HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 20. do 26. maja

it  | 

Ovan
Sklon je impulsivnim i nestrpljivim odlukama, a koja je šteta od njih uveriće se veoma brzo. Neophodno je da vežba strpljenje i da što više stvari rešava dogovorom i kompromisima kako bi uspeo u svojim planovima.
Promenjivo raspoloženje prati ga i u emotivnim stvarima, pa je čas zadovoljan odnosom s voljenom osobom, a onda ga neka sitnica iznervira. Zato je potrebno mnogo truda sa obe strane da se veza održi, naravno ako to zaista i žele.
Slobodni pripadnici ovog znaka započeće flert koji će se ipak pretvoriti u nešto više i trajnije.

Bik
Stvari se povoljno odvijaju po Bika i neka važna pitanja ovih dana biće rešena na njegovo veliko zadovoljstvo. Ako i bude nekih iritirajućih iznenađenja po pitanju škole i društva, više je nego sigurno da će se razrešiti u njegovu korist.
Venera u Biku pripadnicima ovog znaka donosi divnu energiju i sjajne promene kada je o ljubavi reč.  Naravno, to podrazumeva da  više vremena provode zajedno, da se osmisle zanimljive zajedničke aktivnost i da se što je moguće više boravi u prirodi ili sa bliskim društvom.
Moguće je da su slobodni Bikovi razočarani kad je reč o ljubavnim stvarima, ali ne treba da odustaju jer su mogući neočekivani preokreti koji će ih oduševiti.

Blizanci
Svemu pristupaju smirenije nego obično pa će ove sedmice sva pitanja rešavati bez žurbe i ishitrenosti, a u prvi plan će doći čuvena merkurovska racionalnost. To pak znači da je mogućnost za grešku svedena na minimum a samim tim je i željeni uspeh vrlo izvestan.
Mnogi Blizanci ovih dana preispituju svoje emotivne veze, analiziraju partnera i odmeravaju njegova dela. Sasvim je realna mogućnost da neki Blizanci uplove u flert pa čak i u paralelnu vezu zbog koje će im srce brže zaigrati a osmeh često pojaviti na licu. Ipak, to ne može dugo ostati tajna, neka budu spremni na to…
A oni slobodni pripadnici znaka ovih dana mogu da očekuju definitivnu promenu statusa.

Rak
Ima svesrdnu podršku porodice i drugara koji mu stalno pokazuju i dokazuju da veruju u njega, da cene njegov rad i trud. A sve to prate lepa iznenađenja koja će mu zagrejati srce i otkloniti uznemirenost zbog sukoba i rasprava s nekima iz šireg društva.
Kad je reč o ljubavnim stvarima, Rakovi su ovih dana spremni na veliko raščišćavanje pa i spaljivanje mostova, što ih kasnije može rastužiti. Zato bi bilo dobro da pre bilo kakve akcije tog tipa popričaju s najbližim drugarima koji stvari sagledavaju realnije i  mogu sprečiti krah s voljenom osobom.
Slobodni Rakovi su okruženi ljudima koji žele da su njihovoj blizini, a njima to i te kako prija.

Lav
Ove sedmice mora biti budan i spreman na hitru akciju kako ne bi propustio neke savršene prilike za dobijanje boljih ocena ili potvrdu uspeha. To će mu na naneki način predstavljati dodatni napor jer se nekako opustio i dozvolio da se sve odvija daleko sporije nego ranije.
Mnogi Lavovi koji su u emotivnoj vezi ovih dana se suočavaju s neobičnom situacijom: njihova pažnja je usmerena ka drugoj osobi pa zato i puštaju da se priča s partnerom odvija sama od sebe, pri čemu im i nije važno u kom pravcu to ide.
Slobodni pripadnici znaka zaslepljeni su osobom za koju veruju da je ona prava, a da li je baš tako, otkriće uskoro.

Devica
Ovih dana je posebno naglašena njena praktična i racionalna osobina, ali ipak neke stvari još ne može da sagleda u širem kontekstu. Pa bi bilo najbolje da ništa ne forsira već da se sve odvija svojim tokom. Pred njom su i  neka prijatna iznenađenja koja će je uveriti da je na pravom putu.
Umorna od stalne kontrole na kraju je digla ruke i rezignirano dopustila da sve ide kako ide. E sad, takav stav je doneo neočekivane plodove: neopterećena i bez velikih zahteva stvorila je savršene uslove za opušten odnos sa voljenom osobom.
Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju zanimljivo poznanstvo koje će ih dobro razdrmati.

