HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 2. do 8. Januara

it  | 

Ovan
Ima utisak da mu vreme izmiče jer  je kasno počeo da se sprema za realizaciju planova ili ga zbog planova hvata trema iako drugi kažu da nema razloga. Ako je u pitanju ljubav, ne treba da okleva, zvezde govore da je sada odlična priliku da se iskažu skrivena osećanja.

Bik
Dobro se slaže i uživa sa starijim društvom. Ako se okruži starijim osobama, naučiće nove stvari na koje će biti ponosan, a možda se i zaljubi u nekog iz tog društva jer će pasti na njegov šarm i iskustvo. No, ne sme da bude prebrz ali ni da lenčari.

Blizanci
Misli im se stalno vraćaju ka prošlosti. Razmišljaju o protekloj godini, pogotovo o vezama i simpatijama te pokušavaju da otkriju razlog razlaza. Preplaviće ih potreba da rade ono što ih ispunjava, tako da će im raspust biti potpun ako se posvete nekom hobiju.

Rak
Cele nedelje roditelji ili neko stariji pridikuju mu što ne provodi vreme kod kuće. Njemu su srce i duša negde napolju, sa društvom, na nekom zanimljivom mestu. Na takvom mestu možda nađe i ljubav, ali se mami to neće svideti.

Lav
Verovatno će preterati sa slavljem, pa će ostatak nedelje želeti da provede povučeno i u samoći kako bi doneo odluke i planove za sledeću godinu. Okolina to ne razume i stalno želi sa da razgovara s njim, što ga strašno nervira.

Devica
Od osobe s kojom je u vezi čeka je uvreda ili neki čin koji će je jako iznervirati a vezan je za novac. U mami ili tetki može da nađe osobu koja će je saslušati i dati najbolji savet. Oko Božića može da dođe do svađe s bratom.

Vaga
Verovatno će biti u tripu da je dobila nekoliko kilograma jer će videti sliku sa dočeka na kojoj, po njenom mišljenju, ne izgleda laskavo. Zato će odlučiti da u ovoj godini više trenira. Najbolji bi bio neki vodeni sport, od plivanja do aerobika u vodi. Oprez, moguć ozbiljan pad na ledu zbog nepažnje.

Škorpija
Dosta vremena provodi u kući  i to joj prija, ali samo ako povremeno izađe. Porodica će biti na okupu a ona zbog drskih opaski može da dođe u sukob sa ocem. Bilo bi joj lakše da pozove prijatelje na ta porodična okupljanja.

Strelac
Koncentrisan je sređivanje svoje sobe. Želi da bude što lepša i autentičnija kako bi se tu odmarao posle dugog dana. Na njegovo čuđenje odlično će se provesti sa bratom, sestrom ili devojkom koju smatra porodicom.

Jarac
Početak nedelje provodi u društvu prijatelja iz kraja i uživa u toj slobodi posle smaranja u školi. Verovatno će doći i do muvanja sa problematičnom osobom  iako zna da bi se otac ljutio što je uopšte u njenom društvu. Dobro se slaže s mamom.

Vodolija
Kod kuće joj je divno jer su svi tu. Za one druge neće uspeti da odvoji vreme, pa će se prijatelji ljutiti što ne odgovara na pozive, poruke ili ih ispaljuje. Možda se pojavi stara ljubav koja će je ponovo zagrejati i podsetiti zašto je gajila slatke emocije.

Ribe
Naoštrile su se da ne ponove greške iz prošle godine a trudiće se da to spreče planiranjem i analiziranjem sa prijateljima. Za Ribe u vezi jako lepa nedelja a za one druge savršena da se oprobaju u flertovanju.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.