HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19. do 25. marta

it  | 

Ovan
I dalje treba da izlazi češće, pogotovo ako je upao u apatiju. Neki Ovnovi će se razboleti ili će nekako biti sprečeni da izlaze, što će ih nervirati. Međutim, čak i ako su blesni, nikako ne treba da budu previše sami tokom nedelje. Mnogi problemi će ih mučiti, većinom su to tripovi.

Bik
Oseća nalet interesovanja prema ručnom radu, ima potrebu da stvara rukama, nešto poput veza, torbi i sl. Jako je dobro da se svi oni sa ovim talentom pozabave time, možda uspeju da prodaju nešto od toga, ako su voljni da se odvoje od svoje tvorevine. Čitava sedmica je stabilna.

Blizanci
Osećaju simpatije prema nekome koga sreću stalno, bilo u školi ili kraju, ali im to nije uzvraćeno. To ih dobar deo nedelje intrigira i žele da znaju da zašto, ali do vikenda prestaje. U školi je dobro, ako odgovaraju, pitanja će im se nameštati kao da ih sami biraju.

Rak
Često menja raspoloženje i nije prijatan po okolinu. Ovo je jače izraženo prema najbližima koji pak nemaju razumevanja za dramu koju pravi. Kod Rakova lepšeg pola PMS je pojačan. Zaista emotivno dinamična nedelja, smirenje tek za vikend.

Lav
I dalje je emotivan i sentimentalan i to pokušava da sakrije. Posledica toga mogu da budu bolovi u glavi ili želucu, zato neka prizna sebi ono što oseća i činjenicu kako ne može da pobegne od toga. Pomoći će razgovor, pisanje dnevnika ili gledanje filmova koji ga pogađaju do srži.

Devica
Možda će da posećuje lekare. Iako je verovatno  u pitanju samo prehlada, treba da se organizuje i zakaže pregled kod nekoliko specijalista kako bi bila sigurna da je sve u redu. Ovo pogotovo važi za pripadnice lepšeg pola koje imaju problema sa ciklusom i/ili hormonima.

Vaga
Vrlo dinamičan početak nedelje! Veoma je emotivna i želi da izrazi svoja osećanja, ali ako ne zna kako to da uradi na zdrav način, biće u problemu. U ponedeljak i utorak može da se potrudi da od roditelja traži veći džeparac ili novac za nešto što želi. Treba da pazi šta govori prijateljima.

Škorpija
Dok je nedelja manje-više statična, kraj sedmice je jako zanimljiv i tad obavezno neka što više izlazi i druži se. Zato je najbolje da sve što može obavi tokom nedelje kako bi uživala u zabavnom vikendu. Ako se bude smuvala s nekim, neka ostane malo rezervisana.

Strelac
Odlična nedelja da se započne s fizičkim aktivnostima(pogotovo trčanjem) kako bi se osećao bolje u svojoj koži. Motivacija treba da mu bude bolji izgled, to će mu u narednom periodu pomoći da takve odluke poštuje. I neka manje priča o sebi a više sluša druge, tj. prijatelje i roditelje.

Jarac
Najbolje se oseća dok pomaže prijateljima i ljudima u okolini, a pogotovo mu je zanimljivo da rešava ljubavne probleme. Nije dobro to što će tada potpuno da zanemari sebe i svoje probleme, jer mu je tako lakše ali samo prividno. Zato neka istu uslugu za sebe traži od drugih.

Vodolija
Jako spontana sedmica  i Vodolija treba da se raduje tome. Moguće su nove veze, raskidi, nenadane dobre ocene, test za koji nije učila itd. Treba što više da se posveti hobijima i usavršanju veština koje već ima kako bi se osećala opuštenije i srećnije. Naravno, neka odvoji vreme i za prijatelje.

Ribe
Početak nedelje je težak u školi ili oko obaveza jer trpe neki pritisak od strane roditelja. Ali kako nedelja odmiče, sve je mnogo lakše, kulminacija je za vikend. Subota je jako zanimljiv dan ako izađu iz zone koju jako dobro poznaju i malo prošire granice svog kretanja.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.