HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 2. do 8. maja

it  | 

Ovan
Čini se kao da nema baš mnogo strpljenja za prazne priče. Neko nije održao obećanje. Ljubavni život pada u drugi plan. Trenutno mu je novac prioritet.

Bik
Primećuje kako se svet oko njega menja nabolje. Privlači dobre ljude i povoljne situacije. Raspoložen je i spreman na flert. Može se reći da je u ovom trenutku miljenik neba. Zato neka uživa u svemu!

Blizanci
Neke tajne ljubavi biće aktuelne narednih dana. Možda je ta osoba na neki način povezana sa njihovom proslošću i ne pokazuje svoje pravo lice. Problemi u kući.

Rak
Osetljiviji je nego inače, a roditelji kao da ne obraćaju pažnju na to, već traže da ispuni svoja obećanja u vezi sa školom. Moguće je novo poznanstvo preko društvenih mreža.

Lav
Nije zlato sve što sija, tako ni osmeh Lava neće biti najiskreniji. On pokušava da zadrži sve konce u rukama. Ipak, stalno ima osećaj kako konstantno nešto propušta. Bez brige, biće bolje!

Devica
Može otići na put sa dragim ljudima i provesti se kao nikada do sad. Dosta je lakomislena iako to nije u njenoj prirodi. Treba da obrati pažnju na ponašanje. Neko prati svaki njen pokret.

Vaga
Što se tiče ljubavi Vaga pravi malu pauzu, ali ipak i dalje želi da veruje kako su njene sumnje samo produkt lične nesigurnosti. Roditelji nemaju strpljenja za nju, ali i ona ovih dana nije baš najbolje društvo.

Škorpija
Može joj se desiti da se zaljubi kao nikada pre, a taj neko ne živi u njenom mestu. Reč je o osobi koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, tako da joj ni Škorpija neće odoleti. Treba posetiti zubara.

Strelac
Koliko god se trudio, vidi samo pukotine i nedostatke. Ljudi oko njega su prilično zahtevni i opterećuju ga svojim problemima. Možda bi bilo najbolje da se malo osami. Ne treba odlagati obaveze.

Jarac
Možda nije ni svestan, ali neko mu se opasno uvukao pod kožu. Ta osoba je jako praktična i slična njemu. Jarac je društveniji nego inače i oseća želju za provodom.

Vodolija
Provodiće više vremena sa porodicom i najbližim prijateljima. Saznala je stvari koje su je potresle. Iako to negira, shvata da je indirektno odgovorna za sve. Ljubav je daleko.  Neraspoloženje.

Ribe
Sreća je relativan pojam, a od položaja natalnog sunca zavisi u kojoj meri pojedine Ribe osećaju. Moglo bi se reći da su prilično optimistične, a komentari na Instagramu bude sjaj u njihovim očima. Imaju potrebu za društvom.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.