HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta

it  | 

Ovan
Trudi se da bude samostalan u odlučivanju, ali je sklon da zaobilazi neke važne sitnice. Zvezde mu najavljuju nepredvidive događaje i zato je veoma bitno da bude oprezan u svemu: od vožnje bicikla do nestašluka u vodi. Pred slobodnima je mnogo izazova, zauzeti su fokusirani da održe vezu.

Bik
Strpljenje, strpljenje, strpljenje! To je najbolji način da se prevaziđu krizne situacije. U suprotnom, što će reći u slučaju sukoba, cena je baš visoka. Zato neka obuzda tvrdoglavost i pogne glavu pred autoritetima.

Bliznanci
Neodlučni su i skloni dilemama, čak i kada je reč o sitnicama. Veza im je verovatno ušla u rutinu, pa i ako im to smeta, nije vreme za neke veće promene. Mnoge i dalje muči nesanica, trebalo bi da nađu načina za opuštanje. Šum talasa i žubor vode najbolji su lek.

Rak
Na velikoj je muci: hteo bi da uživa ali nešto u njemu to mu ne dozvoljava. No, neka se time previše ne opterećuje, sve će to proći kad zvezde malo promene položaje. Trenutno ima baš nerealna očekivanja od simpatije, a to zna da napravi problem u odnosu njom. Smeh je najbolji lek za neraspoloženje.

Lav
Rastrzan je između brojnih želja koje nikako ne može da realizuje jer su u totalnoj suprotnosti jedna s drugom. Rešenje je sledeće: treba da se bavi samo realnim željama i planovima. I emocije su mu uzburkane, pred njim se otvaraju neverovatne situacije za avanture.

Devica
Ispravljanje krive Drine, što je nasušna potreba Device, sada nije preporučljivo. Dakle, bez zauzimanja za pravednu stvar čak i u najužem društvu, ma koliko teško joj to palo. Raspust se polako bliži kraju, s njim i letnja opuštenost a trenutno joj sve sve važnije od emotivnog stanja. Moguća alergija na sunce ili hlor.

Vaga
Mogući su problemi u komunikaciji s drugarima a i porodicom. Čini se kao da je nestala ona čuvena Vagina diplomatičnost i uglađenost, pogotovo kad je reč o partneru koji bi više slobode a i sam ne zna šta će mu ona. Ali sve prolazi i vraća se na staro, što će reći u ravnotežu.

Škorpija
Uspešno se nosi s problemima koji joj iskrsavaju na putu i ne dozvoljava da joj išta pokavri poslednje sedmice raspusta. Škorpije koje putuju u inostranstvo očekuju interesantni susreti, ali treba da se čuvaju neočekivanih situacija.

Strelac
Čini mu se kao da se sve zaverilo protiv njega jer ništa se ne odvija kako on želi i planira. A i ono što se dešava kao da je potpuno usporeno. Zato i ne čudi što oseća potrebu da prespava ovaj period. Zainteresovan je za jednu osobu iz prošlosti ili neku sa vrlo zamršenom životnom pričom. Oprez! Tu leži opasnost.

Jarac
Zbunjen je dešavanjima na emotivnom planu. Slobodni Jarčevi konačno treba da izaberu između dve osobe koje su samo naizgled slične, a njima to deluje kao nemoguća misija. Zato su na trenutke neraspoloženi pa skoro i depresivni.

Vodolija
Pravo je vreme da pravi planove za naredni period, bilo da je reč o školi ili o brojnim hobijima o kojima je razmišljala tokom raspusta. Ali neka sada ništa ne započinje. U ljubavi su napeti odnosi s drugom stranom, neke veze čak i pucaji.

Ribe
Aktivira se neka nedovršena ljubavne priča iz prošlosti. Sada je trenutak da se oslone na zdrav razum i prisete svega onoga s čime su se suočavale u toj vezi kako se isto opet ne bi ponovilo. Odlično zdravlje omogućuje razne aktivnosti, a to treba iskoristiti na najbolji način.

Foto: Pixabay

 

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.