Vaga
Napeta je po pitanju škole i ponekad joj se čini da je na ivici snage, ali ipak iznova i iznova u sebi nalazi  dovoljno snage, volje, upornosti i motivacije da istim tempom nastavi dalje.
Takav angažman u školskim stvarima značajno joj oduzima energiju, što za posledicu ima nekakav reklo bi se uspavan odnos sa voljenom osobom.  Zbog toga je neophodna neka promena, lepo iznenađenje, izlazak, romantičan gest… Štagod što može da bude transfuzija vezi na izdisaju. Slobodne Vage mogu da očekuju uzbudljivu sedmicu s mnogo dešavanja i divne pozitivne energije.

Škorpija
Ako se potrudi i bolje organizuje, značajno će poboljšati svoju energiju i uspeće da odradi sve obaveze koje je sebi zacrtala da bi postigla što bolji uspeh na kraju ove školske godine.
Škorpije koje su u emotivnom odnosu konačno su digle ruke od stalne borbe i kontrole i jednostavno se posvetile dragoj osobi bez ikakve kalkulacije ili očekivanja. A to je zapravo pun pogodak koji vodi čvršćem i dubljem povezivanju  između njih.
U život slobodnih pripadnika ovog znaka neočekivano ulaze nove osobe koje im donose slatko uzbuđenje, dobro raspoloženje i mogućnost da se strašno zaljube.

Strelac
Sedmica prepuna tenzija i nerviranja jer se stvari ne odvijaju onako kako je on u svojoj glavi zamislio. Ipak, i pored toga uspeva da razreši neka veoma važna pitanja ili da pronađe neke nove efikasne strategije kada je o učenju reč.
Što se ljubavnih stvari tiče, Strelac se povukao u tišinu i ćutanje čime drugu stranu gura daleko od sebe. Ako mu je iskreno stalo do te osobe, mora se otvoriti i bez zadrške joj izneti sve što ga muči i opterećuje kako bi ona otklonila sve sumnje u prirodu njegovih namera i osećanja.

Jarac
Pokušava da raščisti neke stvari koje je dugo ostavljao „za posle“, a to ga u ovom trenutku koči. Ipak, mogući su neki nečekivani preokreti i iznenađenja koja treba što bolje da iskoristi, ali to mora da učini promišljeno.
Jarčevi u emotivnoj vezi  imaju savršene preduslove da se sve odvija glatko i slatko, samo neka budu malo više otvoreni prema dragoj osobi i neka joj bez ustezanja pokazuju svoja osećanja.
Slobodni pripadnici ovog znaka preko drugara mogu upoznati jednu šarmantnu osobu koja će da probudi njihovo interesovanje i možda pokrene nešto više.

Vodolija
Čini joj se da ništa ne zavisi od nje  i da sav njen trud i rad odlaze uzalud jer trenutno ne daju rezultate kakve želi. I taman kad pomisli da od svega digne ruke, stvari počinju da se uobličavaju i uspeh kakav je zacrtala počinje da se realizuje.
Zaljubljene Vodolije svim silama se trude da drugoj strani ne otkriju svoju osetljivot i ranjivost. Teško je reći otkud takva potreba, možda je reč o jakoj sujeti i snažnoj potrebi da u svakoj situaciji i pod svim okolnostima budu i više nego savršene.  A samo malo veća otvorenost donela bi joj više radosti i sreće.

Ribe
Već neko vreme rade vrlo ozbiljno i jakim tempom pa je sasvim logično što se takvo stanje i vidi u školskom dnevniku. Uz toliki uloženi trud više ne moraju da brinu za rezultate na kraju školske godine i mogu početi da sanjare o tome kako će provesti leto.
Mnoge Ribe sanjaju neke promene kada je reč o ljubavnim stvarima. Nešto od toga polako se i ostvaruje, sve je više  vedrih i opuštenih trenutaka s dragom osobom, a biće ih još više ako se ne budu fokusirale samo na njihove mane već na njihovu lepšu stranu.
Slobodni pripadnici znaka mogu sresti jednu neodoljivu osobu koja će se useliti u njihovo srce.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.