HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19. do 25. novembra

it  | 

Ovan
Odlična nedelja! Pun je energije i sve sa čim se suočava rešava neverovatno lako i brzo, bilo da je to odgovaranje na času, pismeni zadatak, kontrolni. Ipak, pre toga mora da odvoji malo vremena i nauči gradivo koje je propustio, ali bez brige, i to lako savladava.
Otvara se mogućnost za tople emocije s nekim iz kruga prijatelja, koje potom sve više bujaju.
Da bi očuvao nivo energije, treba da povede računa o imunitetu.

Bik
Promene, promene i promene, počev od onih u bližem okruženju pa nadalje. A Bik to nikako ne voli, te je u početku veoma skeptičan i nezadovoljan. Ali vreme će pokazati da promene i nisu tako loša stvar.
Slobodni Bikovi nisu spremni za novu vezu jer se i dalje nose sa okončalom emotivnom pričom i kao da više ne veruju u ljubav. Ali to ne znači da neko od njih ne razmišlja o jednoj zanimljivoj osobi koja mu je ušetala u život.

Blizanci
Hteli bi da savršeno funkcionišu na sto strana istovremeno. A to se ne može! Treba umeti stati na kočnicu i dozvoliti da se poneke stvari same od sebe razreše.
Oni koji imaju problema sa simpatijom sad mogu da iskoriste povoljne signale planeta i odnos ponovo dovedu u ravnotežu. Slobodni i dalje povremeno misle o bivšoj ljubavi, ali pred njima može da se pojavi neko nov ko će ih odvratiti od tih misli.

Rak
Prilično dobra nedelja koja otvara mogućnosti za uspeh, pod uslovom da bude veoma pažljiv i dobro proverava sve što uradi. Takođe, mora se potruditi da neguje fer odnos s drugarima, prijateljima i rođacima.
Večina pripadnika ovog znaka oseća neku vrstu nezadovoljstva emotivnim odnosom, a neki od njih su spremni i da stvari rešavaju radikalno. A ne treba tako! Najbolje je da se okrenu nekim lepim dešavanjima i na taj način se oslobode napetosti.

Lav
Vreme je da menja neke ustaljene navike i u svoju svakodnevicu unese nešto novo i sveže. Ako i oseti da mu promene nikako ne idu, neka ne odustaje. Jer mora da zna da u ovom trenutku sve može ostvariti samo korak po korak. Kratak fitij u komunikaciji i dalje postoji, ali je evidentno da komunicira sve lakše i lepše. Zaljubljeni Lavovi treba da organizuju neki izletić s voljenom osobom i bližim društvom, tako će ojačati i energiju i emocije.

Devica
Ne snalazi se kako treba i na volšeban način počinje da zaboravlja na obaveze i rokove, pa tako ne nauči lekciju iz nekog predmeta jer ju je skroz ispustila iz vida. No, čak ni to neće umanjiti njen uspeh.
Trebalo bi i da posveti više pažnje dragim osobama i pažljivo sasluša ono što joj govore, u suprotnom može doći do velikih problema u komunikaciji i poremećinih odnosa na duži rok.
Slobodni pripadnici znaka neka ne žure sa ulaskom u vezu.

Vaga
Neke stare šanse se zatvarju, pa ko je iskoristio, iskoristio. Ako i nije, nema problema. Otvaraju se neke nove mogućnosti i utiru put ka lepim stvarima u budućnosti. Ali sve ide veoma sporo, zato neka potkuje strpljenje i uživa. I dalje ne sme da veruje u sve što joj kažu drugari, neko pokušava gadno da je nasamari.
Usamljenim Vagama nebo otvara mogućnost da se pokažu u punom sjaju i osvoje koga god požele. Njima preostaje samo da izaberu pravu osobu.

Škorpija
Sve se savršeno isposlagalo i otvorile su se izvanredne prilike za maestralan uspeh. I taman kad je pomislila da je konačno sve gotovo, počinju da se prolongiraju prilke da pokaže šta sve zna i može.
Škorpije u emotivnim vezama doživeće nagle preokrete,  partner će ih povremeno dovoditi do ludila. Ali sve će to ispeglati nežnim trenucima.
Slobodni pripadnici znaka lako mogu da skliznu u vezu sa zauzetom osobom. A ako se samo malo strpe, planete im donose divno iznenađenje.

Strelac
Zbog položaja planeta teško se fokusira na zadatak i teško postiže punu koncentraciju. Zato je sklon većim i manjim greškama i propustima, a da bi ih izbegao ili bar sveo na minimum, mora se dobro organizovati i uz to sebe često proveravati.
Potreba da se dobro oseća u svojoj koži može uticati na odnos s voljenom osobom. Slobodnim Strelčevima sleduju flertovi, ludovanja i dobre zabave.

Jarac
Jurnjava bez prestanka, to je ukratko opis ove nedelje kada je reč o Jarcu. E sad, ko misli da to njemu teško pada, grdno se vara. On u tome i te kako uživa, ali nikako da dosegne zadovoljstvo postignutim rezultatima. Takav je on! Želi da bude još bolje, i još bolje…
Pred slobodnima se pojavljuju neke osobe spremne  za lepu vezu, ali ih oni  ih baš i ne doživljavaju kao dobar izbor. Zato neka se ne žale, sami kroje svoju sudbinu.

Vodolija
Na talasu je srećnih okolnosti i na neki način savršeno zna kad treba da stane, a kad da krene u akciju. A rezultat toga videće se već na kraju prvog polugodišta.
Oni u vezi uživaju u društvu voljene osobe, a slobodne upoznaju jednu  veoma zanimljivu osobu koja objedinjuje sve osobine koje Vodolija ceni. Ma, kao da je pravljena po njenom kalupu! Doduše, ima i onih koje samo žele da uživaju u flertu, druženju i izlascima.

Ribe
Krajnje je vreme da se pokrenu, pogotovo što im u ovom trenutku sve okolnosti to olakšavaju. I rezultati će se odmah videti, a koliko će Ribe biti zadovoljne njima, zavisi samo od njihovih očekivanja.
S druge strane, javljaju se problemi u komunikaciji s dragom osobom, jer imaju osećaj da ih ona zanemaruje i zapostavlja, a to pak u njima rađa želju za svođenjem računa. Ali pre nego što krenu u ofanzivu, moraju da shvate kako su i same doprinele takvom stanju.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.