slobodne Škorpije zainteresovaće jedna osoba, ali neće to potrajati.

Strelac
Posvetio se rešavanju tuđih problema samo da bi se držao što dalje od stvari koje njega muče. A s takvim stavom ne može se nikud. Zato bi bilo najbolje da što pre napravi listu svojih prioriteta i da se nadalje čvrsto drži nje. I u ljubavi mu se događaju čudne stvari jer on i druga strana nikako ne nalaze dodirnu tačku niti uspevaju da izgrade uzajamno razumevanje ili da se uključe na iste talasne dužine, pa to što je među njima više i ne liči na vezu. Ipak, ove nedelje se otvara mogućnost da se po tom pitanju nešto razreši.
Slobodne Strelčeve opsedaju osobe koje ime se ne dopadaju, a one za kojima im srce brže zakuca uopšte ih ne primećuju. I gde je tu pravda? Nema je, naravno, al to ne znači kako treba da odustanu od osvajanja onoga ko im se dopada.

Jarac
Čudna nedelja za Jarce. Ponovo mu se otvaraju prilike za koje je mislio da su zauvek propuštene, a neke stvari za koje je verovao da su skinute s dnevnog reda opet dolaze na doradu ili ispravku. Pa kad se tome doda činjenica da svi nešto od njega očekuju i na njega se oslanjaju, sasvim je jasno zašto se oseća tako umorno iako se raspust nedvano završio.
Jarčevi u vezi ohrabrenje i opuštanje nalaze u drugoj strani, pa se zato trude da što više vremena provedu zajedno, da se druže, šetaju, odu u bisokop ili obiđu neku zanimljivu izložbu.
Slobodnim pripadnicima znaka otvara se mogućnost da se pomire sa osobom s kojom su ranije bili u vezi, ali ako se to i ne desi, uskoro u njihov život ulazi neko nov i veoma intrigantan.

Vodolija
Muči je što ovih dana ne uspeva da se organizuje i stalno je u nekoj konfuziji. Prihvata nove obaveze a da pre toga nije odradila one koje je preuzela. Nije ni čudo što je nervozna, jer to može da bude teško breme za nekog ko voli da su mu svi poslovi u redu.
Olakšanje će donekle osetiti zbog poboljšanja komunikacije s voljenom osobom. Ipak, u svojoj glavi i dalje gaji neke sumnje u vezi s drugom stranom koja pak i sama nije spremna da neka razmišljanja podeli s njom.
Slobodni pripadnici znaka sve češće sreću neke osobe koje su nekada bile važan deo njihovih života, ali neki od tih susreta baš im i ne pričinjavaju radost.

Ribe
Predstoji im važan razgovor s autoritetima, bilo roditeljima, profesorima ili starijim članovima porodice. Iako to u početku može imati popriličano neprijatan ton, krajnji rezultat je od velike koriste za Ribe.
A kad je reč o razgovorima, bio bi dobro i da o stvarima koje ih žuljaju u vezi otvoreno popričaju s drugom stranom. I ne treba da čekaju da neko drugi pokrene tu temu, jer je voljena osoba ovih dana sklona da se skriva iza zida ćutanja.
Slobodni pripadnici ovog znaka žele romantičnu emotivnu priču, ali su totalno okrenuti prošlosti i ne primećuju neke simpatične osobe koje na sve načine pokušavaju da im privuku pažnju.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.